Next please.
Επίσης φάουλ του Πουαριέ δεν υπάρχει, αλλά το καλάθι του Γκραντ σωστά μέτρησε.
Next please.
Να δείτε τί άλλες εφευρέσεις και αφηγήματα θα δούμε αν πέσει κανένα πουτσικι στην Τουρκία.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (25-04-25)
Η πουτσα που τρώνε στο μπάσκετ είναι πιο γλυκιά από οποιαδήποτε ήττα, αποκλεισμό, whatever στο ποδόσφαιρο πάντως. Επειδή τα έχουν βάλει με εμάς για καποιο λόγο, αλλιώς στ αρχιδια μου δεν είμαι Εφες.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΕ.
Paneas (25-04-25)
Το πιο δύσκολο παιχνίδι της σειράς. Πάμε ομαδάρα μου
Μπήκαν με φόρα και βρίσκουν στόχο, κακό σημάδι.
μας πηρε η πουτσα σβαρνα
Πάει καρφί για 1-1 με αυτή την εικόνα.
jonk (25-04-25)
εχουμε γαμηθει στα τουβλα σημερα
Τα σουτ σήμερα:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Μπα δεν....
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το βλεμμα του Μπαρτζωκα 100 βουβες "ψαλμωδιες"
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δε παει καλα αλλα εχει πολυ χρονο για να το γυρισουμε. Πιστη στην ομαδα. Ξεκινησαμε πολυ στραβα παντως.
Εμείς γιατί δεν διαμαρτυρόμαστε ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ όπως αυτά τα μουνόπανα; Αυτοί ξέρουν τι κάνουν μια χαρά, χτίζουν κλίμα ώστε στην Ισπανία να τους πάνε τρένο. Κι αν μας σπάσουν και την έδρα ακόμη καλύτερα γι' αυτούς.
Εμείς καθόμαστε και τους κοιτάμε και έχεις και κάτι πουτάνας παιδιά σαν τον Λαλάκη να λένε ότι μας το έχουν δοσμένο. Και στο τέλος θα πάρουμε τ' αρχίδια μας και θα γελάνε αυτά τα σκουπίδια.
Πονηρη αλεπου ο Μιλουτινοβ
Από δω και πέρα δεν πρέπει να ξανακοιταξουμε πίσω. Να προηγηθουμε και να κάνουμε διάφορα στο τρίτο δεκάλεπτο
Bookmarks