Nikolaos_Kokkinos (25-09-24)
Nikolaos_Kokkinos (25-09-24)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Παμε λοιπον για ενα ξεγυρισμενο 3-5-2 η 5-3-2 με Ρετσο-Καρμο -Πιρολα σεντερ μπακ,Ροντινει Ορτεγκα ακρα, Εσε, Τσικινιο, Ολιβειρα κεντρο, Βελντε Ελ Κααμπι μπροστα.....
να σας πω, καλο μου φαινεται στα χαρτια.... για να δουμε και στην πραξη.....
Επειδη εβγαλε ματια ο Ορτεγκα τον τελευταιο καιρο, ειπαμε να του δωσουμε ολη την πτερυγα του παιδιου να ξετυλιξει τις αρετες του....![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (25-09-24)
Μην κλαις, εχουμε καιρο ακομα
Για τον Ορτεγκα τα λεω απο περσι οτι δε κανει για βασικος το παιδι. Τα ιδια βλεπουμε και φετος μεχρι τωρα. Ενταξει, ας μεινει για 2ος ή ας παρει ευκαιριες για να γινει βασικος στο μελλον, αλλα φερτε εναν βασικο αριστερο μπακ το καλοκαιρι. Αντι αυτου πηραμε τον κανεναν, και μειναμε στα αριστερα με Ορτεγκα κι ολιγον απο Αποστολοπουλο. Ελεος δηλαδη.
Μακαρι να πανε ολα καλα αυριο, αλλα αν πραγματι το γυριζει σε 5-3-2 ο Μεντι ισως να ειναι επειδη βλεπει οτι υπαρχει προβλημα αμυντικα στα ακραια μπακ και ριχνει κι αλλο σεντερ μπακ για να δινει βοηθειες...βοηθεια μας δηλαδη.
Ρε μανία όλοι με τον ορτεγκα, οι μέσοι μας και τα εξτρεμ κεντανε ως τώρα και χαλάει το γλυκό ο ορτεγκα.
Μέχρι και ο Έσε δεν παίζει καλά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
voskos_7 (25-09-24)
Με τον καημό του Ορτέγκα θα πάτε... Έπρεπε να κόψει και τον Γκαρσία, στην φάση του πρώτου γκολ, ή να σβερκώσει τον Έσσε βγαίνοντας μαζί με την υπόλοιπη άμυνα στη φάση του δεύτερου... αλλά πάλι, κάτι άλλο θα έκανε.
drizzt (26-09-24)
πιστευω με τον εναν ή τον αλλο τροπο θα περασουμε στην επομενη φαση,το αυριανο δυσκολακι δε το λες και απο τα ματς που τα υπολογιζεις.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ναι, αλλά δεν είμαστε και δυνατοί στους υπολογισμούς... Ας έδειχνε σημάδια ζωής το πτώμα και κάτι θα γινόταν...
Χωρίς μεσοεπιθετικό κατεβαίνουμς με Λυών.
Απαιχτος ο σχεδιασμός,
Μπράβο στον Ντάρκο τον Κοβάσεβιτς.
Αν σουλουπωθεί η άμυνα και δεν δώσουμε χώρους στην Ολυμπικ μποροιύμε να τους δυσκολέψουμε και γιατί όχι να πάρουμε ενα καλό αποτέλεσμα.
Περίμενα κάτι καλύτερο απο τη διοίκηση εφέτος.
Είμαι βέβαιος θα βελτιωθεί αρκετά η ομάδα στη συνέχεια αλλά δεν το λες και καλό σημάδι να αρχίζει απο πίσω το κυνήγι.
Πρώτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο σήμερα...
hang your demons
Δεν είμαστε στα καλύτερά μας και προκαλώ την τύχη με αυτό που θα πω, αλλά την καραγκιοζομάδα των τελευταίων ετών που λέγεται Λυόν δεν μπορώ να την πάρω σοβαρά. Οτιδήποτε λιγότερο από ισοπαλία είναι αποτυχία.
Bookmarks