Έχεις ξανανοίξει θέμα; Κάντε ban τον κύριο που παίρνει πρωτοβουλίες!
Πολύ δύσκολο ματς.
Αν νικήσουμε θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να μπούμε στους 8 πρώτους.
Αν χάσουμε ή φέρουμε ισοπαλία μάλλον θα πάμε για θέσεις 9 με 24.
Για εμένα το πιο κρίσιμο ματς εφέτος στην Ευρώπη.
Πόυε παίξαμε σε επίσημο με Σκωτσέζους?
Έχεις ξανανοίξει θέμα; Κάντε ban τον κύριο που παίρνει πρωτοβουλίες!
Κοουτς81 (04-11-24)
Απο τότε που ήρθα σήκωσε κούπα η ΘΡΥΛΑΡΑ.
Αν δεν ερχοόμουνα οτι και να έκανε ο ....... φλεσαντο δεν θα την σηκώναμε στην οπαπαρενα.
panahs7 (04-11-24)
Πιστεύω να μην έχουμε σκωτσέζικο ντους με τους Σκωτσέζους... και η καλή μας πορεία (τουλάχιστον) στην Ευρώπη να συνεχιστεί.
Ο Ολυμπιακος της Ευρωπης ειναι αλλη ομαδα μεχρι τωρα. Ενταξει, στη Λυων δε πηγαμε καλα αλλα στα αλλα 2 καναμε ωραια παιχνιδια. Πιστευω οτι τους εχουμε τους Σκωτσεζους. Το δυσκολο παιχνιδι αυτη την εβδομαδα ειναι στην ντουμπα. Εκει αν χασεις χανεσαι.
Ελπίζω σε αλλο ένα καλο ματς του Μάρτινς.
Αλλάξαμε προπονητή.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το ρόστερ των αντιπαλων μας
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
και η ιστορία και οι ίτλοι{έχουν πάρει 2 κύπελλα κυπελλούχων το 1961 και το 1967 συν φιναλίστ σε 2 τελικούς Γιουρόπα το 2008 και το 2022{+55 Πρωταθλήματα Σκωτίας}
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
Σοβαρή ομάδα που σέβεται τους φιλάθλους και την ιστορία όχι σαν τα ανέκδοτα αεκ και παο που δεν έχουν πάρει τίποτα στην Ευρώπη και θεωρούν πορείες νίκες επι κάποια καφενεία/μπυραρίες.![]()
chainsaw (06-11-24)
Και οι δύο Σκωτσέζοι είναι τεράστιοι σύλλογοι για τις δυνατότητες του πρωταθλήματος που αγωνίζονται και κάθε φορά, όσο ντεφορμέ και αν είναι, δεν είμαστε σε θέση να νομίζουμε ότι τους έχουμε αβάδιστα.
Και μην ξεχνάμε ότι από τη Σκωτία, ευρωπαϊκό έχει μέχρι και η Αμπερντίν.
Nikolaos_Kokkinos (06-11-24), SOAD37 (06-11-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (06-11-24)
ο Ρεπορτερ -ανευ χαρτοφυλακιου - της ομαδας μας, ο Παναης...
(σιγουρα απο τον Νικολακοπουλο ειναι καλυτερος)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (06-11-24)
Ρώτησε ο Σπηλιόπουλος τον θείο "τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός αύριο για να πάρει την νίκη;" και του απαντάει "να βάλει περισσότερα γκολ".![]()
Τσάμπιον Λίγκ έχει κερδίσει η Σέλτικ το 1967 η οποία ανέδειξε αργότερα εναν ζωντανό θρύλο και μετάπειτα ηγέτη της Λίβερπουλ τον Νταλγκλις.
Και η Αμπερντιν το Κυπελλούχων το 1983 με κόουτς τον κορυφαίο κόουτς των Βρετανικών γηπέδων τον Αλεξ Φέργκιουσον.{τυχερός ήταν διότι αν ο Ελε το 1999 δεν έκανε την γκάφα με τη Γιούβε άτιτλος θα έμενε με την Γιουμάιντετ στην Ευρώπη}
Τώρα για αύριο ελπίζω να παίξει ο τρελοΒραζιλιάνος, να αποφύγουμε τα χοντρά λάθη πίσω και να κάνει ενα καλό ματς ο Κάρμο και κουτσά στραβά να επιβάλλει η ομάδα τον ρυθμό της στο μεγαλύτερο διάστημα και λογικά τουλάχιστον 1 με 2 γκολ θα τα βάλουμε πιστεύω.
Τελευταία φορά που παίξαμε με τον αυριανό αντίπαλο μας ήταν πέρυσι στη Γλασκώβη σε φιλικό όπου τους κερδίσαμε άνετα 1-3 και δυστυχώς εκεί ανανεώσαμε το συμβόλαιο στον ....Καρβάλιο που ωστόσο βγήκε κυπελλούχος Ευρώπης.![]()
Έχω μία πηγή που έχει κατάστημα στη Strettford End και άκουσε τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο να συζητάνε μπροστά του, επειδή νόμιζαν δεν ήξερε Αγγλικά, ότι δεν έπαιρνε εκείνο του '99, θα τον έδιωχναν τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς...
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Έσε, Παπακανέλλος, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.
Χωρίς τον Τομ Λόρενς η Ρέιντζερς, το βασικό της χαφ και έναν εκ των 2 πιο επικίνδυνων παικτών της μαζί με Τσέρνι.
Μαγκωμένοι μου είσαστε, για φαβορί μία φορά...
Bookmarks