Μην αναστήσουμε και την Τβέντε τώρα. Δύο στο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο.
Μόνο ΝΙΚΗ έστω με 1 γκολ,ώστε να εξασφαλίσουμε τα ματς του Φλεβάρη και να έχουμε καλύτερες πιθανότητες για τις θέσεις 9-16.
Λένε αμφίβολοι είναι οι Γκαρθία-Τσικίνιο.
Δεν ξέρω τίποτα για τους Ολλανδούς αλλά θέλω να πιστεύω οτι εύκολα ή δύσκολα θα τους κερδίσουμε/διαλύσουμε εφόσον είμαστε σοβαροί.
Στην Ολλανδία είναι 5οι με 30-20 γκολ ενώ στην Ευρώπη 29οι με 3 βαθμούς και γκολ 4-7.
Μην αναστήσουμε και την Τβέντε τώρα. Δύο στο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο.
Ευκολα ή δυσκολα θα το παρουμε. Μετα εχουμε Πορτο εξω και Καραμπαχ μεσα. Θελουμε σιγουρα τα 2 τριποντα μεσα κι οτι μπορεσουμε να παρουμε απο την Πορτο. Μετα θα περιμενουμε να δουμε τα αλλα αποτελεσματα. Το κακο ειναι οτι πολλες απο τις λεγομενες "μεγαλες" ομαδες ειναι ακομα εκτος 8αδας και καποιες απο αυτες (οπως η Γιουναιτεντ ας πουμε) ειναι πολυ απροβλεπτες, μια του υψους μια του βαθους, και δε ξερει κανεις που θα καταληξουν στη βαθμολογια.
Πολύ πιο δύσκολο ματς από αυτό που νομίζετε. Με νίκη εξασφαλίζουμε πρόκριση και μετά στα δύο επόμενα ματς κοιτάμε το πλασάρισμα
giovanni#10 (10-12-24)
You had one job!!!!!!
panahs7 (10-12-24)
giovanni#10 (11-12-24), Nikolaos_Kokkinos (11-12-24), voskos_7 (11-12-24)
Ας ελπίσουμε να κερδίσουμε και εύκολα διότι θα έχω την τύχη του Νικόλαου του Κόκκινου μου φαίνεται.
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι εγώ όταν ήρθα σηκώσαμε Ευρωπαϊκή κούπα.
Για αρχή θέλω ηλεκτρικό πατίνι και μετά διαρκείας στα vip απο τη διοίκηση για μια διετία για να το σκεφτώ να συνεχίσω να μπλογκάρω.
Στον προηγούμενο αγώνα ήρθε Χ με καρδιοχτύπι πάντως οπότε δεν σε βλέπω για πατίνι
Κι εδώ Χ θα έρθει!!!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Στις 18/8/23 ξεκίνησα και αμέσως Ευρω κούπα η ομαδάρα που κανένας δεν την πίστεύε τότε.
Να τα γράφουμε αυτά.
Οχι μόνο πατίνι αλλά και τη Κοσσοβάρα να μου φέρνει τις μπύρες στα Βιπ απο τη διοίκηση.
Για μένα το ματς είναι το πιο εύκολο απο τα εντός στην Ευρώπη εφέτος και αν είμαστε σοβαροί αύριο θα το πάρουμε.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Επίσης η Τβέντε δεν έχει κάνει κάτι σπουδαίο στην Ευρώπη.Εξαίρεση το 1074-75 όπου έφτασε στο τελικό του Ουέφα κάπ.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Οι επιτυχίες φέρνουν νέες επιτυχίες.
Και οι νίκες νέες νίκες.
Παρότι θέμα στον ασβέστη το έχουμε και μειονεκτούμε γενικώς στο δημιουργικό κομμάτι ΚΑΙ ΕΦΕΤΟς ΠΙΣΤΕΥΩ οτι θα κάνουμε κάτι καλό στην Ευρώπη.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
voskos_7 (12-12-24)
Ευκολη νικη εφοσον παιζει ο παικταρας Ζελσον. Αν παιξει επιτελους και ο Εσε οπως μπορει, ακομα πιο ευκολο. Προβλεπω 3-1 τελικο σκορ και πολλες χαμενες ευκαιριες απο εμας.
Δε μου κάθεται καλά η δυάδα Μουζακίτη - Έσε, πόσο μάλλον με τον Κωστούλα μπροστά τους.
Άδικο δεν έχεις, αλλά αν δεις και αυτοί που είμαστε, με αυτούς που μείναμε, του δίνεις και του θείου το δικό του που κάνει κάτι τέτοια.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
δεν εχουμε αλλους, μια χαρα τα παμε με αυτους. Ο Μουζακιτης παιζει μυαλωμενα, ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ο Κωστουλας δεν ειναι για βασικος, εχει προοπτικη ομως.... θα γινει παντως tank striker οταν μεγαλωσει.
Καλησπέρα φρέντς.
Bookmarks