panahs7 (06-01-25)
«Γλυκός Κουβάς» σαν ταινία του Γιάννη Σμαραγδή με πρωταγωνιστή τον Τσάκωνα ακούγεται.
panahs7 (06-01-25)
Nikolaos_Kokkinos (06-01-25), Paneas (06-01-25)
Nikolaos_Kokkinos (06-01-25)
Με τα ψεμματα παραμυθιάζομαι ότι πάνε για πρωτάθλημα τα βαζελια. Δεν πειράζει, θα τσούξει περισσότερο στο τέλος. Βγαζουν όλο το κόμπλεξ τους πάλι
Τώρα τα είδα.
μουφα πεναλτυ.. επίσης τι έχασε ο Γιαρεμτσουκ; Έλεος
chainsaw (06-01-25)
Du3lisT (07-01-25)
Μια χαρα ηταν η ομαδα σημερα. Χαλαρη νικη απεναντι σε εναν αντιπαλο που κατεβηκε να παιξει με 11 παικτες στην περιοχη και μαρκαρισματα καρατε. Σε καλη μερια η πουτσα. Παμε παρακατω τωρα. Εχουμε δυσκολο μηνα μπροστα μας.
maniak7 (06-01-25), Nikolaos_Kokkinos (07-01-25)
Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα τελευταία 25 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας του Ολυμπιακού στην Ελλάδα έχουν δημιουργήσει τέτοιο κόμπλεξ στους απέναντι που δεν μπορούν να ελέγξουν πλέον τίποτα , ούτε καν τον ίδιο τους τον εαυτό!!
Και μιλάμε όχι μόνο για οπαδούς ζώα-πρόβατα αλλά και σοβαρό κόσμο κατά τα άλλα αξιοπρεπή.
Εν το μεταξύ επιβεβαιώνονται και μεταξύ (παναθηναϊκοί-αεκτσίδες) και η κλάψα πάει σύννεφο !!
SOAD37 (06-01-25)
Τα παιχνίδια μετά από διακοπές/γιορτές/γαλοπούλες κλπ. κρύβουν παγίδες και ενίοτε κοστίζουν ακριβά. Εμείς ξεπεράσαμε τις παγίδες και πάμε παρακάτω.
Τώρα για τα αμφισβητούμενα που λέτε (δεν το είδα το παιχνίδι οπότε δεν έχω άποψη), τα ακούω, αλλά να σας πω κάτι? Μην χολοσκάτε, άκρη δε θα βγάλετε. Ας πουν ό,τι θέλουν και ας γράψουν ό,τι παπαριά κατεβάζει η κούτρα τους - εξάλλου όλα κατευθυνόμενα είναι. Αν νομίζετε ότι ζούμε σε έναν κόσμο ηθικό, αγγελικά πλασμένο, είτε είστε πολύ ρομαντικοί είτε έχετε μείνει κάποιους αιώνες πίσω *
Αν πάλι δεν αισθάνεστε άνετα να κερδίζουμε με... μη κομψό τρόπο όπως και εγώ, δείτε το και από την άλλη πλευρά: από τη στιγμή που υπάρχει το VAR, τι καθόμαστε και το ψάχνουμε? Ελέγχθηκαν και διπλοελέγθηκαν οι φάσεις οπότε μάλλον κάτι είδαν παραπάνω από εμάς (ξαναλέω εγώ δεν είδα τίποτα).
Και κάτι που με έχει διδάξει η εμπειρία μου: όσο καλή και αν είναι η ομάδα, όσο απόλυτα και κυριαρχικά αν κατακτά τα πρωταθλήματα, πάντα - μα πάντα - θα υπάρχουν γκρίνιες και παράπονα. Πάντα. Γιατί? Γιατί έτσι είναι η ανθρώπινη φύση.
* όχι ότι υπήρξε ποτέ εποχή όπου όλα ήταν ηθικά και αγγελικά αλλά το έγραψα για χάριν της κουβέντας![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
mankap (07-01-25)
Η μνημη εξωραιζει κ εξιδανικευει, ακομα κ οταν ειχαμε τις ποιοτικες ομαδες με τους μαγους εχουμε φαει κατι μπλοκα τρικουβερτα απο κατι τετοιες κωλομαδες που με εμας παιζουν παντα ολο τους το ειναι κ ολη τους την φυσικη υποσταση με πασα αυτοθυσια κ οποιονδηποτε τροπο να μας κοψουν βαθμους. Στον πατο τους λοιπον κ προχωραμε.
Τασουλη να πλενεις τα δοντια σου οταν μιλας για τον ολυμπιακο γελοιε.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
maniak7 (07-01-25)
Αυτή η επίθεση ξεπλένεται μόνο με διασυρμό στο γήπεδο, εκεί που αξίζει πραγματικά. Όπως βίασαν την Κούλα, θέλω το ίδιο και ακόμα περισσότερο στον βάζελο. Σπανίως ζητάω εμφατικές νίκες σε ντέρμπι. Eπειδή τώρα όμως έχουμε οργανωμένη επίθεση με στόχο να μπουν βάσεις για να βγάλουν το πρωτάθλημα αλλοιωμένο αν δεν το πάρουν, είναι μέγιστη ανάγκη η ομάδα να απαντήσει δυναμικά και να τους βουλώσει τα στόματα. Όπως έκανε πάντα ο Ολυμπιακός που ξέρουμε. Ούτε φωνές, ούτε επικοινωνιακές παπαριές. Ενισχύουμε την ομάδα και περιμένουμε υπομονετικά την 26η Γενάρη. Οτιδήποτε άλλο γίνει από αυτούς που χειρίζονται τον σύλλογο, είναι εχθρός.
Βγήκε λέει ο Λανουά και είπε ότι δεν υπήρχε πέναλτι και ήταν λάθος του VAR που κάλεσε τον Σιδηρόπουλο εξ αρχής...
Μάλιστα...
Κι αναρωτιομουν πως θα μας πρήξουν τον παπαρο
Απίστευτο ζάλισμα αρχιδιών..Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που το έδωσε το μπουρδέλο.
Αφήστε τους να λένε να μας δώσουν περισσότερα κίνητρα. Τα μαζεύεις όλα και τα πας στα αποδυτήρια σε 20 μέρες και τους λες "δείτε τι έλεγαν για εσάς, από εσάς εξαρτάται αν θα τιμωρηθούν".
Kαι όμως ο Γάλλος καραγκιόζης δεν είπε κάτι τέτοιο!Είπε πως βάσει ποιών;; κανονισμών δεν έπρεπε να παρέμβει το var και μάλιστα στην καθιερωμένη συζήτηση με τους διαιτητές μετά τους αγώνες τόνισε πως το χέρι του αμυνόμενου είναι σε αφύσικη θέση.Άρα αφύσικη θέση χεριού και επαφή συνιστούν πέναλτι.Ήδη σκούζουν τα αντιολυμπιακά παρτάλια!
Bookmarks