Gtakis (23-01-25), Nikolaos_Kokkinos (23-01-25)
καθολου αγχωτικο να εισαι ολυμπιακος και φεραρι![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Gtakis (23-01-25), Nikolaos_Kokkinos (23-01-25)
Ο Κοστινια είναι ίδιος ο Guile από το street fighter 2!!
Μιλάμε τρομερή ομοιότητα!!
det (23-01-25), Nikolaos_Kokkinos (23-01-25)
Που ειναι ο τελικος του Γιουροπα φετος? Κλειστε εισιτηρια και ξενοδοχεια.
σφυρα το ρεεεε![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Εκτος απ'όλα τ'αλλα καμαρωνω Κωστουλα - Μουζακιτη σημερα ρε παιδια. Κανονικοι παικταραδες. Μπραβο στα παιδια.
Nikolaos_Kokkinos (23-01-25)
σαν μαμες γηπεδαρα και κατακοκκινο να το σηκωσουμε εκει μεσα θα ειναι ακομα μια ερυθρόλευκη ονειρωξη.
—John Lennon
γξοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοαφαοφοοοοολλλλλ
EDIT: φτου
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!![]()
εκει που σταματαει η λογικη ξεκιναει ο Ολυμπιακος του Μεντιλιμπαρ.
—John Lennon
Μπράβο ο ρε Ουκρανέ Ιμπορα.
τι οσφαιντ ρε καργιοληδες
—John Lennon
Πολύτιμο και το δεύτερο γκολ μάγκες ..
Μπραβο ρε ομάδα
Τις μεγάλες ομάδες τις κάνουν οι μεγάλοι παίχτες. Τέλος. Πείτε ό,τι θέλετε τώρα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Nikolaos_Kokkinos (23-01-25)
Σας γαμαει το θωρηκτο Ποτεμκιν, σας κατουραει το Μιγκ απο τη Μαυρη θαλασσα, κ ας ηταν Οφσαιντ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πόσο το χάρηκα το δεύτερο![]()
Έλα ρε .. σοβαρά τώρα;;
ποσο ψυχραιμη παιχτουρα ειναι αυτος ο μουζακιτης?? ποσο φοβερο πλασε ο ελ καμπι? ποσο μαλακες, ηλιθιοι, καθυστερημενοι, στοκοι γμημενοι ειναι εκει στον κοσμοτε? εχω βαλει να δω ολυμπιακο και μου βαζουν γαμημενο ρεπορταζ για τον πουτσο παοκ?? την ωρα που παιζουν, την ωρα που σκοραρουν?? γαμω το στανιο σας 10 πουστοκαναλα εχετε για αθλητικα, ειναι δυνατον να κανετε 5 λεπτα ρεπορταζ για αλλον αγωνα που δεν εχει ξεκινησει την ωρα που το ματς ειναι κρισιμο? Και οι παοκτζηδες ακομα το ιδιο θα λεγανε αν στο 80 τους πετουσε ρεπορταζ του ολυμπιακου. Ποσο ηλιθιοι ειναι.........και το εχουν ξανακανει
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-01-25)
Ο Ολιβέιρα έχει φάτσα λες και έχασε. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥΛΟ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-01-25), Netscape (23-01-25), tzinos (23-01-25)
Κρίμα το οφσάιντ ρε γαμώτο.
Netscape (23-01-25)
Bookmarks