Εκτός αποστολής ο Ζέλσον.
![]()
Κυριακή μεσημέρι. Η καλύτερη ώρα για μπάλα.
Προβλέπω να παίζει βασικός ο σταμενιτς σημαδευοντας το... Περιστέρι
Εκτός αποστολής ο Ζέλσον.
![]()
πιρολα αριστερο μπακ , μαλιστα
Ωραία εντεκάδα, καλά να περάσετε και προσέχετε τις εκφράσεις σας, γιατί βλέπω ο διάλογος εδώ μέσα αρχίζει να παίρνει σκοτεινή τροπή...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (19-01-25)
ΓΙα μενα αξιζε που θα ξεκινησει και ο Μπιανκον, εχει προσπαθησει παρα πολυ κ εχει κανει καλα παιχνιδια. Ασε που μαζι με κοστινια παιζει να εχουν την καλυτερη μακρινη μπαλια απο ΟΛΟ το Ροστερ δυστυχως (που φτασαμε ρε..)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τι κολπο ειναι αυτο με το Ροντινει να μπουκαιρνει απο τον αξονα καινουργιο?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Σας γαμαει ο Παναγιωταρος, η Αρχηγαρα
Ακους μωρη πουτανα γκαρσια μακεδονομαχε της πουτσας?
Το παστελωσε ο ρετσος
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Nikolaos_Kokkinos (19-01-25)
Θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι την τελευταία φορά που βάλαμε από κόρνερ γκολάκι
Αλλο ενα ο Ελ Καμπι. Φοβερη σεντρα απο κοστινια
Σας γαμαμε τα ματια και τα αυτια ολοι οσοι περιμενατε γκελα λαγοι κ χανουμισες.
κ κουλες.
.
Σας σμπρωχνει ο Θρυλος εγκριτοι ρουφιανοι δημοσιογραφοι
εχει ματι ο παμπλο ,ενα πραγμα κανει καλα ο γαβρος το πρεσιγκ κ αυτος παει να κανει build up
Κανείς κανείς δεν είναι Ελ Καμπής
κ σεις λεκανατζουδες του Ηλιοπουλου, Κεφτετζογλου κ σαντορινιε σας γαμαμε ρε.
Α ξεχασα, θα πουνε οτι μαε εδωσε το ματς ο Αθανασιου κ ο Κινι τωρα κοιτα να δεις γελια.
Πώς πάμε θυμάμαι χτες ήταν σίγουρο το στραβοπατημα και έπρεπε να προσέξουμε τη δίαιτά μας![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks