chainsaw (12-12-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (12-12-24)
Χάλιας ήταν ο κόουτς απόψε.
Με 10 παίζαμε.
Τβέντε απρόσμενα καλή ήταν. Είχε πάρει και ισοπαλία στο Ολντ Τραφορντ , καλή κυκλοφορίας μπάλας αλλά απόψε ήταν τυχερή διότι όπως γράψαμε κάκιστος ο Μεντιλίμπαρ.
Χάσαμε 8 άδα ας πάρουμε όσο είναι δυνατή καλύτερη θέση στα play off.{9-24}
Ολοι οι προπονητες εχουν κολληματα με παικτες. Ο δικος μας εχει με τον Γουιλιαν. Θα λεγα και με τους μικρους, αλλα απ'οτι φαινεται δεν εχουμε καλυτερους, δικαια παιζουν, ο Κωστουλας σημερα ηταν καλος, αλλα ας του μαθει καποιος να πασαρει και γρηγορα. Σ'αυτο το επιπεδο μονο ο Μεσι μπορουσε να τριπλαρει ολη την αντιπαλη ομαδα.
Δεν νομίζω ότι έχει κόλλημα απλά χάλασαν πολλά λεφτά γι αυτό το μαλακα και προσπαθούν να βγάλουν απ τη μύγα ξύγκι
Ο Αλ Κααμπί ώρες ώρες ψιλοκούτσαινε και δεν φαινόταν στα καλύτερά του, ο Μάρτινς και δεν ήταν στην ημέρα του, αλλά και φοβήθηκε τους Ολλανδούς όπως έπεφταν άτσαλα και όχι μόνο τους άφηνε η τροτέζα η διαιτήτρια, αλλά έδινε και ανάποδα φαουλ εις βάρος μας. Ο Έσσε θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να σουτάρει, δεν του φταίνε σε τίποτε τα περιστέρια. Σταθερή η επιθετική αξία του Ροντινέϋ. Το παλληκάρι ο Κωστούλας έφτιαξε σχεδόν όλες τις ευκαιρίες στην επίθεση και έφαγε ατιμώρητα το ξύλο της αρκούδας. Μάλλον ο μπαρμπα Μέντι τον έβγαλε για να τον προφυλάξει από τραυματισμό. Γενικά αντιαθλητικό το παιγνίδι των Ολλανδών, με κάλυψη από το κοράκι.
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
voskos_7 (13-12-24)
Και αυτο, αλλα νομιζω οτι το κανει γιατι (οπως και μεις) θυμομαστε τον καταπληκτικο παικτη που ηταν καποτε. Και του δινει συνεχως ευκαιριες, καθως οπως ειπαμε δεν υπαρχουν και αλλοι καλυτεροι.
Κάνει μπαμ ότι ο Ελ Κααμπί κουβαλάει κάποιον τραυματισμό και δεν είναι στο 100% αλλά αφενός δεν υπάρχει άλλη λύση και αφετέρου παραμένει επικίνδυνος ακόμη κι έτσι.
Φυσικά και αλλάζουν, δεν είναι το ίδιο να βγεις 9ος και να παίξεις με τον 24ο με το να βγεις 24ος και να παίξεις με τον 9ο. Η μέρα με τη νύχτα. Πρέπει να πάρουμε όσο καλύτερη θέση γίνεται, καθώς θεωρητικά θα είναι και πιο βατός ο αντίπαλος στα νοκάουτ.
Ε όχι δα. Ότι θες πες για τον θείο, αλλά μόνο κολλήματα δεν έχει. Το Κοστίνια μπακ, Ροντινέι εξτρέμ ήταν κατ' ανάγκη στην αρχή και μάλιστα πολλοί φώναζαν. Κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, τα μοιράζει απολύτως δίκαια ο θείος.
Γιάρεμτσουκ για τα πανηγύρια, ένα όρθιο μουλάρι, που παίρνει πάσα μέσα στην περιοχή και την απομακρύνει λες και είναι στόπερ. Γουίλιαν ο παίκτης που μας έλεγαν το καλοκαίρι πως τα νέα είκοσι είναι τα σαράντα ενός παίκτη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, επειδή μάλιστα κάνει και καλή ζωή και δεν πάει ούτε για καφέ. Με το σώμα που έχει για πιτόγυρα μάλλον πηγαίνει. Ο Ροντινέι είναι απίστευτη παικτάρα, απορώ που δεν ήρθε πιο νέος στην Ευρώπη να παίζει σε καμιά Μπαρτσελόνα.
Ο καθενας βλεπει τα πραγματα διαφορετικα. Τον Γιαρεμτσουκ δεν μπορω να τον κρινω, καθως δεν εχει παιξει πολυ, μπαινει αλλαγη για λιγα λεπτα. Σημερα κατι εκανε, εβγαλε μια επικινδυνη χαμηλη μπαλια , κατι σπανιο σ'ολον τον αγωνα. Ο Γουλιαν εχει καταφερει πολλα στην καριερα του και νομιζω προσπαθει, δεν χρειαζεται να αποδειξει και πολλα. Ο Ροντινει ποτε δεν θα παιζε σε ομαδα σαν την Μπαρτσα καθως ειναι ψιλοστοκος. Εχει ταλεντο και προσοντα , αλλα αν δεν εχεις μυαλο αστα να πανε... Κατι που βλεπω στον Μουζακιτη και χαιρομαι πολυ, γιατι αυτο το παιδι αν δυναμωσει θα κανει φοβερη καριερα.
δεν αλλαζουν πολλα με το υπαρχον ροστερ. ο θειος κανει οτι μπορει με αυτους που εχει.ειναι μαγος που μας εχει 1ους στην Ελλαδα και το παλευει στην Ευρωπη..
3 μεταγραφες δυνατες σε καιριες θεσεις θελουμε και να δηλωθουν ευρωπη αν συνεχισουμε.
οπως ημαστε δεν ημαστε για πολλα.
με τα ονοματα που ακουγονται ομως και με τον Νταρκο στη θεση του δεν τους βλεπω.
Αριστερο εξτρεμ, επιθετικο χαφ και η 2ο επιθετικο(θα τα φτυσει ο Καμπιας) ή αλλον εναν χαφ να δεσει με Εσε και γκαρσια.
Γουιλιαν βελντε, Γιαρεμτσουκ, Σταμενιτς στο καλο και να μας γραφουν.
hang your demons
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ιωάννης Μακρυγιάννης
Nikolaos_Kokkinos (13-12-24)
Ιωάννης Μακρυγιάννης
panahs7 (13-12-24)
Θα επρεπε να ειχαμε παρει κατι απο τα τελευταια 3 παιχνιδια (τα 2 μαλιστα στην εδρα μας με ομαδες στα μετρα μας). Αποτυχια αυτο, αλλα δεν αλλαζει τιποτα στο πλανο μας. Προχωραμε. Εχουμε 2 παιχνιδια ακομα για να δουμε που θα κατσει η μπιλια στο τελος.
Γουιλιαν, Ολιβειρα, Σταμενιτς και Βελντε ηταν μεγαλη καταστροφα. Ειδικα ο Γουιλιαν στον οποιο ο θειος δινει πολλες ευκαιριες και μας εχει κρεμασει. Ας το παρει αποφαση να τους παρκαρει μεχρι τον Γεναρη και μετα βλεπουμε - παντα με την ελπιδα οτι θα αποκτηθουν τουλαχιστον 2 βασικοι τον Γεναρη (εξτρεμ κι επιθετικο χαφ). Εγω στον Γιαρεμτσουκ θα δωσω λιγο χρονο ακομα. Δεν εχει θαμπωσει, αλλα για 2ος επιθετικος για να κανει τα (λιγα) ρεπα του Αγιουμπ ισως μας κανει.
Φετος για τα 100 χρονια θα πρεπει ο μεγαλος μας στοχος να ειναι το πρωταθλημα. Για Ευρωπη δε μας βλεπω για πολλα οπως ειμαστε μεχρι τωρα, εκτος κι αν αναστηθουμε παλι απο Γεναρη και μετα.
Εγώ λέω ότι ο θείος, ό,τι έχει αυτό βρίσκει, σε όσες τετράδες και να χωρίσουμε τα παιχνίδια, όσο βελτιωμένους και να δούμε όσους δεν βλέπονται... Έχουμε αφήσει τον Κάμπια να βαράει 90λεπτα σερί χωρίς ανάσα, δεν μπορούμε να βάλουμε τον Κωστούλα μπροστά γιατί μεσο-επιθετικά δεν έχουμε κόσμο και οι περισσότεροι από αυτούς που έχουμε, είναι η μαύρη η ώρα και η κακιά στιγμή που θα τους φέρει στο γήπεδο, λογικά και στα χαφ έχουμε προσωπικό ασφαλείας, επομένως και οι 9 βαθμοί που έχουμε τώρα, μάλλον θαύμα είναι...
Πάμε τώρα όπως είμαστε και όπου βγει... Μνημόσυνα με περσινά κόλυβα δεν γίνονται.
Για εμένα ίσως σήμερα ήταν και η καλύτερη εμφάνιση του Γιάρεμτσιουκ και τον Γουίλιαν, όσο και αν θέλουμε να βαφτίσουμε το κρέας - ψάρι, με εμφανίσεις υποφερτές όπως του Ηρακλείου, ή του προηγουμένου Σαββάτου, όλοι βλέπουμε πως δεν κινείται και δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκουνηθεί αυτό το κουρσούμι.
Το πρόβλημα είναι ότι εμείς τα λέμε και αυτοί που πρέπει να ενεργήσουν, μαζεύουν όποιους είχαν στα άλμπουμ της Pannini όταν πήγαιναν γυμνάσιο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 13-12-24 στις 13:31
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (13-12-24), Nikolaos_Kokkinos (13-12-24), redgus777 (13-12-24)
Πιστευω οτι αποψε για ολα εφταιγε το κοστουμι, η μαλλον η απουσια του τζην πουκαμισου.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
jonk (13-12-24)
Bookmarks