mankap (23-01-25), pirateeeeeee (23-01-25)
ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΕ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛ8ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΟΥ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ Κ ΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΑΜΙΟΛΟΑ
ΠΑΛΙ ΠΕΝΘΟΣ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
mankap (23-01-25), pirateeeeeee (23-01-25)
Εντάξει είμαστε;;
Nikolaos_Kokkinos (23-01-25), panahs7 (23-01-25)
μπραβο ρε ομαδα, μπραβο ρε θειο τι να σου πουμε τι.
περα απο τον σκορερ ματσαρα απο τζολακη,καρμο ρετσο, ορτεγκα και μουζακιτη
hang your demons
ναι μλκ μου, αντι να πανυγηριζει με μας ειναι σαν την κλαμενη βουρτσα (ολιβειρα) και παρηγορει τους πορτους
Συνεχίζει να κατουράει όλους τους μύστες ο θείος.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μάγκες τι σημάνει η νίκη τώρα; Περνάμε στον επόμενο γύρο; Τι παίζει ακριβώς με αυτό;
Μπραβο θρυλαρα μου! Mιλησε το ευρωπαϊκο dna της πιο πετυχημενης ελληνικης ομαδας σε Ελλαδα και ευρωπη!
Τεραστιο διπλο μαλακες, τεραστιο Διπλο κ το μισο ανηκει στον ΤΖΟΛΑΚΗ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
pirateeeeeee (23-01-25)
ειμαστε και η καλυτερη αμυνα της διοργανωσης χαχαχα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Gtakis (23-01-25), mankap (23-01-25), Nikolaos_Kokkinos (23-01-25)
Gtakis (23-01-25)
pirateeeeeee (23-01-25)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
ΣΠΕΡΜΑΤΑ
η αποκρουση του τζολακη ειναι σαν βγαλμενη απο τα highlights του νοιερ και του στεκγκεν
Nikolaos_Kokkinos (23-01-25)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (23-01-25)
Πάλι ρεζίλι γίναμε στην Ευρώπη
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
mankap (23-01-25), Nikolaos_Kokkinos (23-01-25), tzinos (23-01-25)
Το καλύτερο παιχνίδι στην ευρωπαική ιστορία της ομάδας από πλευράς κατευθυντικότητας!
Από το 1ο μέχρι το 95ο λεπτό η ομάδα έπαιξε σαν ένα κομπιούτερ, μηδενίζοντας (σχεδόν) λάθη και αστάθειες.
Έχουμε, ΣΙΓΟΥΡΑ, τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία μας. Κάποιον που μας ΜΑΘΑΙΝΕΙ μπάλα παίρνοντας παράλληλα τίτλους και τεράστια αποτελέσματα.
Από τον περυσινό τελικό είχα να νιώσω τόσο περήφανος όσο απόψε.
Nikolaos_Kokkinos (23-01-25), pirateeeeeee (23-01-25)
αφου εδειχνε ολο τον αγωνα, οχι στιγμιοτυπα (το 2 εβλεπα)??? αν και το σκεφτηκα λολ
Αν μετρούσε και το 2ο ρε γαμώτο περνούσαμε Πλζεν και κερδίζαμε 1 θέση στη διαφορά τερμάτων, αυξάναμε τις πιθανότητες για απευθείας πρόκριση στους 16. Μεγάλη νίκη όμως.
chainsaw (23-01-25), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-01-25), jonk (23-01-25), Netscape (23-01-25)
Bookmarks