Protassov (22-10-24)
Ο Όρτα μακάρι να έρθει.
Protassov (22-10-24)
Θα το δούμε αν είναι για καλό - γιατί μέχρι στιγμής και ο Κάρμο, για παράδειγμα, δεν δικαιώνει ακριβώς την επιστροφή του...
Και κάτι ακόμα πιο γενικό: Πιλότε έτσι και ξανανοίξεις θέμα με τον τίτλο μέσα να έχει αυτά τα συμπεριλητικά με τις ζώνες της ώρας, θα φάς ban - ufc και θα ξαναγράψεις μετά τις Εθνικές...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Α λες να εφταιγε αυτο?![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δύο στις δύο γκέλες και με δύο γκολ παθητικό σε κάθε ματς πάμε...
Ενταξει δε ξανανοιγω αλλα δν ειναι σωστο να το φορτωνομαι εγω τις μαλακιες που κανουν
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πάντως για όποιον είναι βέβαιος οτι ο Ολυμπιακός δεν σηκώνει πρωτάθλημα,υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία στοιχηματατικά και δεν το λέω ειρωνικά.
3.25 ΠΑΟΚ 4.50 ΑΕΚ 5 ΠΑΟ
Απο ένα χιλιαρικάκι σε κάθε διεκδικητή και στην χειρότερη τσιμπάτε 250€.![]()
Ρε μλκς, έχουνε πάρει 12 μεταγραφές για να παίζει εξτρεμ ο Ροντινει και ο Ανδρούτσος και ακόμη ψάχνετε αιτίες αλλού;
maniak7 (22-10-24)
μην ανησυχειτε, Ιανουαριο θα παρουμε 3 παιχταραδες μπορει και κατι ψιλα, και θα κανουμε παταγο.........
Μην αγχώνεστε παιδιά!Η Φόρεστ έσπασε το ρόδι χθες στην έδρα της και ο πρόεδρος είναι κατενθουσιασμένος.Δεν χρειάζεται να ασχοληθεί με την ελληνικό παράρτημα καθώς εδώ έχουν αναλάβει τα πυρηνικά οπλοστάσια,η κυρία Εύη και ο κυρ Γιάννης ο εξολοθρευτής.
Πρώτη νίκη εντός έδρας για το πρωτάθλημα μετά από 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.Στην Αγγλία υποστήριζω Τότεναμ παιδιόθεν.
Ναί,η φετινή ομάδα είναι η καλύτερη και πληρέστερη της τελευταίας 3ετίας αλλά κάτι της λείπει στα χαφ.Υπάρχουν οι απουσίες Ντανίλο και Σανκαρέ αλλά και ο Γιέιτς λίγα πράγματα.
Θα μείνει άνετα και υπό προυποθέσεις Ευρώπη μέσω της 7ης θέσης.
dimitris67 (22-10-24)
maniak7 (22-10-24)
Την Πέμπτη που θα κάνουμε διπλό θα τα ξεχάσετε όλα πάλι...![]()
Δηλαδή, μόλις ακούς "τον σωστό", ό,τι και να είναι το άλλο, ο πρώτος που σου έρχεται στο μυαλό είναι ο Στάμενιτς;;;
Bookmarks