iakov7 (04-09-24)
iakov7 (04-09-24)
Μπες στο γήπεδο και κλείσε μας τα στόματα.
Για παιχτη 8αρι με 43 γκολ και 34 ασιστ σε 250 αγωνες, στα 32 του, διεθνη, του οποιου η αξια ειχε φτασει τα 19 εκατομμυρια το 2021, που επαιρνε φαινεται 3 εκατομμυρια τον χρονο περυσι, ειμαι διαθετειμενος να κανω υπομονη (οπως και με ολους τους αλλους φυσικα!) και να τον δω στο γηπεδο και θεωρω οτι μπορει να μας βγει μια χαρα μεταγραφη. Καλωσορισες!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο τύπος δεν έχει ταχύτητα αλλά έχει ποδάρα. Για να δούμε..
ξερει που ερχεται σε καθε περιπτωση.Μακαρι να βγει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Καλώς ήρθε!! Καλη τύχη και υγεία!
Θελω να πιστευω ότι αυτός που τον πήρε, ξέρει ακριβώς τι θα τον κάνει. Τότε θα είναι πολύ χρήσιμος β¦
Ποτέ δεν μου άρεσαν οι αργοί παίκτες. Εκτός αν ξέρει κανταρια μπάλα οπως π.χ Ζιοβανι.
Ο τελευταίος αργος παίκτης που είχαμε στο κέντρο κ δεν με ένοιαζε που ήταν αργος ήταν ο Ορμπαιθ. Γιατί έστελνε την μπάλα κατευθυνόμενη εκεί ακριβώς που ήθελε.
Αυτός δεν μου κάνει για ορμπαιθ.
Και δεν θέλω να σκέφτομαι πόσο πιο αργος έχει γινει στα 32 του.
Ελπίζω να βοηθήσει. Ο θεός βοηθός
η μάλλον ο θείος βοηθός.
hang your demons
Παιχταρας ήταν σίγουρα. Μακάρι να είναι σε καλή κατάσταση και να βρει θέση στα θέλω του κόουτς. Το έχουμε ανάγκη να πιάσει
Έκαναν μεγάλη προσπάθεια να τον φέρουν λέει ο ίδιος. Εννοείται εμείς δεν μασάμε από κάτι τέτοια.
drizzt (05-09-24)
Ευτυχώς αντιμετωπίζεται από τον μέσο γαύρο ως ο Πορτογάλος Τσοκάνης τουλάχιστον και κανείς δεν περίμενει κάτι συγκεκριμένο από αυτόν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ότι πρέπει είναι, αν τον βγάλουμε και συνταξιούχο ακόμα καλύτερα, θα διαπρέψει
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εν τω μεταξύ ένας φίλος μου προπονητής μου παοκι, μου είπε ότι θα ταιριάξει πολύ με την ομάδα αν πάρει τη θέση του ιμπόρα και όχι του χόρτα.
Αρα θα παρατηρει τον αγωνα και θα επεμβαινει στρατηγικα στα σημεια που χρειαζεται?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δηλαδη ειναι και πιο αργος απο τον Ιμπορα? δεν νομιζω....μια χαρα ειναι μπροστα απο τον Εσε..6αρι με την καμμια......
Μημπως τον εννoουν σαν deep lying playmaker? Μηπως ειναι ενας νεος Πιρλο?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
γενικα ομως δεν μας λες και γρηγορη ομαδα.........και αυτο παιζει το ρολο του, ενας ψιλοαργος παιχτης σε μια γρηγορη ομαδα δεν δημιουργει θεμα, ομως οταν γενικα η ομαδα ειναι λιγο βαρια αλλαζει το θεμα.....
Γιατί δεν είμαστε γρήγορη ομάδα, ποιος είναι αργός από τους "βασικούς";
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τελικα ομως, γρηγορη ομαδα σημαινει γρηγοροι επιμερους παικτες η γρηγορη σκεψη και κυκλοφορια?
Bookmarks