Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
jonk (16-02-25)
Τωρα τα λετε για τις Σερραιες ρε μαλακες? Που παιξαμε? Με τι δικαιολογια θα παω τωρα βολτα?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (16-02-25)
Σαν ταγάρι πήγε ο μλκς του Πανσερραϊκού
Καθάρισε και ο βάζελος τον αστείο Βόλο.
--edit--
2-1 ο Βόλος.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εντωμεταξύ πατάω την προηγούμενη σελίδα και με πάει σελίδα. Για να μας πάει στην προηγούμενη δεν έχουμε βρει τρικ ε;
Κάνε αλλαγές κόουτς, μη ρισκάρεις κανέναν βασικό. Έρχεται δύσκολο διάστημα. Ο σημερινός Πανσερραϊκός δε θα σε απειλήσει.
Η πιο τρελή γκομενα που έχω μπλέξει στη ζωή μου ήταν Σερραία πάντως. Τρελή κι αυτή και ο γκόμενος της.
jonk (16-02-25), Nikolaos_Kokkinos (16-02-25)
panahs7 (16-02-25)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Θετικο ντεμπουτο απο Παλμα σημερα. Οχι τιποτα εξαιρετικο, αλλα συνολικα πολυ καλυτερη εικονα απ'οτι περιμενα εγω τουλαχιστον. Σιγουρα εδωσε περισσοτερα απ'οσα δινει συνηθως ο Βελντε. Σημαντικο να παρουμε επιτελους μια χαλαρη νικη. Σα να ζοριζομαστε περισσοτερ στο Καραισκακη για καποιο λογο.
Τον περιμενα καλυτερο τον Πανσεραικο παντως, αλλα απο την αλλη εχει και πολλες ελλειψεις σημερα.
Κάποιος είπε στην αρχή ότι δεν θα τη βγάλουν καθαρή όλοι οι παίκτες μας σήμερα. Ορίστε πάει ο Τσικίνιο, για θλάση φάνηκε γαμώ.
Ωραίο τελείωμα ο Ζελσον
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (16-02-25)
Πωωπ τι ομορφες πασες μελομακαρονα μοιραζει ο Μπιανκον! Χαιρεσαι να τον βλεπεις. Και ειναι πολυ καλος τακτικα ανοιγει ωραια την ομαδα κ βοηθαει σε ολες τις φασεις του παιχνιδιου.
Edit: Ο Γιαρεμτσουκ εχει ανεβει πολυ πρεπει να το εκμεταλλευτουμε
Bookmarks