Οφσάιντ ήταν, δεν θα μέτραγε.
Δεν ητανε φαουλ αυτο στο ροντινει ρε μουνι διαιτητα?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Οφσάιντ ήταν, δεν θα μέτραγε.
Ευτυχως υπαρχει ο Μουζακιτης και παιρνω τη δοση μου αραια κ που...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΕΡΜΑΝΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
Γαμω το σπιτι του γερμανου
Τι πραμα ειναι ο μουζα ρε
Αλητεια
Α ρε Κωσταντη Ολιβερ Καν
Ρε πουστη τι κάνουν πίσω;
Ο Αποστολόπουλος πού ήταν στην φάση;; Είχε γυρίσει ο Ζέλσον και (δεν) μάρκαρε και ο μικρός πουθενά.
Τεράστια απόκρουση Τζολάκη, τεράστια
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δύο φορές μας έσωσε. Την τρίτη θα γράψει. Είμαστε κι εμείς επικίνδυνοι πάντως.
Ροντι ειναι για τα θηρια
Πανε να μας σακατεψουν τον μοναδικο μεσοεπιθετικο παικτη στην ομαδα που ξερει manual κοντρολ
Ροντινει πηγαινε κατσε μονος σου στον παγκο ρε φιλε
Ο Αποστολόπουλος κάνει μόνο πίσω βήματα και αφήνει στρέμματα και ο Ζέλσον πούτσα του να βοηθήσει πίσω. Έχουμε πρόβλημα από εκεί και το έχει δει ο Κλεμάντ. Ας βάλει Πιρόλα ή ας πάει τον Κοστίνια αριστερά, θα το φάμε αν συνεχίσουμε έτσι.
Bookmarks