Λέγεται ότι ο Γουόκαπ έχει σοβαρό θεματακι και θα λείψει επ'αοριστον. Και ότι ψάχνουμε για παίκτη. Το δεύτερο αρνούμαι να το πιστέψω. Ας σοβαρευτουν λίγο στο τεχνικό τιμ.
μπα οχι. δεν ξερω. αλλα αν δεν παρει καμια κουπα φετος πρωταθλημα ή ευρωλιγκα οι οπαδοι θα χασουν την πιστη τους.πολλοι ποδοσφαιρικοι τον κραζουν ηδη που χασαμε το κυπελλο.
πρεπει και ο Μπαρτζωκας να βελτιωσει καποια πραγματα. στην ψυχολογικη και πνευματικη προετοιμασια της ομαδας.εκει πασχει θαρρω,
και οτι ξεχναει στον παγκο παικτες που εχουν παει καλα και εχουν βοηθησει.
Νιωθει τεραστια πιεση φετος αλλα πρεπει να ανταπεξελθει. Αν παρουμε ευρωλιγκα θεωρω οτι τα επομενα χρονια θα δουλεψει με πιο ανεση,
hang your demons
Λέγεται ότι ο Γουόκαπ έχει σοβαρό θεματακι και θα λείψει επ'αοριστον. Και ότι ψάχνουμε για παίκτη. Το δεύτερο αρνούμαι να το πιστέψω. Ας σοβαρευτουν λίγο στο τεχνικό τιμ.
Αν όντως μπει ο Έβανς αρχές του μήνα όπως λένε δε βλέπω κανένα λόγο να ψάχνουμε παίκτη έτσι κι αλλιώς.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
δεν μπορουμε να στηριχτουμε στον εβανς στο θεμα του ασου. δεν ξερουμε καν σε τι κατασταση θα γυρισει. αν ο γουοκαπ χρειαστει επεμβαση θα χασει την χρονια και θα μεινουμε μονο με γκος και βιλντοζα στο 1 που και αυτοι βγαζουν τραυματισμους και δεν ειναι και καθαροι ασσοι. αν δουν οτι ο Γουοκαπ δεν μπορει πρεπει να παρουμε παικτη. ο μπεβερλι μιλαει με Ρεαλ.
για μεχρι το καλοκαιρι θα ηταν μια χαρα να ερθει σε μας. παιζει την ιδια καλη αμυνα με γουοκαπ παροτι μεγαλυτερος και επιθετικα ειναι πολυ καλυτερος.και δημιουργικα και εκτελεστικα.
hang your demons
Netscape (19-02-25)
Κι ο Μπέβερλι κι ο Έβανς βέβαια είναι ξένοι. Ο Γουοκαπ δε θεωρείται ξένος.
Όλα αυτά τα θέματα θα είχαν λυθεί σε μεγάλο βαθμό αν συνερχόταν ο Ντόρσεϊ αλλά δεν το βλέπω
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Παίκτες εχει η ομαδα. Ας κόψουν το λαιμός τους να τους αξιοποιήσουν. Δε θα πάθουμε τίποτα αν παίξουν 5 λεπτάκια ο Μήτρου Λονγκ και 12 ο Λαρυ. Σιγά μη βρουν τώρα παίκτη της προκοπής. Άσε που θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.
H ομάδα χρειάζεται παίκτες. Και ψηλό και γκαρντ.-
Χωρίς τον Γουοκαπ, δεν κερδίζεις τίποτα. Θες έναν εξαιρετικό αμυντικό, που να είναι καλός και επιθετικα. Τείνω ανάμεσα σε Κρις Τζόουνς (επειδή τον θέλαμε το καλοκαίρι) και Πάτρικ Μπέβερλι. Ελπίζω να έρθει ο δεύτερος.
Επίσης στο 5, ο Ζαν Σαρλ ας πούμε, δε θα με χαλαγε καθόλου. Εύκολη προσαρμογή και ξέρεις τι να περιμένεις.
dimitris67 (20-02-25), Netscape (20-02-25)
Αυτός ο Μενσά έχει παίξει κάνα δευτερόλεπτο ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΞΕΚΩΛΟ;
Netscape (20-02-25)
ο Ντορσευ χωρισε και η γυναικα του πηρε το παιδι και πηγε στην Αμερικη και δεν τον αφηνει να εχει καν επαφες μαζι του.
αυτο το εμαθα απο εγκυρη πηγη. ειναι ρακος ψυχολογικα.
hang your demons
Ο Μπέβερλι είναι καθ' οδόν, λένε στην πιάτσα. Μακάρι! Καλός παίκτης, με ηγετικά στοιχεία και δυνατή άμυνα.
Bookmarks