Open sesame
Μόλις γύρισα από τη δουλειά. Είχα ξεχάσει εντελώς το σημερινό παιχνίδι, σα να μην υπήρχε δηλαδή. Μπαίνω να χαζέψω αθλητικά και βλέπω χάσαμε από την ΑΕΚ. Για λίγο ταράχτηκα γιατί νόμιζα ότι παίζαμε μεσοβδόμαδα πλέι οφ, αλλά ευτυχώς κατάλαβα γρήγορα ποιο ματς παίζαμε. Μπήκα λοιπόν εδώ να διαβάσω σχόλια και να καταλάβω πως πήγε το παιχνίδι.
20 στα 10 σχόλια κράζουν τον Βέλντε!! Ανέβασα κι εγώ παλμούς που δεν έχω δει ακόμα ούτε φάση.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΡΙΑΡΙ;;;;;;; ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!
κολησε
Εμφανίσου
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πανηγύρια με τον κωλο τους κάνουν οι αεκτζηδες. Μας βλέπω για πολλά σερί πρωταθλήματα, είναι πολύ μαλακές οι άνθρωποι![]()
Nikolaos_Kokkinos (03-04-25)
Ναι ρε με τα ξαναλεμε, σε καθε παραμυθι με βασιλια (ολυμπιακος) εκτος απο το κακο αντιπαλο βασιλειο, υπαρχει κ ενας γελωτοποιος παντα. Οι ρολοι ειναι διακριτοι σε αυτη την περιπτωση. Ο λογος που τρωνε πολλες (σε φασμα 10ετιων) εξαρες ειναι οτι ξεχνανε πολυ γρηγορα τις προηγουμενες κ στην ρωτη ευκαιρια αρχιζουν κ γαμανε με τα λογια παλι.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Φυσικά. Της γ' εθνικής.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αυτοί λένε μπορούν το πρωτάθλημα βέβαια η αρχηγαρα τους είπε ότι πρέπει να τα δώσουν όλα για το μεγάλο στόχο της δεύτερης θέσης.
Δώστε το Κύπελλο στον ΟΦΗ να κλάσουμε στα γέλια. Εμείς κι ο Μπάοκ Τσουλου, ο ΟΦΗς στο Europa και τα άλλα 2 κακομοίρικα στο Conference. Κι ο Ρούλης Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. Μια χαρά το ακούω.
Nikolaos_Kokkinos (06-04-25)
Δεν το θελουνε λεει το Κονφερενς, οι ομαδαρες τους, λενε ειναι για μεγαλυτερα πραματα... ξερεις ντε..σαν την πουτσα του γιαρεμτσουκ ασουμε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (06-04-25)
καλα ο αρης θα επρεπε γενικα να του απαγορευτει να παιζει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ξέρει κανείς τι παίζει με τα εισιτήρια του τελικού; Ο ΟΦΗ λένε έχει δώσει 5.000 , έχουν κυκλοφορήσει, τα έχουν πάρει οι ομάδες;
mankap (01-05-25)
Σοβαρά? Θα γίνει τελικός κυπέλλου Ελλάδας με θεατές?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks