Από τους γνωστούς, μπορείς να πεις ότι και ο Έσσε έχει σίγουρη αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι...
Πρώτη φορά που παίζουμε ευρωπαϊκό ματς Γενάρη μήνα. Προβλέπω να παγώνουμε...
Κάνεις δεν ξέρει ενδεκάδα αφού πλην του Ελ καμπι και του τζολακη όλες οι άλλες θέσεις παίζονται.
Από τους γνωστούς, μπορείς να πεις ότι και ο Έσσε έχει σίγουρη αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η αποστολή του είναι να είναι ξεκούραστος με βαζελο;
Κι όμως, πήγε κι αυτός στο Πόρτο. Δε θα ξεκουραστεί ποτέ!!!
Δηλαδή εσάς, αν σας πούνε να πάτε παρέα με τα αλάνια στο Οπόρτο και να δείτε μπάλα με πρόσκληση στο Ντραγκάο, θα πιστολιάσετε για να μείνετε Αθήνα, να κάνετε το πρόγραμμα με τους ανάπηρους και τα λιμάνι κάπου κοντά στα Village;;;
giovanni#10 (22-01-25), Paneas (22-01-25)
Ε, και στο... γραφικό Ούντινε, ή στο εξωτικό Γούλβερχάμπτον, να μην αναφέρω το πάντα μαγευτικό και κοσμοπολίτικο Μπέρμιγχαμ, να πήγαιναν οι άλλοι, εσύ θα έμενες Ρέντη;;;
Δε μου αρέσει ο Ρέντης Ονιεμαετσι κι αλλιώς.
Αν χάσουμε, μετά παίζουμε τελικό με Κάραμπαγκ που θα είναι και γι' αυτή ματς δίχως αύριο για πρόκριση. Έτσι πληροφοριακά το λέω, επειδή διακρίνω μια χαλαρότητα ότι δεν έγινε και τίποτα και είναι στο πρόγραμμα η ήττα. Δεν θέλει και πολύ εκεί που λέγαμε για 8αδα, να πάρουμε τα @@ μας εντελώς.
Gtakis (22-01-25), Nikolaos_Kokkinos (22-01-25)
Κα τι θες να κανουμε ρε φιλε? να βγουμε για προετοιμασια στο κρυο ? Εμεις παιζουμε?
Στοχος μας ειναι η αποφυγη βαρεως σκορ για εμενα. Οτιδηποτε απο 2-0 και κατω ειμαι μια χαρα.
Ρε ΑΚΟΥΤΕ εσεις οι υπολοιποι? Ο Παναης μας βρισκει χαλαρους λεει, λοιπον φορεστε σορτσακια και βγειτε στο χορταρι για να μη πσουνε τπτ καντηλια.
ελα γρηγορα, αντε μου στρογγυλοκατσατε πανω στα συμβολαια σας και ο μηνας εχει 9
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Χαμός πόλεμος παίζουμε στο ντραγκαο αύριο, αφήστε καναπέδες ντιβανια ξεσηκωθειτε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ντραγκαουυυυυυυυυυυυ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Κωλόψαρα, πάρτε 20 τώρα και μην λέτε πολλά. Την έχετε δει παλιοί και χαλαρώσατε.
Ερχετε η ωρα του Γιωργου του Μασουρα να ξερετε.
Που θα παστελωσει μεσα στο Ντραγκαου απο τα 25 μετρα , σαν νεος γιαννακο, και θα λεμε: "Συγνωμη Κυριε Γιωργο"
Αποστολή:
Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Πασχαλάκης, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Γκαρθία, Βέλντε, Κωστούλας, Μασούρας, Μουζακίτης, Ορτέγκα, Πιρόλα, Ρέτσος, Ροντινέι, Στάμενιτς, Ολιβέιρα, Γιάρεμτσουκ, Αποστολόπουλος, Μαρτίνς, Μπακούλας, Παπακανέλλος, Ελ Κααμπί.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ήρωας στο ντραγκαο ο μπακουλας
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks