Θέλω πολύ να βάλει ένα γκολ σήμερα ο Μουζακίτης
Ζέλσον Ρόντινεϊ είναι χάρμα απόψε και ο Μουζακίτης εξακολουθεί να τα σέρνει
Θέλω πολύ να βάλει ένα γκολ σήμερα ο Μουζακίτης
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Gtakis (03-10-24), pirateeeeeee (03-10-24)
Μεχρι στιγμης βλεπουμε τον καλο περσυνο ολυμπιακο παντως
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (03-10-24)
Αμ ο μουζακιτης συνεχισει ετσι με αυτο τον ρυθμο να κοβει και να οργανωνει σε 6 μηνες θα κανει οσο ο φωταρας κ χωρις τις βουτιες
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τεράστια επέμβαση Τζοκάκη![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
drizzt (03-10-24), Nikolaos_Kokkinos (03-10-24)
ως τώρα η μπράγκα είναι καλύτερη
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Έχω προαίσθημα θα μπει ο Βελντε στο δεύτερο και θα τό καρφώσει, πάω να το παίξω
Χασαμε το κεντρο παλι πρεπει να μαζευτουμε
Κααμπι εχουμε ανοιξει τα στοματα ΚΑΤΟΥΡΑ ΜΑΣ
Ελ καβλεουρας
Τι πλασε Ηταν αυτο θεε μου
Εξαιρετική πάσα ο Όρτα. Ευχαριστούμε καυλιάρη. Σαν να μην έφυγες ποτέ
differance (03-10-24), drizzt (03-10-24), jonk (03-10-24), karalamanajic (03-10-24), mankap (03-10-24), panahs7 (03-10-24)
πωπωπωπωπωπωπ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ο ολυμπιακος οντως θυμιζει λιγο απο την ορεξη και την πιεση που εβγαζε περισυ στο κονφερνανς. Ο μαρτινς ειναι σβουρα, αλλα λιγο μασουρας στις τελικες αποφασεις του. Ο μουζακιτης ειναι καταπληκτικος, εχει κοψει αρκετες φορες, εχει μοιρασει μπαλα ωραια, μοιαζει ετοιμος για μεγαλα πραγματα. Κατι γκαρθιες και σταμενιτς δεν εχουν καμια δουλεια στην 11δα αμα παιζει ετσι ο μουζα. Μιλαμε για σημαντικη υποβαθμιση στο κεντρο αν παιζουν αυτοι αντι του πιτσιρικου. Ειδικα αυτος ο σταμενιτς, ουτε πολυκοβει, ουτε τρεχει, ουτε πασαρει δημιουργικα, απλα καθετε στα αβγα του και ξεφωρτονοτε οπου ποιο κοντα βρει την μπαλα.
Μεγαλο κριμα αν η μπραγκα βρει γκολ απο το τιποτα ως συνηθως. Αναφερθηκε οτι παιζει καλυτερα, μηπως μια επισκεψη οφθαλμιατρο??? Ψιλο ισοροπησε το παιχνιδι για κανα 10 λεπτο.
Να και το γκολακι
Αυτογκολ είναι αλλά στα μπαλάκια μας![]()
Bookmarks