Πασχαλάκης θα μας κρεμάσει με τις μαλακίες του
ο βαγιανιδης εκανε ωραιο 1το ηιχρονο, ο ορτεγκα παραμενει τραγι δυστηχως. Ορτα, τσικινιο καλοι. Δεν μου πολυαρεσει η αναπτυξη ομως. Κλασικα σκληρο παιχνιδι χωρις πολλες φασεις. Σαν να μπηκαμε καλυτερα στο 2ρο
αααα ξεχασα, ο μαρτινς ειναι μηδεν σημερα. Μονο ημιτελεις ανουσιες προσπαθειες, χαμενες μονομαχιες, και λαθος τα παντα.
Εμένα μου αρέσει για άλλη μια φορά ο Μουζακιτης πολύ μεστή εμφάνιση
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Για τους υπόλοιπους μπουμερς ο μουζα μου θυμίζει πολύ τον αγαπημένο ζετερμπεργκ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (05-02-25)
Σε κακη μερα ο Ζελσον δυστυχως. Τετοια ματς του ταιριαζουν
Φαινεται να εχει ανοιξει λιγο το παιχνιδι. Αν συνεχισει ετσι και δε κλειστουν παλι πισω θα το βαλουμε. Ελπιζω μονο μη κανει καμμια μαλακια ο Πασχαλακης και το φαμε. Ηδη μετραει 2 μεχρι τωρα. Μη τριτωσει το κακο.
chainsaw (05-02-25)
αν ειχαμε την κωλαρα του βαζελου με τις ομαδαρες του παρελθοντος θα ειχαμε 10 ευρωπαικα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
10 σερι πλαγια λαθος τι φαση![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Βέλντε αν παίξεις καλά σήμερα, σου συγχωρώ τους έξι μήνες σαπίλας
Τέλος, μπήκε ο Βέλντε.
Ειναι πολυ κολοφαρδοι ομως.
Netscape (05-02-25)
αν ειναι δυνατον
—John Lennon
Πόσο μονότερμα ακόμα, γαμήστε τα τα μουνιά
Μικρή ομάδα ρε. Νάνοι, πάνε να κλέψουν το παιχνίδι με αντεπιθέσεις οι νάνοι.
Βάλτε το ρε το γκολ για 5 είναι
Netscape (05-02-25)
Ο Μουζακιτης κανει μεγαλο παιχνιδι παλι σημερα.
Μηδέν ευκαιρίες ο βαζελος και δεν μπορούμε να τους νικήσουμε ρε πουστη μου πως είναι δυνατόν γαμωωωω
Netscape (05-02-25)
Bookmarks