ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-10-24)
Κόψε στον Μιλτιάδη ένα μήνα ταξίδια, κλαμπ και εστιατόρια, να δεις αν ξαναπαίξει career mode στον Ολυμπιακό με τα εφηβικά του ινδάλματα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-10-24)
chainsaw (08-11-24)
Αν εξαιρέσουμε τα ενδεχόμενα να στραβοπατήσεις επειδή έφαγες κάποια κλωτσιά σε ακατάλληλο συγχρονισμό, βρήκες πόδι αλλουνού ή λακούβα στο γήπεδο, ο χιαστός συμβαίνει όταν οι μύες, για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούν να σηκώσουν το πόδι σου και αυτό μπορεί να είναι ακόμα από κούραση, από αυξημένο βάρος, ή από βιαστική επαναφορά μετά από απραξία... Όλα παίζουν.
Μόνον αυτός πέρασε από εκεί ρε Στάθη - πιο πριν κάλπαζε θέλεις να μου πεις και δεν έκανε μπαμ ότι ήταν ανέτοιμος. Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα με τις λακούβες, θα αφήναμε πίσω όλες οι ομάδες από έναν τουλάχιστον σε κάθε αγωνιστική.
Έχω την εντύπωση ότι πάντα ήταν βαρύς αλλά ανάμεσα σε αυτό και το ανέτοιμος υπάρχει αισθητή διαφορά. Αν δεν είχε η δημιουργία τα χάλια που βλέπουμε, θα έμπαινε από Δεκέμβρη και αν.
Όσο βαρύς είναι κανείς από το κανονικό του, τόσο πιο πολύ χρόνο θέλει να επανέλθει.
Δεν μας νοιάζει τώρα ποιός φταίει, αν φταίει - κρατάμε ότι δεν είχε εικόνα παίκτη να μπει μέσα και αυτό μας αφορά.
Oχι, και δεν είπα ποτέ και κάτι τέτοιο. Ο Γιαζίσι έχει πατήσει στραβά, φαίνεται απ' το βίντεο, πεντακάθαρα κιόλας. Δε λέω οτι τραυματίστηκε ντε και καλά απ' αυτό κι οτι δεν έπαιξε ρόλο η κατάστασή του, αλλά δε γίνεται να κάνουμε το άσπρο μαύρο και να πούμε οτι τραυματίστηκε επειδή ήταν ανέτοιμος.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks