Ξέρεις ότι υπάρχει αλλά είναι άφαντος. όπως η επόμενη σελίδα ένα πράγμα
Βγάλε την περούκα και φύγε.
Ξέρεις ότι υπάρχει αλλά είναι άφαντος. όπως η επόμενη σελίδα ένα πράγμα
giovanni#10 (29-11-24), Netscape (30-12-24)
Έλα - για Γουίλλιαν Ολυμπιακού, καλός ήταν - για Γουίλλιαν που θέλει ο Ολυμπιακός ακόμα είμαστε χιλιόμετρα μακριά και δεν βλέπω την απόσταση να γεφυρώνεται με κάποιον τρόπο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Σήμερα ήταν ακόμη καλύτερος. Μακάρι να ανέβει
Συμπαθητικός σήμερα. Μέχρι εκεί. Περιμένουμε πολλά περισσότερα.
Λες να δουμε ανασταση Δεκεμβρη μηνα. Μακαρι!
Να που διαφωνώ ......
Τι έκανε ο Βραζιλιάνος και σας.......θάμπωσε?
Δεν έκανε προετοιμασία, είναι και πολύ μεγάλος σε ηλικία χωρίς εκρηκτικότητα δεν έχω απο τον συγκεκριμένο απαιτήσεις.
Ναι, αλλά με το συμβόλαιο που έχει, έπρεπε να τρέχει και στα δύο άκρα ταυτόχρονα.
Το μπούλο και στο μπαούλο. Δικαιολογίες να ψάχνουμε για κανέναν κακομοίρη που δεν ξέρει τί του ξημερώνει. Σιγά μην περιμένουμε τον μαλάκα κανένα χρόνο, για να δούμε και τότε ότι δεν φταίει η προετοιμασία που δεν έκανε στο ότι δεν στρίβει και δεν μπορεί να περάσει ούτε τερματοφύλακα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αναρωτιέμαι ποιος παλαίμαχος θα πάρει τη θέση του τώρα.Ο Ινσίνιε που απογοήτευσε για 2 χρόνια στο MLS είναι δυνατή υποψηφιότητα.
chainsaw (30-12-24)
Δεν ξανανοίγω θέμα
Δυστυχως μας βγηκε Μαρσελο κι αυτος. Παμε γι'αλλα. Ελπιζω να μαθαμε κατι απο τις μεταγραφες τυπου Μαρσελο και Γουιλιαν. Καλο το εφε, αλλα αυτο που μετραει στο τελος ειναι η ουσια. Πεταχτηκαν πολλα λεφτα σε αυτη τη μεταγραφη χωρις λογος. Με τα ιδια περιπου λεφτα θα ειχαμε κρατησει το καλοκαιρι τον κοντο και θα ειμασταν τουρμπο τωρα.
Ξερει κανεις που κατεληξε ο περουκας, ή ειναι ακομα ανεργος? Τον βλεπω να επιστρεφει Βραζιλια κι αυτον για τελευταια ενσημα και χαλαρη συνταξιοδοτηση.
chainsaw (08-01-25)
Bookmarks