Ευτυχως εδειξε ψυχραιμια ο καμπιας κ το εχωσε, προσοχη στο 2ο τωρα.
Αν το έπαιρνε καμιά Κούλα ή βάζελος αυτό το πέναλτι θα λέγατε το ίδιο; Έλα σοβαροί να είμαστε, το λιγότερο light είναι. Και το θέμα είναι ότι κάθονται και φωνάζουν για τον Σιδηρόπουλο πριν το ματς και δίνουν σε όλους πάλι τροφή να λένε ότι τον επηρέασαν. Πραγματικά οι μαλακίες στο επικοινωνιακό που κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν πρέπει να υπάρχουν πουθενά αλλού στον πλανήτη. Είναι κυριολεκτικά ΟΛΕΣ για βιβλίο.
Ευτυχως εδειξε ψυχραιμια ο καμπιας κ το εχωσε, προσοχη στο 2ο τωρα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μια χαρα πεναλτυ ηταν οπως λεει ο νομος, κ να πα να γαμηθουνε, η κουλα κ ο λαγος παιζουν μονιμα εναντια σε 10 για λιγοτερα.
Για να μη θυμηθω την πεναλταρα στον τελικο που δε μας εδωσε το μουνι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
dimitris67 (06-01-25)
Αν μας ισοφαρίσει στο τέλος ο Παντελάκης, θα λέμε "τα ίδια Παντελάκη μου".
Αντε επιτέλους με άκουσε κάποιος!!
Απευθείας κόκκινη ήταν αυτό, όχι 2η κίτρινη. Πώς πάνε έτσι οι χασάπηδες ρε.
Καθάρισε ο σιδηροπουλος
Πεντακάθαρη δεύτερη κίτρινη/κόκκινη μην ακούσω μαλακίες ούτε ο ίδιος δεν διαμαρτυρήθηκε
Βέλντε πέναλντι και τώρα κερδισμένη αποβολή. Καθόλου άσχημα.
Ελα ενα 2ο γκολ τωρα συντομα για να μην αγχωθουμε παλι στο τελος.
"Παράρτημα μουνόπανα δε γίναμε ποτέ" φωνάζουν.
![]()
Gtakis (06-01-25), Nikolaos_Kokkinos (06-01-25)
Gtakis (06-01-25)
Βέλντε εσύ φύγε μόνος σου!!!
Πεντακάθαρο δεν είναι. Όλα τα ριπλέι είδαμε και πουθενά δεν είσαι σίγουρος αν βρίσκει ή όχι. Και το ότι δεν αλλάζει πορεία η μπάλα είναι προς το "δεν βρίσκει", απλή φυσική. Τώρα αν το χάιδεψε το χέρι η μπάλα και το λέμε "βρήκε" τι να πω. Εγώ αν το έπαιρνε αντίπαλος μας αυτό το πέναλτι θα φώναζα, δεν ψάχνω καμιά γωνία στο δεκάρικο. 1 μας δίνουν, 10 μας παίρνουν, αλλά όταν φωνάζουμε ΔΙΚΑΙΑ για τα δικά μας θα πρέπει να είμαστε παντελονάτοι σε όλα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (06-01-25)
Ο Βέλντε δεν είναι ούτε για αναπληρωματικός αλλά φέτος από ποιότητα σκιζουμε και ο Σεμπα θα φάνταζε Τζιοβανι
Παίδες σόρρυ, το ξέρω, είμαι προκατειλημμένος όμως. Δεν αντέχω να τον βλέπω να περπατάει προκλητικά μέσα στο γήπεδο και να στραβώνει τη μούρη του σε κάθε μα κάθε πάσα που θα πάει 2 χιλιοστά πιο πέρα και θα τον αναγκάσει να τρέξει λίγο και μολις χάσει τη μπάλα φταίνε ΠΑΝΤΑ οι άλλοι. Άντεκαιγαμησου δηλαδή επιτέλους !!
Bookmarks