Χάλασε η μπασκέτα, θέλουν και Super Cup. Σιγά μη μπορεί να φτιαχτεί τώρα.
Ας γράψουμε στο περσινό ένα παιχνίδι είναι άλλωστε. Καλό ξεκίνημα, το footwork του Φουρνιέ είναι από άλλο πλανήτη.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Χάλασε η μπασκέτα, θέλουν και Super Cup. Σιγά μη μπορεί να φτιαχτεί τώρα.
Τραγικες εικονες.....με το ματι ....και τάκους....οτι ναναι, εφεδρικη μπασκετα γιοκ
Ο άλλος ο φίλος αλφαδιαζε τη ρακέτα με το γυροσκόπιο του κινητού ή μου φάνηκε;
Καλά έχουμε δει και χειρότερα. Θυμάμαι πριν κάτι χρόνια σε ποδοσφαιρικό αγώνα που είχε πλημμυρίσει το γήπεδο και έβαλαν τα ball boys να μαζέψουν το νερό με σφουγγαρίστρες
Ωραίο charge πήρε ο Σλούκας από το Φουρνιέ. Επίσης κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, Ντόρσεϊ μπαμπάς σας
Παίζουμε ένα εντελώς διαφορετικό μπάσκετ σε σχέση με πέρυσι και πρόπερυσι. Τα σέντερ μας, που είναι σακάτες θα μας στοιχίσουν και φέτος παιχνίδια, εύχομαι όχι τίτλους.
Πόσο μας έλειψαν τελευταία παίκτες σαν το Ντόρσεϊ και το Φουρνιέ
Σούπερ καπ που συμμετέχουν 4 ομάδες πρώτη φορά βλέπω...
Σούπερ διοργάνωση και αυτή, σαν το άλλο το σκουπιδαριό το κύπελλο ποδοσφαίρου...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πολύ ξύλο δίνει ο βάζελος, χωρίς, όπως πέρυσι να έχει την ανάλογη φθορά στα φάουλ.
chainsaw (29-09-24)
dimitris67 (29-09-24)
Άντε ανάσταση. Πήραμε φάουλ
Same shit different day
Μπαρτζωκας έχει κοιμηθεί τελείως
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τρομερό το ανάποδο καλάθι του Σάσα χωρίς να βλέπει!
Bookmarks