Faithful (29-09-24)
Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το 40% τρίποντο, επιτέλους αυτοί είναι οι αριθμοί που θα χρειάζονται στη γιουρολιγκ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Faithful (29-09-24)
Μπράβο ρε ομάδα!!!
Καλή σεζόν!!!!
Σλουκας είναι ένα γαμημενο πουτανοπαιδο που πήγε να τραυματισει πετρουσεφ
Λεσορ είναι διαταραγμένη προσωπικότητα 3 τεχνικές ποινές έπρεπε να φαει σήμερα
Μπαρτζωκας δε μου άρεσε η διαχείριση, μεγάλη επιμονή σε Φουρνιε , Τάιλερ έξω κλπ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Paneas (29-09-24)
Είμαστε, και το λέω χωρίς κόκκινα γυαλιά, πολύ καλύτερη ομάδα από τον βάζελο. Κερδίσαμε, αν και αποδεκατισμένοι και με την επιστροφή του Έβανς η ομάδα θα γίνει άπαικτη. Ο Φουρνιέ δεν μου άρεσε. Ο Σάσα δεν υπάρχει. Ο Φίλιππος ωραίος παίκτης και αρκετά σταθερός. Ο Ντόρσεϊ έκανε αυτό που ξέρει καλά, αν και κάπου χάθηκε.
Σοβαρά τώρα; Κάθονται και διαμαρτύρονται οι βαζελοι για μια φάση στο 30'; Χαχαχα. Δεν αντέχουν την ήττα οι κακομαθημενοι
Ο Φουρνιε δεν έκανε κάτι εξαιρετικό, αλλά η αλήθεια είναι ότι βοηθάει στο να ρέει καλά η επίθεση. Χρειάζεται ενας δεύτερος εν δυνάμει χειριστής.
Ο Φουρνιέ βάλτε ότι δεν έχει ξαναπαίξει Ευρώπη. Το σημαντικό είναι ότι φάνηκε να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και ακόμα εκρηκτικός και δυνατός είναι τα υπόλοιπα θα έρθουν.
"Το ντέρμπι κρίθηκε στον πόντο" λέει η Χατζηπουτάνα, ενώ τον άφησαν μόνο του για fair play και αυτός σούταρε 3ποντο και το έβαλε. Για να κλαίνε για την φάση που φωνάζουν ότι αν ήταν αλλιώς θα κέρδιζαν.
chainsaw (29-09-24)
Τσιμπούκι σπέσιαλ για βγαλσοφρύδηδες
Nikolaos_Kokkinos (29-09-24)
panahs7 (29-09-24)
Faithful (29-09-24)
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ. ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΑΜΗΣΙ;
chainsaw (30-09-24), Nikolaos_Kokkinos (30-09-24)
«Πέτσινο» λένε στο σδνα. ΠΟΥΤΣΙΝΟ ΗΤΑΝ.
chainsaw (30-09-24)
Χαχαχα. Πετσινο, ναι όντως, καλά τους πετσωσαμε αν εννοούν αυτό.
Nikolaos_Kokkinos (30-09-24)
Θα δούμε πολλές περιπτώσεις που θα κρυφτεί η μπάλα φέτος. Πολύ πιθανό και πολλές επιθέσεις χωρίς πολλές ντρίμπλες, γρήγορες ή μόνο με πάσες και handoffs. Η ομάδα πέρασε από ενάμιση καλό σουτέρ στους τέσσερις ή και πέντε αν μας κάτσει και γυρίσει και ο Έβανς.
Στα ενδιαφέροντα δείτε το Φουρνιέ και το πόση ποικιλία προσθέτει (μαζί με το Ντόρσεϊ) στον τρόπο εκδήλωσης επιθέσεων, πολύ απρόβλεπτος για τις άμυνες δημιουργεί συνεχώς mismatch και αδυναμίες.
Τρομακτικός Πετρούσεφ. Καλύτερος από ποτέ ο Σάσα κι έτοιμος για ακόμη 2 MVP, ένα κανονικής διάρκειας κι ένα Final 4. Καταπληκτικός ο Ντόρσει, που έδειξε οτι ο Γκραντ, δεν είναι ο Γκάρι Πέιτον, όπως παρουσιάζεται.
Εκτός κλίματος οι Οσμάν, Φουρνιέ και Γιουρτσεβέν. Ο δικός μας, βιώνει μια διαφορετική πραγματικότητα. Δεν είναι εύκολο. Παρ ολ' αυτά, ο κοουτς τον άφησε 30 λεπτά μέσα και του έδωσαν τις μπάλες στο τέλος. Δεν έχει "μπει" ακόμα στο σύνολο.
Οι βάζελοι ΠΟΝΕΣΑΝ ό,τι και να λένε. Έχουν ξεκινήσει την κλάψα στο hoopzellas για διαιτησία, ανύπαρκτο Χουάντσο και Ντόπογλου επιθετικά και πολλά άλλα.
ΥΓ. Σλούκα γαμώ τη μάνα σου
chainsaw (30-09-24)
Όχι μάνες ρε Στάθη...
Θα στέλναμε τον Πετρούσεφ στο Βελιγράδι, αλήθεια;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (30-09-24)
Μπορεί να το ήθελε και ο παίκτης δηλαδή, εσύ αν είχες στην ίδια ομάδα Βεζένκοφ, Πίτερς, Ράιτ, Φαλ, Μιλουτίνοφ, πόσα λεπτά να πάρεις και καλά να πας; 15;;;
Δεν είναι ανάγκη όλα να είναι μυστικά σχέδια, γιατί ακόμα και όλους αυτούς δεν μας τους έστειλε κανείς, ούτε τους κράτησε άλλος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks