Πρέπει να ήταν κάτι σαν το άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Που πας ωρέ μέσα στο Θεόδωρος Κωλοκοτρώνης;;
Που μαζευόμαστε να γελάσουμε για τον τραυματισμό του, εδώ ή σε άλλο θέμα;
Είναι τίποτε σοβαρό, ή τζάμπα θα γελάμε;
Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό, προσωπικά τον είδα αρκετά δραστήριο για 1ο παιχνίδι και πιστεύω θα βοηθήσει στο πρόβλημα.
Paneas (28-10-24)
Τέλος η σεζόν για τον Τούρκο. Φοβερά πράγματα ΚΑΙ φέτος.
Κριμα. Περαστικα του.
Περαστικά του.Εννοείται πως δεν είναι αστείο ωστόσο ένας τραυματισμός ενώς επαγγελματία αθλητή που θα τον αφήσει εκτός δράσης για 5-6 μήνες δεν είναι και κάτι τόσο βαρύ που δεν μπορείς να το αγγίξεις στα πλαίσια του μπλακ χιούμορ.
Ρε παιδες φανηκε αμεσως οτι ειναι χιαστος, τσακισε το γονατο.
Χιαστος λένε.... μάλιστα.... κρίμα περαστικά του και απ'ότι φαίνεται το πέρασμα του από εμάς δεν θα το θυμάται κανείς.... Γερός να είναι ο άνθρωπος και να παίξει οπουδήποτε αλλού μπορέσει
Nikolaos_Kokkinos (27-10-24)
ωραια , υπαρχει κ 3ο σεναριο τοτε, αυτο του μας εχουνε μουτζωσει! δεν εξηγειται αλλιως.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εγώ έχω άλλη απορία, που δεν σας είδα να την γράφετε: Είδατε εσείς κανέναν παίκτη να είναι έτοιμος; Εμένα αυτός, παίκτης που έπαιζε στη Γαλλία που ξέρουμε, δεν μου φάνηκε και δεν ήταν. Με δεδομένο λοιπόν ότι αυτός έχει έναν μήνα εδώ, εγώ θα ξαναρωτήσω: Οι γυμναστές, στον Ολυμπιακό, τί ρόλο βαράνε;;;
Όχι μόνο τώρα, αλλά από πολύ πριν - όποιο παράδειγμα θέλετε να πάρετε, σε μικρό και μεγάλο...
Τον μόνο που είδα να βελτιώνεται όσο ήταν εδώ σε σωματικό επίπεδο, ήταν τον Ρόνι Λόπεζ - όλοι οι άλλοι, λες και κάνουν προπόνηση με τον Καραπαπά στο γραφείο είναι...
Bookmarks