Είχε βγάλει και στο άλλο, ή είναι στο ίδιο;
Κάτι δικά μου ρωτάω εγώ...
Κριμα το παιδι, περαστικα...
Είχε βγάλει και στο άλλο, ή είναι στο ίδιο;
Κάτι δικά μου ρωτάω εγώ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Συνήθως όταν βγάζουν στο ένα, είναι ζήτημα χρόνου να βγάλουν στο άλλο. Εμένα πάντως η εικόνα του, εχθές, δεν ήταν αθλητή που κάνει κανονικές προπονήσεις...
Εδώ, θα μου πεις ακόμα έχουν μείνει τα έπη για τα εργομετρικά του Γουίλιαν και ο Ολιβέιρα δεν μπορεί να σηκώσει το δεύτερο πόδι του για να περπατήσει μετά το πρώτο βήμα...
Δεν ισχύει, απ' τη στιγμή που έχει περάσει μια 5ετια. Θα ίσχυε όπως στην περίπτωση του Φορτούνη, που ήταν σχεδόν αμέσως.
Αν είσαι αγυμναστος ή απροπονητος, είναι αρκετά επικίνδυνο. Ο συγκεκριμένος είχε φουλ σεζόν, άκρως ανταγωνιστικές.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Ρε δεν ρωτάω για να βγάλω κανέναν λαγό - δεν ξέρω, ούτε σε ποιό πόδι ήταν, ούτε πριν από πόσο - το πολύ - πολύ, να βρω μία δικαιολογία μήπως δεν φταίει η εκγύμναση. Εμένα μου φάνηκε βαρύς - πολύ βαρύς - πάρα πολύ βαρύς για παίκτη που έπαιζε μπάλα κανονικά και μάλιστα για κάποιον που έκανε και προπονήσεις για να είναι έτοιμος...
Δεν είναι "λάθος" αυτό που λες, απλά είναι λίγο καφενειακό, μιας και το γενικεύεις.
Φυσικά παίζει ρόλο η εκγύμναση, αλλά όχι πάντα. Τρανό παράδειγμα ο Τζόρτζεβιτς και ένα απ' τα πιο τρανά παραδείγματα, το τέρας της φύσης, Πάτρικ Γιανγκ. Ολική ρήξη χιαστού, ένας απ' τους πιο γυμνασμένους αθλητές, που έχουν πατήσει το πόδι τους στην Ευρώπη.
Δεν είναι λίγο - είναι πολύ: Ούτε γυμναστής είμαι, ούτε γιατρός για να έχει καμία σημασία η άποψή μου πέρα από το να γίνεται διάλογος εδώ μέσα...
Ούτε αυτό σημαίνει ότι θα εύχομαι καρκίνους και διάφορα στους γυμναστές, αν φταίνε... Στο κάτω - κάτω, μεγάλα παιδιά είναι όλοι - και τον παίκτη δεν τον ρίξανε μέσα υπό την απειλή όπλου.
πολυ κριμα,περαστικα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Το χωραφι με τις πατατες Τριπόλεως εφταιγε πολυ περισσότερο απο τη φυσικη κατασταση του αθλητη.
Κρίμα το παλικάρι, έχει να ανέβει βουνό ξανά
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ειχε παθει ξανα χιαστους το 2019 λεει οταν ηταν στην Λιλ. Δηλαδη με αλλα λογια μαλλον παει για προωρη συνταξη. Κριμα.
Δεν θα έλεγε τώρα, να ρωτήσει καπάκια αν για αυτό έβγαλε και στο άλλο, τώρα;;;
Du3lisT (29-10-24)
Κρίμα. Περαστικά του. Πάντως έχω επισημάνει πολύ νωρίς ότι κάτι δεν πάει καλά στο τμήμα σε αντίθεση με πέρσι που τραυματιζοταν μόνο ο Μάρτινς.
Υπαρχει ομως κ η αντιθετη προσεγγιση φιλε, ειναι ευκαιρεια να παρεις λιγο τα πανω σου βαθμολογικα, ξεκινα με ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ τους καλους εξω, μπες με 2 -3 δυνατα χαρτια, ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ εστω κ αλλον εναν αλλα ΟΧΙ Γιαρεμτσουκ, ΟΧΙ Σταμεντις ! παρε ενα προβαδισμα 0-1 και μετα αλλαξε τους ολους και ασε τον Αστερα να κυνηγαει να βαλει το γκολ.
ποσο προβλημα θα ηταν να βαλει Γιαρεμτσουκ ΜΕΤΑ το 0-1 αφου τοσο πολυ ηθελε να "προστατεψει' τους αλλους.
Εμεις μονιμιως κατεβαινουμε με πειραματικες 11αδες και κυνηγαμε εμεις το σκορ αντι να το κανουν οι αλλοι.
Ετσι κ αλλιως φιλε, τελικα αναγκαστηκε να βαλει ΚΑΙ τον Ζελσον, ΚΑΙ τον Κααμπι ΚΑΙ τον Εσσε .. αρα τι προστατεψε ? και τι αλλαξε?? Τιποτα.
Και οχι μονο αυτο, αλλα πανω στην παραζαλη να παρει αποτελεσμα - οταν πια ειχαμε νεφτη στον κωλο - εχασε κ τον Τουρκο για παντα.
Λες και παιζουμε πρωτη φορα ρε παιδια Τεταρτη/Πεμπτη-Κυριακη . Οσο θυμαμαι τον Ολυμπιακο εκτος απο τις χρονιες που μειναμε εκτος, αυτο το πραγμα γινεται. Τωρα θα χαλασουν οι παικτες?
Στο κατω κατω ΤΟΣΑ ΡΕΠΟ παιρνουν , ακομα κουρασμενα ειναι ?
Υ/Γ ο Μπακουλας ο Πνευμονιδης και ο Παπακανελλος ειναι πραγματικα τοσο χειροτεροι απο Σταμενιτς και λοιπους αχρηστους ? Που χαθηκαν αυτα τα παιδια?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ορτέγκα μυικό.
Ρέτσος χτύπησε γόνατο με γόνατο στην προπόνηση.
Πιρόλα μυικό.
Στάμενιτς μυικό με το που ξεκινησε προπονήσεις.
Γκαρσία τραυματίστηκε με το που ξεκίνησε προπονήσεις.
Ζέλσον μυικό τραυματισμός 5 φορές το χρόνο.
Ελ Κααμπί χτύπημα στο δάχτυλο.
Μπιανκόν μυικό.
Μασούρας μυικό με εθνική.
Γιαζίσι χιαστός.
και μολις ανακοινωθηκαν αλλαγες στο ιατρικο τιμ της ομαδας. λογω δυσαρεσκειας για τους τραυματισμους.
Υ.Γ 1 μηνα εκτος ο γουιλιαν.
δεν φτανει που δεν προσφερουν τιποτα τραυματιζονται κιολας
hang your demons
Bookmarks