Δεν υπαρχει τροπος να φτιαχτει το προβλημα με την αλλαγη σελιδα? Τωρα εχω κολλησει στην 1η, δε μπορω καν να δω τη 2η ενω φαινεται υπαρχει και 3η σελιδα![]()
Το ματς φωνάζει για Όρτα να φτιάξει λίγο κάθετο παιχνίδι νομίζω....με τις συνεχόμενες σέντρες δεν βγαίνει πουθενά
Δεν υπαρχει τροπος να φτιαχτει το προβλημα με την αλλαγη σελιδα? Τωρα εχω κολλησει στην 1η, δε μπορω καν να δω τη 2η ενω φαινεται υπαρχει και 3η σελιδα![]()
Καλα, τα πανηγυρια γαι τη νικη με το βαζελο, αλλα η ομαδα εχει γνωστο προβλημα στο να διασπασει κλειστες αμυνες. Μακαρι να τελειωσουμε αυτα τα ματς χωρις απωλειες και να παμε στα πλει οφ με προβαδισμα.
drizzt (09-02-25)
Οκ δεκτό αυτό με τις κλειστές άμυνες αλλά ρε παιδιά ποια ομάδα δεν έχει πρόβλημα να διασπάσει διπλό πούλμαν; Αν ήταν έτσι δεν θα έπαιζαν κλειστή άμυνα κανείς.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ειναι κουρασμένα τα χαφ μας και ο καμπι.
Καλα παιζουμε ρε γαμωτο
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τώρα πρέπει να γίνουν οι αλλαγές αν θέλει να αλλάξει τρόπο ανάπτυξης. Όσο περισσότερο θα αφήνουμε να περνάει η ώρα, τόσο χειρότερα. Είναι παγίδα ότι έχουμε πάνω από μισή ώρα.
Μπες μωρη σαυρα
Ωραια φαση. Κριμα που δε τελειωσε καλα ο Τσικινιο. Δε παιζουμε ασχημα, αλλα δυσκολα θα μπει γκολ ετσι οπως το πανε.
Προβλέψιμοι ειμαστε
Ο μπάρμπας μας τρολλαρει βάζει τον βελντε που δεν μπορεί σε κλειστές άμυνες
ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΡΕ
Εδω κοιτα... Αφησε αυρα κωλαρας η βαζελα
Netscape (09-02-25)
Δεν ηταν πεναλτυ αυτο?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καλα, θα μας τρελανουν? Δε κοιταξε το βαρ τη φαση στο σουτ του Ελ Κααμπι. Χερι μου φανηκε, απλωσε τον αγκωνα να σταματησει τη μπαλα.
Μπαινει ο Παλμα
Γαμιεται ο Δίας κι απόψε,έχουμε ξεκωλιαστει στις ευκαιρίες και δεν μπαίνει
Bookmarks