Υπουλο ματς, κ εχουμε κ σοβαρες απωλειες. Αν μου λεγανε "υπεγραψε να ερθει Χ" θα το επαιρνα.
Με πολύ φορα αλλά και πολλές ελλείψεις πάμε στην πατρίδα του λουτσεσκου. Ίσως το πιο δύσκολο ματς μέχρι τα Χριστούγεννα πλέον, προβλέπω το πρώτο γκολ του μασουρα
Υπουλο ματς, κ εχουμε κ σοβαρες απωλειες. Αν μου λεγανε "υπεγραψε να ερθει Χ" θα το επαιρνα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τίποτα λιγότερο από το διπλό.
Αλλά και αν δε γίνει αυτό,
στ@ ρχίδια μας τα δυο κλπ.![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Με κάτι τέτοια γλιτώνει ο Μαρινάκης το πριμ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Έγινε δύσκολο το ματς γιατί έχουμε απουσίες και ανύπαρκτο πάγκο.
Ειναι σε καλο φεγγαρι η ομαδα. Θα κερδισουμε.
Μέτρια ομάδα πια η Στεάουα.
Απο τύχη βρίσκεται στην 8 άδα.
Η ομάδα μας έχει βασικές ελλείψεις αλλά για να έχουμε ΚΑΛΕΣ πιθανότητες να μπούμε στους πρώτους 8 πρέπει να νικήσουμε.
Προβλέπω χαμηλό τέμπο και όποιος βάλει πρώτος γκολ πιθανολογώ οτι θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσει.
Πάντως σύμφωνα με τα σημερινά Τσικίνιο και Έσε θα είναι διαθέσιμοι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μαλάκες δείτε τι γήπεδο έχουν! WTF!
![]()
jonk (28-11-24)
Εμ τι τους περάσατε, τίποτα τριτοκοσμικούς?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Εγω προβλεπω ανετο διπλο εφοσον παιζει ο Μαροκινος. Η Στεαουα κατα τυχη βρισκεται ψηλα στη βαθμολογια και βλεπω οτι το χουν καβαλησει λιγο το καλαμι, οποτε αν παιξουν επιθετικα θα φανε πολλα. Αν ειναι εξυπνοι και παιξουν οπως οι μικρες ομαδες στο πρωταθλημα, θα μας δυσκολεψουν.
Το πολύ Χ.
Είμαι ακόμα ναυλωμένος (η φωνη μου ακόμα δεν έχει φτιάξει) από την παρτουζα στη μάνα ΑΕΚ, ό,τι είναι να ‘ρθει θε να ‘ρθει, κι αν δεν ερθεί ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ.
giovanni#10 (28-11-24)
Διαβαζω οτι θα λειπει ο Μαρτινς. Προβλημα αυτο αφου μεχρι τωρα ειναι ενας απο τους λιγους δημιουργικους μας παικτες. Ευκαιρια να δουμε ποιος αλλος μπορει να αναλαβει αυτον τον ρολο. Η Στεαουα επισης λεει παιζει πολυ αμυντικα, με 4 πισω και 5 στο κεντρο. Μας δυσκολευουν οι ομαδες που δε θελουν να εχουν τη μπαλα και καθονται πισω και περιμενουν.
Να δουμε τις επιλογες που θα κανει ο θειος και να δουμε αν θα συνεχισει τα καλα παιχνιδια η ομαδα. Ειμαστε σε καλο δρομο εδω και μερικες εβδομαδες. Να συνεχισουμε ετσι.
παλι ώρα για αγρίους
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Josimar (28-11-24)
Αδέρφια απόψε είναι η βραδιά των πιτσιρικάδων!!
Μουζακίτης και Κωστούλας θα σπείρουν
Bookmarks