Καλώς τον κόμη Δράκουλα
Welcome to 𝐎𝐥𝐲𝐦𝐩𝐢𝐚𝐜𝐨𝐬 Yusuf Yazıcı!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιουσούφ Γιαζίτζι.
Ο διεθνής Τούρκος μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1997 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Τραμπζονσπόρ. Αφού αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της, πραγματοποίησε 120 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, σημείωσε 27 γκολ και μοίρασε 22 ασίστ.
Τον Αύγουστο του 2019 πήρε μεταγραφή στη Λιλ, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 42 συμμετοχές, πέτυχε 12 γκολ και έδωσε δύο ασίστ, ενώ συνολικά με τη γαλλική ομάδα έκανε 135 συμμετοχές, με απολογισμό 29 γκολ και 15 ασίστ.
Το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 παραχωρήθηκε δανεικός στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (12 ματς, οκτώ γκολ, δύο ασίστ).
Με τη Λιλ κατέκτησε το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-’21, καθώς και το γαλλικό Super Cup (2021-’22). Είναι 45 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Τουρκίας, με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε στα δύο τελευταία Euro.
Καλώς τον κόμη Δράκουλα
Το ότι είναι παιχταράς δεν χωράει αμφισβήτηση. Όλα τα άλλα τα συζητάμε.
maniak7 (30-09-24)
Καλοριζικος. Μακαρι να τα παει καλα και να βοηθησει την ομαδα.
Καλα μετα τις αναρτησεις του επιστημονικου επιτελειου, δεν βλεπω να βγαζει χριστουγεννα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
μακαρι να βοηθησει μυριζει λιγο μπαρουτι η φαση αν ισχυουν οσα εχω διαβασειΚαποτε ενας ντατολο ειχε ερθει και εκανε καραγκιοζιλικια και ειχε γινει ενας μικρος χαμουλης
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Απαγορεύεται να σκάει στις προπονήσεις με φέσι και γιαταγάνι δηλαδή;
maniak7 (30-09-24), Nikolaos_Kokkinos (28-09-24)
ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ
ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 100 ΓΚΟΛ ΝΑ ΒΑΛΕΙ
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΘΛΗΜΑ
Ο Χάμες, μόνος του έφυγε πάντως, συνεχίστε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (30-09-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τα κακά νέα είναι ότι και αυτός εντυπωσίασε στα εργομετρικά και οι άνθρωποι στο Ρέντη έμειναν με το στόμα ανοιχτό...
Τους δίνω ότι δεν έχουν ξεχάσει ποτέ ακόμα το όνομα του προηγούμενου για τον οποίο το έγραψαν πριν από λίγο καιρό.
Άρα θα αργήσει να προσαρμοστεί - η απόδοση της ομάδας ξεκίνησε έτσι.
Σκοραρε με το καλημερα. Για να δουμε πως θα παει αυτο...
(ελπιζω οχι οπως πηγε και με τον Φαλαινοθηρα)
Βίντεο έχουμε;
Bookmarks