ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-10-24)
Ο Αντέννα γιατί δεν δείχνει εμάς μετά κι έχει τα γαμημένα κλαρίνα;
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-10-24)
Γάμα τους τη μάνα Θρύλε. Πάμε για ένα εμφατικό διπλό.
Θα περάσουμε δύσκολα και απόψε, αλλά σας θέλω εύστροφους, ετοιμόλογους, καίριους, αποτελεσματικούς και πολιτισμένους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Περα απ όλα αυτά αν είμαστε και λίγο διεστραμμένοι πειράζει;
δυσκολο σημερα για να δουμε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τι ωραία είναι η φανέλα χωρίς χορηγό και οι μαλακες στο red store δεν την πουλάνε ετσι
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-10-24), mick7 (24-10-24)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Ο πιο επικίνδυνος είναι ο Άλι απ' ότι θυμάμαι με τον Μπαοκ στα προκριματικά. Και παίζει πάνω στον Ορτέγκα, αντίο ζωή.
Ο Έσε γιατί γαμιεται τώρα τελευταία;
Τον έφαγα.![]()
Δεν ήθελες αριστερό μπακ θείε και δεν έχεις καν αλλαγή σήμερα. Να σε δω τι θα κάνεις τώρα.
Με Πιρόλα ε.. γεια σας
και τα πιρολα μεσα![]()
—John Lennon
Μπες μωρη καργια
ΟΧΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΑΛΑ!!!!
Ποσο γυμνό ροστερ ρε φιλε.... να μη τολμά να βγει ο Ορτέγκα...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
karalamanajic (24-10-24), Nikolaos_Kokkinos (24-10-24)
Μπες μωρή καργια
Πάντως δυσκολεύομαι να αποφασίσω αν είναι χειρότερη η οποιαδήποτε αλχημεία απ' τον Ορτέγκα.
να μπαινε αυτο θα ητανε γκολαρα.
—John Lennon
Αραγε ο Βαγγελης τα βλεπει αυτα οτι η ομαδα στερειται βασικων θεσεων, οτι ο Ροντινει υποδυετε το εξτρεμ και ο Πιρολα το αρ.μπακ γιατι δεν εχουμε κανεναν η αλογο κλανει??
Δλδ καπου κ ο θειος δεν μπορει να τους το κανει πιο προφανες, τι αλλο να κανει?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks