chainsaw (01-09-24)
Με τη συμφωνία cosmote και nova και την ένταξη όλων των αθλητικών καναλιών σε μία πλατφόρμα θα δούμε και τους αγώνες της Euroleague φέτος
Λεπτομέρειες, προσεχώς...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (01-09-24)
Εμείς την βλέπαμε και πριν...
differance (31-08-24)
Και εγώ αλλά πέρσι που πήγα στην cosmote δεν κατάφερα να την παρακολουθήσω
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εγώ που σα μαλακας πορωμενος πλήρωνα και τα δύο επιτέλους θα βγάλω ένα βάρος από το μηνιαίο μπάτζετ μου
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (31-08-24)
Τέλεια. Φέτος που θα το σηκώσουμε, θα βλέπουμε άνετα τα ματσάκια
Μεγάλη μεταγραφή ο Άκτωρ. Ανακοίνωσε Τσεντι Οσμαν
Αποκτα πολυ μεγεθος η ζελα. Δε μπορω να δω σαν 3αρι τον Οσμαν παντως. Πιο πιθανο ειναι να παιζουν διδυμο με τον Χουαντσο και τον Παπαπετρου, για να βγαινουν οι αμυνες.
Να δουμε πως θα ισορροπησει η δικη μας αμυνα επισης. Βλεπω να εγκαταλειπεται συντομα το εγχειρημα Πιτερς στο '3' και να συνεχιζουμε με την προπερσινη συνταγη συν τον Φουρνιε και ολιγον Βιλντοζα.
Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά;;;
Δεν υπάρχει το σενάριο για Βιλντόζα στο "3". Σε σχημα με 3 γκαρντ, Φουρνιέ και Σακίλ θα είναι οι επιλογές. Ο Οσμάν είναι καθαρό 3άρι και μόνο 3άρι, απλά είναι αρκετά καλός δημιουργικά.
Σκοπιανός με τούρκικο διαβατήριο. Πολύ καλός παίκτης, με πολύ καλές χρονιές στο ΝΒΑ. Η μεταγραφή έγινε ξεκάθαρα λόγω Φουρνιέ.
Αν συγκρίνουμε τα νούμερα πάντως, περισσότερο κοντά στον Κάνααν είναι ο Οσμαν, παρά στον Φουρνιέ.
PetranPireotis (07-09-24)
Πολυ δυνατοί και εμείς και οι αιώνιοι 2οι . Φοβερή χρονιά αναμένεται. Ελπίζω να τηρηθούν τα δέοντα εντός και εκτός.
Ο Ελληνικός τελικός πιο πιθανός απο ποτέ ,ελπιζω με εμάς να σηκώνουμε το πολυπόθητο 4ο . Ισως το θέλει ο θεός να το σηκώσουμε απέναντι σε αυτούς.
Αφου τη γλίτωσαν τον Μάιο,που ολοι περιμέναμε πως και πώς το κονφερενς
Χουαντσο οδεύει προς Ρεάλ.
Ποντάρω και δική μας αποχώρηση στα γκαρντ.
Παιχταρας ο Τσεντι, πάλι ξηλώθηκε ο τρακης.
Μην βιαζεστε να διωξετε απο την ομαδα κανενα παιχτη. ολες οι αποφασεις θα παρθουν μετα το super cup.Επειδη μεγαλωνει σε μεγεθος ο ζελας και σε κορμια μην θεωρειτε δεδομενο οτι θα φυγει ο πετρουσεφ......
Το θέμα μας όμως δεν είναι τα match up με τη ζελα, το θέμα είναι το συνολικό depth chart και τα λεπτά του rotation όπως τα βλέπει ο κοουτς. Τη ζελα αν είσαι καλά την πατάς κάτω μέσα στη ρακέτα όπως έκανες και πέρσυ όποτε είχες τους ψηλούς σου. Φέτος δε να δω ποιος στο καλό θα βγάζει άμυνα στο Φουρνιέ.
Μα αυτη ειναι η ουσια, προσπαθεις να γινεις καλυτερος απο τον αιωνιο αντιπαλο σου, που ειναι πρωταθλητης ευρωπης....Στο physical εχουν πλεονεκτημα, θα δουμε τον σκακιστη τι αποφαση θα βγαλει...
Ο Μακισκ με τετοια παιχνιδια οπως το χτεσινο δεν παει πουθενα....αλλα το σωμα του ειναι πολυ ταλαιπωρημενο.... ιδωμεν..
Bookmarks