Μετά την ισοπαλία στο κύπελλο υποδεχόμαστε τα ζελια στο πρωτάθλημα. Καλώς τα παιδιά...
drizzt (25-01-25)
Από Κωστούλα τα θέλω αύριο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εγω παλι απο Ουκρανο δευτερη φορα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εγώ από Λιβανέζο.
Nikolaos_Kokkinos (25-01-25), panahs7 (25-01-25)
Θα βολευτείτε όλοι - είναι πολυ-εθνική παραγωγή... Κανονικά τρείς σκηνές εσωτερικής πάλης λέει το σενάριο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (25-01-25), Nikolaos_Kokkinos (25-01-25)
Εμεις μπορει να θελουμε αλλα δυστυχως η φαση ειναι για κλασσικη ανασταση του πεθαμενου μετα απο δικη μας νικη Ευρωπαικη.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
SOAD37 (25-01-25)
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!! ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!
Όπως είπε και ο θείος ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!! Κανονίστε να χάσετε και να σας ψάχνουμε! ΒΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Πάλι για σούπα και Χ πάει...
Nikolaos_Kokkinos (26-01-25)
Χαλαρώστε 7-0 να κερδίσεις δε θα το βουλώσει κανένας, τα ΜΜΕ τους πάλι θα πουλάνε αυτό που θέλουν να πουλήσουν, ξεκολλατε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Το θέμα είναι ότι τέτοιες προπαγάνδες, στοχευμένες επιθέσεις και δημιουργία εντυπώσεων πρέπει να τιμωρούνται. Και δυστυχώς αυτή τη δουλειά πρέπει να την κάνει η ομάδα. Δεν είναι απλό να πούμε δεν πειράζει και να μην κερδίσουμε γιατί πάλι θα έλεγαν. Καλύτερα να λένε έχοντας φάει μια ξεγυρισμένη φάπα όπως η Κούλα και το βούλωσε (έστω και προσωρινά). Αν δε, σε κερδίσουν κιόλας, μετά ισχυροποιούν φουλ όλη αυτή την εικόνα που έχουν χτίσει.
Παιδιά μια λίγο άσχετη ερώτηση.
Επειδή αύριο δε θα μπορέσω να πάω γήπεδο θέλω να δώσω το διαρκείας σε ένα φίλο να πάει.
Μεσω του gov πατάω δεξιά πάνω και ενώ δείχνει την επιλογή μεταβίβαση και ανάκληση καμία απ τις δύο δεν είναι ενεργές για να την πατησεις
Επειδη δεν έχω ξανά δώσει το εισιτήριο έχει κάποιος εμπειρία?
Αν τελικά δεν τα καταφέρω έτσι αν του στείλω μια φωτό το Qr που χτυπάμε στην είσοδο θα είναι οκ?
ευχαριστω
Καλα, τοσο νωρις βαζουν τσοντα Κυριακατικα? Ντροπη!
3-0 με Μαροκινο βιαστη να τους βουλωνει ολες τις τρυπες.
Θέλω μαγκιά και αλητεία αύριο.
νομιζω ηρθε η στιγμη να τους κερδισουμε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (26-01-25)
Bookmarks