Κρατάει η παράδοση με τα σέντερ της ζελας αν τα σφύριζαν όλα στο Γκάμπριελ θα είχε ήδη 3.
Να σας αφήσω κανένα θέμα από την εποχή του Ζούρου, ξέρω 'γώ, να συνεχίσετε μετά από τον Γκουλιάς, να μιλάτε για Φουρνιέ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κρατάει η παράδοση με τα σέντερ της ζελας αν τα σφύριζαν όλα στο Γκάμπριελ θα είχε ήδη 3.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (16-02-25)
Φουρνιε στον άσο, μάλιστα, ενδιαφέρον.
Κι ο Χατζηπαπάρας βλέπει συνεχώς φάουλ του Παναθηναϊκού που δεν δίνονται και φυσικά με ειρωνία λέει πως η Τσαρούχα θα ξέρει καλύτερα......
Το ταπιδι που εφαγε μεσα στη μαπα ο Ναν πρεπει να του βγηκε απο τα αυτια λογικα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (16-02-25)
Τα έχουμε πει στο μπάσκετ οι αρδ είναι κάπου 90% ζελές και όσοι το παίζουν αντικειμενικοί πάλι καρφώνονται με το που κάνουν μια μετάδοση. Είναι τραγικό αυτό το πράγμα, τους γαλουχισε ο φάρος τόσα χρόνια. Από την άλλη ο Ιωάννου είναι εκπληκτικά ανίδεος για κάποιον που ασχολείται τόσα χρόνια με το μπάσκετ.
Nikolaos_Kokkinos (16-02-25)
Τέτοιο κόμπλεξ δεν θυμάμαι άλλο παίκτη να έχει βγάλει, που πήγε απ τη μια ομάδα στην άλλη εννοώ. Τι του έκαναν όταν ήταν εδώ; Τον πήδαγαν;
Μάλιστα....μας ξεκώλιασαν στα τρίποντα και πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά με 6,από την άλλη εμείς κάνουμε πολύ κακές επιλογές στην επίθεση με κακό Φουρνιέ απόψε και στην άμυνα δεν βγάζουμε τη γνωστή σκληραδα....θέλει αφύπνιση και ίσως περισσότερο Λαρεντζάκη να δώσει πάθος
Πως τα χάνουν μόνοι τους και αμαρκάριστοι;
Γενικως ηττα παλι. Ειανι αδυνατον να τους βαλουμε απο κατω ρε πουστη μου οτι κ να γινει.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τυχεροί είμαστε που είμαστε ακόμα κοντά στο σκορ πάντως. Πολύ κακό παιχνίδι.
Πούλο
Θυμαμαι τοσο καιρο να φωναζουν περσυ οτι δεν εχουμε σοβαρο σουτ απο μακρια. Ηρθαν παικτες κ ακομα τουβλα πεταμε. Τι σκατα γινεται ρε πστ μου.
Κακό παιχνίδι που δεν γυρνάει πλέον πιστεύω.
Ο Φαλ ειναι μεγαλος Ταπερμαν![]()
Bookmarks