Σελίδα 12 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 289101112
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 221 έως 236 από 236

Θέμα: UEL League Phase matchday 1: Lyon - Olympiacos 26/09/2024 22:00 CS2HD και ANT1+

Το avatar του χρήστη Protassov

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    2.491
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 809 φορές σε 433 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: UEL League Phase matchday 1: Lyon - Olympiacos 26/09/2024 22:00 CS2HD και A

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα το πιάσω πιο σφαιρικά - ΑΚΡΙΒΩΣ σε εκείνη την θέση που μπήκε παίζει ο ***Παπακανέλλος***. (Σιγά μην τον άφηνα έξω από το κάδρο)
    Πιστεύω πως αν έπαιζαν μπροστά οι πιτσιρικάδες μας, θα είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Παπακανέλλος ξέρει μπάλλα όσοι όλοι μαζί οι επιθετικοί μας. Μου θυμίζει τον αείμνηστο και αδικοχαμένο Αριστείδη Παπάζογλου. Ο Κωστούλας είναι γιός του παλαιού μας Κωστούλα?
    Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
    Ιωάννης Μακρυγιάννης

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.947
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.331 φορές σε 18.971 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: UEL League Phase matchday 1: Lyon - Olympiacos 26/09/2024 22:00 CS2HD και A

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Protassov Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιστεύω πως αν έπαιζαν μπροστά οι πιτσιρικάδες μας, θα είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Παπακανέλλος ξέρει μπάλλα όσοι όλη μαζί οι επιθετικοί μας. Μου θυμίζει τον αείμνηστο και αδικοχαμένο Αριστείδη Παπάζογλου. Ο Κωστούλας είναι γιός του παλαιού μας Κωστούλα?
    Ναι - του Θανάση - μην βλέπεις που δεν φαίνεται από την τεχνική - σε αυτό, ίδιος η μάνα του βγήκε...
    Στην Ευρώπη, λόγω χώρων, θα του έδινα μεγαλύτερη τύχη, του Παπακανέλλου. Αλλά κόντρα σε Γαλλική ομάδα, δύσκολα θα μπορουσε να βγει πρώτος στη μπάλα ή να κοντράρει αμυντικό με το σώμα. Δεν είναι μόνο ζήτημα μπάλας αυτό.
    Το μόνο που δεν με βρίσκει πολύ ζεστό είναι αυτό, που τον ζητάνε για εξτρέμ...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Protassov (27-09-24)

Το avatar του χρήστη portο-leone

Thanks
    17
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 166 φορές σε 135 μηνύματα
    Ignore User

Ενταξει, λιγο πολυ ηττα που ηταν μεσα στο προγραμμα ηταν η σημερινη, αλλα μας πικρανε παλι ο τροπος που ηρθε. Με κατω τα χερια. Δε δειξαμε σε κανενα σημειο οτι μπορουσαμε να παρουμε κατι καλυτερο απο αυτο το παιχνιδι. Γενικα η ομαδα εδιεξε ακριβως τις ιδιες αδυναμιες που βγαζει σε καθε παιχνιδι φετος.

Δεν υπαρχει δημιουργικος μεσος να φτιαξει παιχνιδι απο τον αξονα. Τα ακρα μας μεχρι τωρα ειναι ανυπαρκτα. Ο Βελντε ο οποιος κενταγε στα φιλικα ειναι μεχρι τωρα μεγαλη απογοητευση. Το ιδιο κι ο Γουιλιαν ο οποιος ειναι ανυπαρκτος οσο εχει παιξει και δεν εχει βοηθησει καθολου. Με το 3-5-2 ουσιαστικα ο Μεντι ξεδοντιασε την ομαδα επιθετικα. Η μπαλα δεν εφτανε μπροστα ουτε με αιτηση. Θελουμε πολυ δουλεια κι ελπιζω να δουμε κατι διαφορετικο μετα την διακοπη.

Ειδαμε και καποια θετικα ομως σημερα. Πρωτα απ'ολα ο Κωστουλας. Μετα (για εμενα) ο Ρετσος κι ο Πιρολα ηταν εξαιρετικοι. Πολυ καλος ηταν κι ο Τζολακης. Ο Καρμο φαινεται να ψαχνεται ακομα, περιμενω πολυ περισσοτερα απο εναν παικτη που ηταν σημειο αναφορας περσι.

5. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον portο-leone για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (27-09-24), voskos_7 (27-09-24)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.947
    Ignore User

Εμένα περισσότερο με προβληματίζουν οι δηλώσεις του Κάρμο: Τί στον πούτσο σας ζητάει ο θείος και δεν το κάνετε και κυρίως τί φταίει και δεν το κάνετε;

Το avatar του χρήστη Protassov

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    2.491
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 809 φορές σε 433 μηνύματα
    Ignore User

Ναι - του Θανάση - μην βλέπεις που δεν φαίνεται από την τεχνική - σε αυτό, ίδιος η μάνα του βγήκε...
    Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
    Ιωάννης Μακρυγιάννης

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (27-09-24)

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Το avatar του χρήστη redbaron

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    780
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.585 φορές σε 1.607 μηνύματα
    Ignore User

οποιος λεει για τον μεντιλιμπαρ και οτι θελει να φυγει απλα ξεπλενει τον Μαρινακη. Οκ ναι εχει και αυτος ευθυνες αλλα να παμε παλι σε αλλαγη προπονητη?
    μυαλο δεν βαλαμε?
    οι επιλογες ηταν της διοικησης και του Νταρκο.
    Βγαινει ο μανιακος εδω και μας λεει οτι εκοψε παικταραδες(σιγα τα αυγα του χοντρου μην σπασουν) ο θειος και οτι τελικα επελεξε ο ιδιος Γουιλιαν και Ολιβειρα.
    Αν ειναι δυνατον.και θελουν να το πιστεψουμε αυτο.

Ας ειχατε τα αρχιδια ρε αρχιδια της Διοικησης να κρατουσατε ποντενσε φορτουνη και ορτα του θειου και να του παιρνατε 2-3 κερασακια μονο. κοπριτες.

Εχουν βγαλει τον θειο καθυστερημενο για να δικαιολογησουν τα εγκληματα τους.

ο θειος μας εκανε το μεγαλυτερο δωρο της ιστοριας μας.ποσο αχαριστοι γινομαστε?
    δεν του λειτουργει η ομαδα.οκ. το βλεπουμε αυτο. δοκιμαζει.προσπαθει.
    Εδω Δεν παιζουν καλα ουτε οι περσινοι που μεινανε. ειναι λογικο απο τον φορτο που φαγανε περσι.

λεμε και ξαναλεμε για τους πιτσιρικαδες. νομιζουμε οτι ειναι Γιαμαλ ολοι και θα παιξουνε και θα κουβαλησουν την ομαδα. ο γιαμαλ στην μπαρτσελονα εχει παικταραδες διπλα του.
    Αν τους εβαζε εντωμεταξυ και τρωγαμε 3αρες θα τον κραζατε πρωτοι που τους εκαψε και τους εριξε νωρις στα δυσκολα.

οσοι θυμαστε και στην Σεβιλλη το ιδιο του εκαναν. την επομενη που πηρανε το Γιουροπα φυγανε οι πιο επιδραστικοι παικτες και περιμεναν και αποτελεσματα μετα.
    Δειτε που ειναι η Σεβιλλη απο τοτε που εφυγε ο Θειος. Αρα κατι αλλο θα εφταιγε.

λετε για πρωταθλητισμο.
    πειτε μου εναν προπονητη που ειχε κανει πρωταθλητισμο και μας πηγε τρενο.
    hang your demons

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

djole77 (27-09-24)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.947
    Ignore User

Όχι άλλα τρένα ρε παιδιά - να χαρείτε...

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Το avatar του χρήστη redbaron

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    780
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.585 φορές σε 1.607 μηνύματα
    Ignore User

Όχι άλλα τρένα ρε παιδιά - να χαρείτε...
    τωρα που ειπες για τα τρενα.

Αντε γαμησου Δωνη. Τομι λη Τζοουνς των παγκων. σπυριαρη.

σορρυ αλλα εκτονώνομαι.
    hang your demons

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (27-09-24)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.947
    Ignore User

Για τέτοια τρένα, γράψ'τε ό,τι θέλετε.
    Μεταξύ μας, περισσότερο τρομάζω γιατί δεν έχει γράψει η Μαργαρίτα ακόμα...

Αλλά θα υπενθυμίσω να μην σχολιάζετε απόψεις άλλων εδώ μέσα και να γράφετε την δική σας, όπως έκανε ο δεύτερος Αντώνης στις μεταγραφές, για παράδειγμα...

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Μπα δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο. Αναμενόμενη κατάσταση

Συγχαρητήρια στη διοίκηση για το ροστερ που κατέβηκε ο ολυμπιακος σε παιχνίδι Europa.
    Είχαν πλήρη ηρεμία, μια ομαδαρα χτισμένη κ κατάφεραν να τη ρίξουν 2 επίπεδα στα 100 χρόνια του συλλόγου.

Υπήρχε η ευκαιρία για γιγαντωση, τώρα πίσω στις εργοστασιακες ρυθμίσεις.

Γαμημενοι....

(Μιλταρας λεγεται ότι έφερε τον Ουίλιαμ, δε ξέρω αν αληθεύει αλλά στελεχαρα μου κάνει κ αυτος ο άτιμος. Πήξαμε στα στελεχη)
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

jonk (27-09-24)

Το avatar του χρήστη thelastbaron

Thanks
    1.183
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.857 φορές σε 2.239 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Faithful Εμφάνιση μηνυμάτων

(Μιλταρας λεγεται ότι έφερε τον Ουίλιαμ, δε ξέρω αν αληθεύει αλλά στελεχαρα μου κάνει κ αυτος ο άτιμος. Πήξαμε στα στελεχη)
    Κάνει πολύ παρέα με τον ατζέντη του, οπότε είναι από τα πιστευτά αφηγήματα αυτού του καλοκαιριού.

Το avatar του χρήστη Κοουτς81

Thanks
    44
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 59 φορές σε 49 μηνύματα
    Ignore User

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Ασχημο αποτέλεσμα με πολύ μέτρια εμφάνιση.

Σχεδιασμός κάκιστος και η διοίκηση μάλλον δεν μαθαίνει απο τα προηγούμενα λάθη της.
    Καλή επανεμφάνιση Ρέτσου και μαζί με Κάρμο και τον Ιταλό (να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση) θα βοηθήσουν στη συνέχεια.
    Ο Ούλιαμ αν βοηθήσει μετά τον Νοέμβρη οφείλουμε να τον περιμένουμε. Χωρίς προετοιμασία ο γερολυκος Βραζιλιάνος πως να μας βοηθήσει ρε παίδες?

Ωραίος ο Κωστούλας και θρασύς.
    Ντεφορμέ ο Ουκρανός και ο Γκαρσία.

Πολυτιμότερος εχθές ο Τζολάκης,

Οπως είμαστε λίγο δύσκολο να μπούμε απευθείας στους 16 δηλαδή να μπούμε στους πρώτους 8 αλλά οφείλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται για να έχουμε καλύτερες πιθανότητες καλής κλήρωσηςστα play off.
    Αποκλείω να αποκλειστούμε.
    Ετσι θέλω να πιστεύω.

Το avatar του χρήστη dimitris67

Thanks
    419
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 670 φορές σε 456 μηνύματα
    Ignore User

Με ξύπνησε παλιός συνάδελφος, για να μου κάνει πλάκα για το χθεσινό. Και επειδή αυτός δουλεύει ακόμα στο στοίχημα (Πιρόλα, Ρέτσος και Κωνσταντής τού άρεσαν χθες) και πάντα με βοηθά, όταν χρειαστεί, υπολογίζω τη γνώμη του. Και τι μου είπε;;

Πρέπει, λέει, μετά από μια επιτυχία (αυτό που έγραψε ο Πιλότος εδώ μέσα) να κάνεις " βαριά ενίσχυση" γιατί όλοι σε υπολογίζουν (δεν έχεις χαλαρά παιχνίδια) όλοι θέλουν να σε κερδίσουν ( το γόητρο) και φυσικά (αυτό είναι ωραίο) αν είσαι πρωτάρης στις μεγάλες επιτυχίες, να διατηρήσεις, μέσω νέων διψασμένων παικτών πρώτης γραμμής το momentum και το κίνητρο, για νέα κατορθώματα. Επειδή αυτά που είπε, τα ξέρετε και τα ξέρω (απλά εγώ τα ακούω ΚΑΙ από επαγγελματία 35 χρόνια) δεν νομίζω πως πρέπει τις όποιες αποτυχίες, όπως οι τρεις τελευταίες, να τις παίρνουμε κατάκαρδα, ούτε με τις όποιες επιτυχίες, όταν στρώσει η ομάδα, να ενθουσιαζόμαστε.

Θα είμαι, κατά πάσα πιθανότητα, χρονιά μεταπτώσεων και η ομάδα, περισσότερο από την οποία κριτική, θα χρειαστεί την υποστήριξή μας και την κατανόησή μας.

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (27-09-24)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.047
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.257 φορές σε 20.578 μηνύματα
    Ignore User

Δεν ξέρω πού τον είδατε καλό τον Πιρόλα, αλλά εγώ είδα ένα ΚΩΛΟΓΙΔΟ με πολύ κακές πάσες ακόμα και σε μικρές αποστάσεις και που στο 1ο γκολ έκανε πλάγια βήματα, έχοντας 1 μέτρο απόσταση απ' τον αντίπαλο ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ και του έδωσε όλο τον χώρο που ήθελε να εκτελέσει. Και στην πλάτη του είχε το άλλο κωλόγιδο, τον Ορτέγκα, που τον χάιδευε.

Το avatar του χρήστη adamo

Thanks
    39
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 87 φορές σε 65 μηνύματα
    Ignore User

Οσοι θελετε να φυγει ο Μεντιλιμπαρ, μην ανησυχειτε..θα φυγει μονος του.....προπονητης ετοιμος υπαρχει (Συλαιδοπουλος), project υπαρχει(κ19), μια χαρα το αφηγημα των 100 χρονων με ελληνα προπονητη και παιδια απο τα σπλαχνα μας.......
    Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια........

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.670
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.919 φορές σε 2.488 μηνύματα
    Ignore User

Αναμενομενο αποτελεσμα. Παιζαμε με μια ομαδα που ειναι καλη επιθετικα και κακη αμυντικα. Εμεις ειμαστε πολυ κακοι επιθετικα και με προβληαματα στην αμυνα. Οποτε δεν περιμενα να εκμεταλλευτουμε τις αδυναμιες της Λυον πισω και ταυτοχρονα ελεγα θα φαμε γκολ. Η ομαδα εχει αρκετο δρομο ακομα μεχρι να ειναι σε θεση να δειξει για τι ειναι ικανη φετος αλλα φαινεται να υπαρχουν κενα και στο ροστερ και ελπιζω να καλυφθουν σε ενα βαθμο τωρα με μεταγραφη παιχτων στις θεσεις 10 και εξτρεμ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Σελίδα 12 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 289101112

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές