Ζέλσον, Κάρμο, Γιάρεμτσουκ, Γκαρθία είναι εκτός. Ο πρώτος είναι μεγάλη απώλεια όπως έχει διαμορφωθεί φέτος το ρόστερ. Βάλε Παπακανέlλο ρε κόουτς, πόσο λιγότερο να προσφέρει από Γουίλιαν, Βέλντε, Μασούρα;;
13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Εύκολο διπλό στα φιδάκια. Αν δε σκοράρει ούτε τώρα ο Μασούρας δεν θα σκοράρει ποτέ.
Ζέλσον, Κάρμο, Γιάρεμτσουκ, Γκαρθία είναι εκτός. Ο πρώτος είναι μεγάλη απώλεια όπως έχει διαμορφωθεί φέτος το ρόστερ. Βάλε Παπακανέlλο ρε κόουτς, πόσο λιγότερο να προσφέρει από Γουίλιαν, Βέλντε, Μασούρα;;
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-11-24)
πολυ δυσκολο ματς αυτο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Γιατί γράψατε 30/11/2024 το ματς αφού παίζουμε αύριο όρε ζαγάρια?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μη ρε Κοσμά και κάναμε "κρα" για να ξανανοίξει παιχνίδι...
Να το βάλω 31/11;;;
Φαντασου πως αισθανομαι εγω που ημουν ακριβης ακομα και ως προς την αποκλιση απο τον πρωτο μεσημβρινο και εφαγα ξυλο για αυτο
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εσύ το χρειαζόσανε - ο Αντώνης έχει καμία 2.000 υπαλλήλους και όταν φεύγει από εκεί για να ησυχάσει πάει και βρίσκει 3 παιδιά στο σπίτι. Δεν πάει δύο βδομάδες στο Φουτζιγιάμα και στο Γουακίκι για δουλειά "το λέμε τώρα"...
Φυσικά, όμως στον τελικό στο Μαρακανα ο Μπάμπης ήταν σίγουρα πιο κοντός, αλλά και 15 κιλά λιγότερο.
Επίσης άκουσα ότι ο παπακανελος έχει φτάσει 1.90 και ίσως παίζει ρόλο στο ότι έμεινε πίσω.
Ξέρει κανείς γιατί δεν είναι αποστολή ο Γκαρσία; και τι τραυματισμό έχει ο Μάρτινς;
Αν ο Σοφός καταφέρει να πάρει φέτος το πρωτάθλημα, με τέτοιο μέτριο ρόστερ και τόσα προβλήματα τραυματισμών, θα μετονομαστεί σε Μάγο.
Τεράστια γκαντεμιά να έχεις τόσο λίγους καλούς παίκτες και να βλέπεις τους μισούς από αυτούς στα πιτς.
Ο Φίδης πάει καλά φέτος. Δύσκολο έως πολύ δύσκολο παιχνίδι, με ταμπούρι και ξύλο προβλέπω. Το πρώην παράρτημα δεν θα παραδοθεί εύκολα.
drizzt (01-12-24)
Τζολάκης, Μπιανκόν, Πιρολα, Ορτέγκα, Σταμενιτς, Έσε, Τσικινιο, Κωστούλας, Γουιλιαν και Ελ Κααμπι
Πω πω 11αδα. καλη τυχη με σταμενιτς και τον αφανα το ραμολι
hang your demons
Τρελή ήττα.
Περιμένω το πρώτο ημίχρονο να πάει χαμένο.
0-0 ημίχρονο 0-1 τελικό.
Άντε εντάξει ακραίο bet, αλλά πήρα το 0-0 ημίχρονο, διπλό τελικό στο 5.00
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks