Κοιτα αμα σου θυμιζει επιπεδου Παναιτωλικου ειμαστε σε καλο δρομο , μας πηρε αποτελσμα μεσα στο καραισκακη![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Περίμενε ρε, να γράψει και ο jonk...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Α ρε γαβροι. Τοση γκρινια ρε μετα απο εκτος εδρα νικη με καλη εμφανιση στην Ευρωπη? Ελεος ρε. Α ρε πετρινα που θελετε μερικοι.
Μη τους βγαλουμε ολους αχρηστους. Μια χαρα ειναι η ομαδα. Ναι, υπαρχουν 1-2 τρυπες (κυριως στο αριστερο μπακ οπου εκτος απο τον Ορτεγκα δεν υπαρχει αλλος απο πισω), αλλα στις αλλες θεσεις μια χαρα παικτες εχουμε. Απλα καποιοι δεν εχουν αξιοποιηθει ακομα. Ελπιζω ακομα οτι τουλαχιστον 2-3 απο αυτους θα μας βγουν. Τι διαολο. Καλοι παικτες ειναι, απλα ακομα ψαχνονται.
Ο Βελντε εδειξε καλα στοιχεια με το καλημερα κι ας εξαφανιστηκε μετα. Μπορει να εχει ψυχολογικα το παιδι. Ελπιζουμε να συνελθει.
Ο Γιαρεμτσουκ ειναι βασικο φορ της εθνικης Ουκρανια ή εστω μεσα στις βασικες επιλογες.
Ο Κοστινια εχει ηδη δειξει πολυ καλα στοιχεια, οπως κι ο Πιρολα. Θα βρουν περισσοτερο χρονο συμμετοχης συντομα.
Οι Γουιλιαν, ο Ολιβειρα, ο Γιαζιτζι, κι ο Ντανι Γκαρθια δεν ειναι χτεσινοι. Ηρθαν με περγαμηνες και μεγαλη εμπειρια. Ελπιζουμε ακομα οτι θα παρουν μπρος και θα βοηθησουν.
Ο Σταμενιτς ηρθε κι αυτος σα μεγαλο ταλεντο. Δεν εχει εντυπωσιασει ακομα βεβαια, αλλα ειναι νεο παιδι σε καινουργια χωρα. Θελει χρονο να προσαρμοστει.
Εχουμε κι ολους τους πιτσιρικαδες ακομα. Εκτος του Μουζακιτη που ηδη βρηκε θεση βασικου υπαρχει κι ο Κωστουλας που για εμενα ειναι τοπ ταλεντο, κι ακομα κι οι Παπακανελος, Μπακουλας και Κουτσιδης που δεν εχουμε δει ακομα.
Υπομονη λοιπον. Κανεις απο αυτους δεν ειναι για πεταμα (ακομα), αλλα θα πρεπει να βρει τροπο ο θειος να τους αξιοποιησει καλυτερα συντομα γιατι ειδικα στο Ελληνικο πρωταθλημα αν μεινουμε κι αλλο πισω τοτε χαιρεται.
Στην Ευρωπη ολα καλα προς το παρον. Αν κερδισουμε τα εντος πιστευω οτι θα ειμαστε σιγουρα 8αδα.
Paneas (27-10-24)
Να το διασκεδάσουμε λιγάκι...
Nikolaos_Kokkinos (26-10-24)
Καλά είμαστε, αλλά ας αποφύγουμε τις υποδείξεις...
Bookmarks