Αυτός πήρε πουλο; Κανείς δεν ασχολήθηκε
Δε φταινε οι παικτες για τις κουταμαρες αυτων που εκαναν τις μεταγραφες. Καλα κανει και ζηταει ολο το ποσο. Ας προσεχαμε. Το θεμα ειναι οτι δε βλεπω κανεναν να πληρωνει το μαρμαρο για ολες τις τραγικες μεταγραφες φετος το καλοκαιρι και για την αποφαση να μη δωθουν τα (πολλα) λεφτα που ζητησε ο κοντος για συμβολαιο, αλλα να δωσουμε τα ιδια λεφτα στον παλαιμαχο αφανα. Μιλαμε για τραγικες αποφασεις, αλλα ολα καλα. Ολοι ακομα στο ποστο τους.
Αυτός πήρε πουλο; Κανείς δεν ασχολήθηκε
Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί ήρθε αυτός ο παίκτης ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ταίριαζε στην ομάδα.
Για να ηρεμήσει ο jonk τον Σεπτέμβριο, αν με ρωτάς.
Μαζί του έπρεπε να φύγει και αυτός που τον έφερε και αν δεν γίνει αυτό, δεν θα ησυχάσουμε από παρόμοια εγχειρήματα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Ολιβέιρα στη Βραζιλία για να κλείσει το deal με την Σπορτ Ρεσίφε, θερμή υποδοχή από τους οπαδούς της
Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει επίσημα τον Ολυμπιακό έπειτα από μόλις έξι μήνες παρουσίας του σε αυτόν, με τον Πορτογάλο μέσο να φτάνει στην Βραζιλία για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την Σπορτ Ρεσίφε και να τυγχάνει θερμής υποδοχής στο αεροδρόμιο.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
dimitris67 (18-02-25)
Σαν έθνος, μόνο για να παίζουν έχουν γίνει αυτοί - θα γίνουν πιο άμπαλοι και από τους βάζελους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τη θερμή υποδοχή μάλλον την έκαναν γαύροι που τυγχάνει να βρίσκονται στη Βραζιλία.![]()
Τελικα διαβαζω οτι τον δωσαμε χωρις να παρουμε μια. Μπηκαμε μεσα δηλαδη γι'αυτη τη μεταγραφη. Αυτος ή αυτοι που τον εφεραν αυτον και τον αφανα θα επρεπε να λογοδοτησουν και να παρουν πουλο...αλλα ποιος ασχολειται, ειδικα αν υπευθυνος ηταν ο γιος του Βαγγελα. Τελοσπαντων, αφου τον ξεφορτωθηκαμε παμε παρακατω. Ας προσεχαμε...
Αυτό που εσείς ενοχλείστε περισσότερο απ' αυτούς που τον πληρώνουν, καλή φάση.
drizzt (19-02-25)
Bookmarks