Παντως οπως και να εχει Κυριακη βραδυ καποιος θα χαιρετησει........
Αν δε μπορουμε να κερδισουμε και την Μπραγκα στο Καραισκακη τοτε να το κλεισουμε το μαγαζι. Να συνεχισουμε απο εκει που σταματησαμε με τον Ατρομητο. Σημαντικο να βρεθει ισορροπια πισω με Καρμο - Ρετσο παλι να παιρνουν τα επανω τους, και στο κεντρο να βρεθει επιτελους μια τριαδα που να δουλευει. Λογικα Εσε - Τσικινιο δεν αλλαζουν, ας βρει ο θειος ποιος θα πρεπει να ειναι ο 3ος. Ο Μουζακιτης εκανε πολυ καλο παιχνιδι εχτες, αλλα η Μπραγκα δεν ειναι Ατρομητος. Θα τον τρεξουν και θα του ριξουν πολυ ξυλο. Ισως τριαδα Εσε- Τσικινιο - Ολιβειρα να εχει καλυτερη τυχη, αλλα θα πρεπει να ανεβει ο Ολιβειρα. Μεχρι τωρα ειναι απογοητευτικος. Στα ακρα ειμαστε παρε τον εναν και χτυπα τον αλλο μεχρι τωρα. Οσο ο Γουιλιαν ειναι σε τοσο ρηχα νερα δε φοβιζουμε κανεναν. Ελπιζω να ανεβει κι αυτος συντομα.
Αλλα στο Καραισκακη παιζουμε διαολε. Ας σπρωξει ο κοσμος τη μπαλα να μπει μεσα, ενα γκολ φτανει. Ειναι σημαντικο αυτο το τριποντο.
Παντως οπως και να εχει Κυριακη βραδυ καποιος θα χαιρετησει........
Κρίσιμη εβδομάδα.
Μπράγκα (μη αμελητέα ποσότητα) και κουνέλας (που αν δεν νικήσει, μάλλον λέει auf wiedersehen στο πρωτάθλημα και ψάχνει για προπονητή)
Αν η ομάδα είναι σοβαρή θα τα καταφέρουμε. Αλλά, αν συνεχιστεί η ύπνωση, o λήθαργος, το low tempo κλπ. θα ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές γκρίνιας και στενοχώριας, που πραγματικά μισώ.
Πολύ σημαντικό ματς για την ψυχολογία. Πολύ σημαντικό και για την βαθμολογία.
πολύ ενδιαφέρον το τι θα επιλέξει ο κόουτς
Ο θειος δε χαιρεταει ακομα κι αν χασει και τα 2 επομενα (Μπραγκα και βαζελο), και καλως. Αλλα σιγουρα αν πεσουν 2 καρπαζιες απανωτες θα μεγαλωσει η γκρινια και στη συνεχεια θα εχουμε τα γνωστα οτι θα κρινεται ο προπονητης καθε εβδομαδα κατι που μονο κακο θα κανει στην ομαδα. Εαν ο Βαγγελας εχει αποφασισει οτι του κανει ο Μεντι τοτε ας τον αφησει να δουλεψει μεχρι το τελος της χρονιας κι ας τα χασει ολα. Ξερω ξερω, καποιοι θα πουν 100 χρονια Ολυμπιακος φετος, δεν ειναι δυνατον να τρωμε καρπαζιες και να μη σηκωσουμε τιποτα κλπ. αλλα ας προσεχαμε στα μεταγραφικα το καλοκαιρι. Δε μπορει να μας φταιει ο θειος αν ξεδοντιασαμε την ομαδα παλι το καλοκαιρι και περιμεναμε να μας βγουν ολα τα στοιχηματα.
jonk (03-10-24), Netscape (01-10-24), Nikolaos_Kokkinos (01-10-24)
Ετσι ειναι φιλε συμφωνω κ γω μσζι σου, στα @@ μας οι συμβολισμοι, να χτισουμε ομαδα κ λειτουργια, οι χαμες οι μαρσελοι και οι σουρταφερτατζηδες προπονηταδες μας φερανε εδω που μας φερανε εξαλλου, ας το δουμε αλλιως λιγο πλεον.
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
Netscape (01-10-24), portο-leone (01-10-24)
Έτσι κι αλλιώς, όταν φτάνεις τα 100, δεν θυμάσαι τί έφαγες το μεσημέρι, οπότε γιατί να χαλιέσαι;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
αυτό πρέπει να το χτυπήσουμε
θέλουμε καμία 10αρια πόντους για να περάσουμε
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Άμα συζητάμε την απόλυση του προπονητή που μας έφερε ευρωπαϊκό τίτλο λιγότερο από 1 μήνα μετά την έναρξη της περιόδου, ας το κλείσουμε το μαγαζί να ανοίξουμε σχολή για μούτσους.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
adamo (01-10-24), drizzt (01-10-24), jonk (03-10-24), Nikolaos_Kokkinos (01-10-24), pirateeeeeee (01-10-24)
Και ποιος φταιει που εμεινε η ομαδα ετσι? εγω? Και ξερετε πολυ καλα οτι σε απανωτα ασχημα αποτελεσματα το πιθανοτερο ειναι να φυγει ο προπονητης.Ξαφνικα θα τρεξουν παραπανω και θα γινει γρηγορο το κεντρο μας? δεν νομιζω.. θα πεταει φωτιες ο Γουιλαν,θα μαγευει ο Ολιβειρα, και θα βγαζει ματια ο Βελντε,η θα γινει μπακαρα ο ορτεγκα? εναν Ροντινει εχεις που βαζει τα γυαλια σε ολα μας τα εξτρεμ, Ελ κααμπι, που περιμενει την μπαλια , και παλι καλα πιστευω πολυ στα δυο σεντερ μπακ που εχουμε....και τον Τζολακη βεβαια......η διοικηση εχει τεραστιες ευθυνες και οταν στριμωχτει θα κανει αυτο που ξερει καλυτερα.........
Ναι δυστυχως δεν εχεις αδικο σε αυτο. Στο παρελθον αυτο εκανε παντα η διοικηση του Ολυμπιακου (οχι μονο η τωρινη διοικηση, αλλα κι η προηγουμενη...κι οι προηγουμενες), αλλα καποτε πρεπει να σταματησει αυτο το γαιτανακι γιατι αποδεδειγμενα κανει κακο στην ομαδα.
Τωρα θα πει καποιος: ναι ρε φιλε, αλλα περσι διωξαμε 2 προπονητες, καταληξαμε στον θειο και σηκωσαμε Ευρωπαικη κουπα, που ειναι το προβλημα? Πασο...αλλα περσι γεννησαν και τα κοκκορια μας για να παρουμε αυτη την κουπα. Πεασαμε απο την Ακροπολη και βρηκαμε πορτοφολι. Αλλα αυτα δε γινονται καθε χρονο, και σε βαθος χρονο εχουμε δει ξανα και ξανα ποσο κακο κανουν στην ομαδα αυτες οι συνεχεις αλλαγες προπονητων. Αν εμπιστευομαστε τον θειο (σα διοικηση...γιατι εμεις οι περισσοτεροι σιγουρα τον εμπιστευομαστε) ασ'τον να παει μεχρι τελος της χρονιας, και μεχρι το τελος της αλλης χρονιας βασικα αφου του δωσαμε 2 χρονια συμβολαιο. Δε γινεται να αλλαζουμε καθε καλοκαιρι τη μιση ομαδα και μετα να περιμενουμε θαυματα απο τον καθε προπονητη.
Διωχτε τον σιγά το μυρουδια δύο ευρωπαϊκές κούπες πήρε σε δύο χρόνια εύκολα βρίσκεις καλύτερο. Τον οποίο καλύτερο θα τον βρουν αυτοί που κράζετε γιατί μας φέρνουν παλτά. Απόλυτα λογικό.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (01-10-24)
Κάτω τα χέρια απ το θείο
Bookmarks