Σελίδα 9 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 56789
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 161 έως 170 από 170

Θέμα: 10η αγωνιστική SuperLeague: Ολυμπιακός -Πανσερραϊκός 02/11/2024, 17:00 CosmoteSport1

Το avatar του χρήστη Eddiedimitris

Thanks
    346
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 543 φορές σε 358 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: 10η αγωνιστική SuperLeague: Ολυμπιακός -Πανσερραϊκός 02/11/2024, 17:00 Cosm

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από redbaron Εμφάνιση μηνυμάτων
    φερτε οποιον προπονητη θελετε και αν δειτε να νικαμε τις μικρομεσαιες ομαδες με μπαλαρα και πολλα γκολ με αυτο το υλικο εγω θα προσκυναω Μαρινακη καθε μερα.
    Εγω δεν θυμαμαι αλλη φορα τον ολυμπιακο που να μην εχει στο ροστερ ουτε εναν δημιουργικο παικτη.
    δεν υπαρχει δημιουργικος παικτης. κανεις. ουτε ενας. ουτε για δειγμα. παιζουνε οι πιτσιρικαδες γιατι οι μεταγραφες βγηκαν μαπα.

Στην ευρωπη δεν υπαρχει καλυτερος τροπος να παιξουμε. αν τους περιμενουμε η πάμε να παιξουμε παιχνίδι κατοχης θα ειμαστε συνεχεια σεντρα.

Στην Ελλαδα προσπαθει να παιξει διαφορετικα αλλα δεν του βγαινει. και σημερα προσπαθησε αλλα τσικινιο και μουζακιτης δεν μπορουν.Και τα εξτρεμ μας δεν ειναι οπως περσι.

Μια και μιλαμε για τις μικρομεσαιες ομαδες.
    περσι, με το περσινο ροστερ και με μικρομεσαιες ομαδες(με οσες προλαβε να κοουτσαρει) ειχε 3 στα 3 στην κανονικη σεζον με μεσο ορο 19-20 τελικες.
    ενω νικησε στα πλεη οφς ανετα Αρη(οκ μεσαιομεγαλη) 3-0 και 1-5 στην Λαμια και 4-1 στο καραισκακη με το μυαλο μας κιολας να ειναι στο κοφερενς.
    Μην τα μηδενιζουμε ολα. και να θελει να παιξει αλλιως δεν εχει παικτες.
    οπως δεν ειχε και ο Μαρτινς στην τελευταια του σεζον.
    Ο Μεντιλιμπαρ ειναι καπου 62 αν δεν κανω λαθος και προφανως εχει λύσει το οικονομικο του...Αν λοιπον η διοικηση δε του πηρε τους παίκτες που ηθελε τοτε επρεπε να αποχωρήσει...Ετσι λειτουργουν οι επαγγελματιες...Αυτο προφανως αφορα ολους τους προπονητές και οχι μονο το δικο μας...

Δεν ειναι ο νεαρος ελπιδοφόρος που ξεκιναει απ την Γ Εθνικη με στόχο μια μερα να προπονήσει μεγαλη ομαδα

Το avatar του χρήστη adamo

Thanks
    39
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 87 φορές σε 65 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: 10η αγωνιστική SuperLeague: Ολυμπιακός -Πανσερραϊκός 02/11/2024, 17:00 Cosm

Παντως αντικειμενικα, αν συνεχιστει αυτο λιγο ακομα, ερχονται και ντερμπι,δεν νομιζω να παει μακρια αυτο..βλεπω παικτακια σαν αυτον που εβαλε το γκολ σημερα εναντιον μας, τον ντιμιτριους της καλλιθεας, 3-4 του Αρη, και λεω οτι τα δικα μας τα σκαουτερ η τυφλά ειναι, η μουγκά...... δεν εξηγηται αλλιως....

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.955
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.343 φορές σε 18.978 μηνύματα
    Ignore User

Και γενικά, δεν μπορεί να συνεχιστεί και το "φταίω εγώ", ή "και εγώ", λέω εγώ...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.671
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.919 φορές σε 2.488 μηνύματα
    Ignore User

Καλημερα και καλη Κυριακη.

Πολυ προβληματικη η εικονα της ομαδας και φαινεται αυτο δεν οφειλεται αποκλειστικα σε εναν παραγοντα. Προπονητης παντως δεν ειμαι, ουτε μεσα στα αποδυτηρια ειμαι, ουτε στην διοικηση, οποτε αυτοι που ξερουν και μπορουν πρεπει να διορθωσουν την κατασταση και καποια φαση αυτο θα γινει, το θεμα ειναι να ειμαστε εντος στοχων. Ειναι ξεκαθαρο παντως για μενα οτι η εικονα της ομαδας οφειλεται σε μεγαλο βαθμο στο γεγονος οτι εφυγαν σημαντικοι παιχτες και αυτοι που ηρθαν δεν προσφερουν τα αναμενομενα, ειδικα στην επιθεση. Η ομαδα δεν εχει 10αρι με μεγαλες ικανοτητες δημιουργιας και σκοραρισματος και φυσικα ακομα χειροτερο ειναι το προβλημα στα εξτρεμ. Αυτο το προβλημα γινεται ακομα πιο μεγαλο στο πρωταθλημα αφου οι αντιπαλοι θα παιξουν αρκετα αμυντικα και ταυτοχρονα οι δικοι μας παιχτες φαινεται δεν εχουν το ιδιο κινητρο οπως στην Ευρωπη για να αγωνιστουν με ενταση και παθος στο παιχνιδι τους. Η συνεχεια αναμενεται δυσκολη και ας οπλιστουμε ολοι με αρκετη υπομονη!
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Το avatar του χρήστη panos89

Thanks
    75
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 138 φορές σε 95 μηνύματα
    Ignore User

Καλημέρα μάγκες και καλή Κυριακή.
    Σαν Ολυμπιακοί παίζει να είμαστε οι πιο γκρίνιες οπαδοί σε όλο το σύμπαν...και καλά κάνουμε. Το σήμα στην καρδιά είναι ο ψωλαρας αλάνια, αυτός ο έφηβος λοιπόν είναι πάνω από προπονητές, διοικήσεις και πολλά άλλα. Η μοίρα του είναι να πρωταγωνιστεί να κερδίσει τίτλους και να είναι μόνιμα πρώτος και κόντρα σε όλα. Αυτό είμαστε και δεν υπάρχει συμβιβασμός. Στην περίπτωση όμως του θείου εγώ κάνω ένα συμβιβασμό. Είναι ο άνθρωπος που έγραψε η ιστορία ότι σαν προπονητής έφερε την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα. Οπότε εγώ θα τον μνημονεύω εις τους αιώνας των αιώνων Αμήν. Μέσσι και Κριστιάνο να του φέρεις αυτός με σέντρες θα παίζει έτσι είναι το στυλ του μάγκες και δεν αλλάζει. Πιο πιθανό κόβω να πάρουμε Γιουρόπα παρά πρωτάθλημα στην Ελλάδα οπότε υπομονή και βλέπουμε. Μόνο Ολυμπιακός.

Το avatar του χρήστη thelastbaron

Thanks
    1.183
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.864 φορές σε 2.244 μηνύματα
    Ignore User

Καλός ο Μουζακίτης μέχρι τώρα, δείχνει ωριμότητα, αλλά παίζει πολύ safe προς το παρόν. Χρειαζόμαστε ένα χαφ που να παίρνει ρίσκα όταν πρέπει και να πατάει και περιοχή πολύ συχνότερα. Τέτοιος ήταν ο Ολιβέιρα αλλά μια φορά κι έναν καιρό. Επίσης αν είχαμε έναν έστω παίκτη στη μεσοεπιθετική τριάδα με έξυπνη τελική πάσα θα είμασταν πολύ καλύτεροι.

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (03-11-24)

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Το avatar του χρήστη redbaron

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    781
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.588 φορές σε 1.610 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από thelastbaron Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλός ο Μουζακίτης μέχρι τώρα, δείχνει ωριμότητα, αλλά παίζει πολύ safe προς το παρόν. Χρειαζόμαστε ένα χαφ που να παίρνει ρίσκα όταν πρέπει και να πατάει και περιοχή πολύ συχνότερα. Τέτοιος ήταν ο Ολιβέιρα αλλά μια φορά κι έναν καιρό. Επίσης αν είχαμε έναν έστω παίκτη στη μεσοεπιθετική τριάδα με έξυπνη τελική πάσα θα είμασταν πολύ καλύτεροι.
    Ετσι ειναι. Συν οτι ο μουζακιτης δεν εχει την σωματοδομη να τζαρτζαρει δυνατους παικτες. τις κοντρες τις χανει και ειναι λογικο. ειναι αρκετα μικροσωμος.
    ασε που και ο εσε ειναι και αυτος σχετικα βραχυσωμος.βεβαια αυτος παιζει που δυνατα και το καλυπτει.
    θελαμε εναν Καμαρα στα πολυ καλα του διπλα στον Εσε και μπροστα του οχι τον τσικινιο αλλα ενα επιθετικο 8αρι να μπορει να μπορει να βγαλει την ομαδα μπροστα και να δωσει καθετες. αρκετα τεχνιτη και δημιουργο. ιδανικα εναν φορτουνη αλλα οχι τοσο σοφτ. ο φορτουνης βεβαια παταγε και περιοχη και σουταρε καλα απέξω και ετρεχε με την μπαλα.
    hang your demons

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.357 φορές σε 3.991 μηνύματα
    Ignore User

Είδα το ματς σήμερα. Νομίζω είναι το χειρότερο μας ματς. Με τον βελντε είναι προφανές ότι υπάρχει πρόβλημα με τους συμπαίκτες του. Σίγουρα θα υπάρχει θέμα και στα αποδυτήρια. Εχθες δεν έδινε την μπάλα ούτε για φούσκωμα.

Το μόνο αισιόδοξο είναι η νίκη.

Πάντως εγώ διαφωνώ με την επικρατούσα άποψη (κυρίως λόγω καισαρη και διαμαντοπουλου) ότι ο Μεντιλιμπαρ αποφασίζει να παίζει με σεντρες.

Από πέρσι έχω πει ότι οι οδηγίες του μεντι στην επίθεση είναι παίξτε γρήγορα και μην κρατάτε μπάλα χωρίς λογο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάνε σε σεντρες. Σημαίνει ότι αν είναι να κάνεις τριπλα κάνε την γρήγορα, αν είναι να σουτάρεις σούταρε γρήγορα, αν είναι να κάνεις σέντρα κάνε την γρήγορα.

Απλά ο φετινός ολυμπιακός που αντί για φορτουνη και ποντενσε έχει Γουίλιαν που δεν μπορεί να κάνει τριπλα, βελντε που μπορεί να κάνει μόνο ένα πράγμα, τσικινιο που είναι εντελώς ντεφορμέ και δεν μπορεί να παίξει και κάθετα, δίνει την μπάλα στους μπακ συνέχεια που λογικό είναι να κάνουν σέντρα αφού ειδικά ο Ροντινει που παίρνει συνήθως την τελική επιλογή έχει το κακό το πόδι μόνο για να ανεβαίνει στο λεωφορείο.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Το avatar του χρήστη redbaron

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    781
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.588 φορές σε 1.610 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από flessanto Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είδα το ματς σήμερα. Νομίζω είναι το χειρότερο μας ματς. Με τον βελντε είναι προφανές ότι υπάρχει πρόβλημα με τους συμπαίκτες του. Σίγουρα θα υπάρχει θέμα και στα αποδυτήρια. Εχθες δεν έδινε την μπάλα ούτε για φούσκωμα.

Το μόνο αισιόδοξο είναι η νίκη.

Πάντως εγώ διαφωνώ με την επικρατούσα άποψη (κυρίως λόγω καισαρη και διαμαντοπουλου) ότι ο Μεντιλιμπαρ αποφασίζει να παίζει με σεντρες.

Από πέρσι έχω πει ότι οι οδηγίες του μεντι στην επίθεση είναι παίξτε γρήγορα και μην κρατάτε μπάλα χωρίς λογο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάνε σε σεντρες. Σημαίνει ότι αν είναι να κάνεις τριπλα κάνε την γρήγορα, αν είναι να σουτάρεις σούταρε γρήγορα, αν είναι να κάνεις σέντρα κάνε την γρήγορα.

Απλά ο φετινός ολυμπιακός που αντί για φορτουνη και ποντενσε έχει Γουίλιαν που δεν μπορεί να κάνει τριπλα, βελντε που μπορεί να κάνει μόνο ένα πράγμα, τσικινιο που είναι εντελώς ντεφορμέ και δεν μπορεί να παίξει και κάθετα, δίνει την μπάλα στους μπακ συνέχεια που λογικό είναι να κάνουν σέντρα αφού ειδικά ο Ροντινει που παίρνει συνήθως την τελική επιλογή έχει το κακό το πόδι μόνο για να ανεβαίνει στο λεωφορείο.
    Α μπραβο. και ζελσον εχει που διεμβολιζει κυριως αλλα καθετες δεν παιρνει παρα μονο κοιταει με ατομικες ενεργειες να απειλησει. τι να κανει και αυτος.

Αυτο το παιζει μονο με σεντρες που λενε πολλοι μου θυμιζει την αμφισβητηση στον μπαρτζωκα στο μπασκετ. εχει εμμονες, παιζει κομμουνιστικα, παιζει με εξελακια κλπ.
    hang your demons

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.357 φορές σε 3.991 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από redbaron Εμφάνιση μηνυμάτων
    Α μπραβο. και ζελσον εχει που διεμβολιζει κυριως αλλα καθετες δεν παιρνει παρα μονο κοιταει με ατομικες ενεργειες να απειλησει. τι να κανει και αυτος.

Αυτο το παιζει μονο με σεντρες που λενε πολλοι μου θυμιζει την αμφισβητηση στον μπαρτζωκα στο μπασκετ. εχει εμμονες, παιζει κομμουνιστικα, παιζει με εξελακια κλπ.
    Ο ζελσον είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει πράγματα αλλά είναι μονίμως στα πιτς. Αυτό εξ άλλου φάνηκε καθαρά στα γκολ με μαλμε και εχθές

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 56789

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές