Η κλάση του Σάσα είναι από άλλο πλανήτη. Τι αδικία για αυτή την ομάδα να έχει σακάτηδες σέντερ. Θα είχε τελειώσει τώρα το ματσάκι.
Tyler??
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Α καλά θα βάλει γκος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ε ναι, τον πρώτο σκόρερ να βάλει; Μαλακια..
Faithful (29-09-24)
Απίστευτο ότι δεν κλείνει το ματς ο Τάιλερ
Πουλο Κωστάκη
Τι εβαλεεεεεε.
MVP στο χαλαρό
Σασαααααα
Πούτσα μουνιά! Ξέρετε εσείς τώρα "δεν μας νοιάζει το super cup" και τέτοια.
Τι κάνει ο μαλακός ο Φουρνιε; Θα μας κάψει
Πάμε όλοι μαζί λίγη γκρίνια κι εδώ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πρώτο από τα τέσσερα φέτος.
Αχ μωρέ η Αννούλα. Τους βρίζουν από την εξεδρα
Paneas (29-09-24)
Πόσο έλειπαν την προηγούμενη σαιζόν Σάσα,Τάϊλερ????και με τέτοιο Πετρούσεφ αν ανέβουν και οι υπόλοιποι μιλάμε για δυνατό σύνολο
Πόσο δασκαλεμενοι είναι να παίρνουν τα φάουλ σε πεθαμένα τρίποντα οι ζελες είναι ζηλευτό #not
chainsaw (29-09-24)
Μήπως να συνεχίσουμε με το Ράιτ; Κάθε φορά τον γλενταει το βαζελο. Πιο πολύ ταιριάζει αυτός παρά οι δεινόσαυροι
Bookmarks