Χαχαχαχαχα θεός ο θείος στη συνέντευξη Τύπου! Τον ρωτάνε συνέχεια αν σκέφτεται το ματς με τον βάζελο και ποιο είναι πιο σημαντικό και τους λέει "είστε άρρωστοι".![]()
Θυμάμαι Γκόγκιτς να σκοράρει στα χασομέρια μετά απο σέντρα του Κούλη Καραταϊδη.
Ελπίζω τουλάχιστον χ{0-0 ή 1-1}.
Παρά το ντεφορμάρισμα της Πόρτο θα είναι πολύ δύσκολο το ματς.
Χαχαχαχαχα θεός ο θείος στη συνέντευξη Τύπου! Τον ρωτάνε συνέχεια αν σκέφτεται το ματς με τον βάζελο και ποιο είναι πιο σημαντικό και τους λέει "είστε άρρωστοι".![]()
Εγώ είμαι αισιόδοξος για αύριο, αν δεν τους δώσουμε κανένα έτοιμο γκολ με σοβαρό ατομικό λάθος και ξεκινήσει το παιχνίδι με ντεσαβαντάζ στο δεκάλεπτο. Βλέπω την ομάδα να παρουσιάζεται έτοιμη να κάνει ότι καλύτερο μπορεί.
Εγώ δεν είμαι αισιόδοξος, όταν βλέπω να κερδίζουν με το ζόρι τον Ατρόμητο. Αν φάμε πολλά αύριο κλασικά θα βγει ο Βερβελές να λέει πως φταίει ο προπονητής που δεν θέλει μεταγραφές.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-01-25), Netscape (23-01-25)
δεν ειναι σε καλο φεγγαρι η πορτο θα εχουμε κινητρο να παιξουμε καλα μακαρι να κερδισουμε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Με την ανωμαλία που μας δέρνει κανα χρόνο τώρα,δεν μου κάνει εντύπωση κανένα αποτέλεσμα,σε οποιαδήποτε έδρα και με οποιονδήποτε αντίπαλο.Μπορεί να ρίχνουμε 4 μέσα στο Βίλα παρκ,και μετά λίγες μέρες να παίρνουμε με το ζόρι διπλό στο 90' στο Αγρίνιο.Έχουν υπάρξει και χρονιές που δεν είμασταν στα καλά μας και δεν είχα την παραμικρή ελπίδα σε αντίστοιχα ματς,ειδικά εκτός έδρας για κάτι καλύτερο απο ήττα,αλλά με τον μπάρμπα στον πάγκο μιλάμε διαφορετικά.
Υγ:Kάτι άσχετο που παρατήρησα και εννοείται πως δεν έχει αναφερθεί απο κανένα αρδ,είναι οτι πλάκα πλάκα έχουμε ένα τρίμηνο αήττητοι σε Ελλάδα και Ευρώπη,μεγαλύτερο σερί απο αυτό του βάζελου που αναφέρουν μέρα νύχτα στα ραδιόφωνα.
Nikolaos_Kokkinos (23-01-25)
Καλησπέρα και καλή βραδιά.
![]()
Paneas (23-01-25)
Δυσκολο παιχνιδι. Αν ειχαμε κερδισει ενα τουλαχιστον απο τα προηγουμενα τρια που πηραμε ισοπαλιες θα ειμασταν πολυ πιο χαλαροι σημερα. Απο την αλλη η Πορτο θα πρεπει να παιξει για να κερδισει, θα πρεπει να παιξει επιθετικα. Συνηθως παμε καλυτερα σε τετοιου ειδους παιχνιδια.
Εισαστε ετοιμοι για την εκτοξευση?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ναι. Εμείς και ο σπούτνικ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Nikolaos_Kokkinos (23-01-25)
Έχει αρχίσει το pregame στο CS2 για όποιον θέλει.
Μασούρας βασικός!
![]()
Οταν τα ελεγα το πρωι κατι ηξερα
Παμε Γιωργαρα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο Άγιος Γεώργιος ο Μασουρίνιο θα καρφώσει τους δράκους του Όπορτο
Λεγε ρε...
Τρέλανέ τους Μέντι. Γκουγκλάρουν τώρα να βρουν ποιος είναι ο Μασούρας και πώς να τον αντιμετωπίσουν.
Θα τους το καρφώσει ο Γιώργαρος
ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΑΡΑΑΑΑΑΑ
Σας θέλω ήρεμους, ψύχραιμους, εύστροφους, ετοιμόλογους, καίριους και κυρίως πολιτισμένους με τους υπόλοιπους εδώ μέσα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks