drizzt (22-04-25)
drizzt (22-04-25)
Λετζιτ απορία που έχω, στο ποδόσφαιρο που τα έχουμε καταγαμήσει όλα, δεν μας βλέπει κανείς πλέον, γιατί τρώγεστε να απολυθεί αυτός που έφερε τον κάθε Βελντε και Στάμενιτς αλλά για τους Μενσάδες δεν λέτε τίποτα;
Εγώ έχω πολλά να πω αλλά επειδή δεν πολυσκαμπαζω από μπάσκετ προτιμώ να μη μιλάω και να μη χαλιεμαι.
ο μενσα επαιξε ελαχιστα και ηρθε απλως να συμπληρωνει τον παγκο ενος πληρεστατου ροστερ γιατι ο Ραιτ υπηρχε ενημερωση οτι θα επεστρεφε.
οποτε δεν προκαλεσε καμια ζημια.
οκ ηταν αχρειαστη μεταγραφη αλλα ουτε το μπατζετ επηρεασε ουτε τον φορτωθηκαμε σονι και ντε.
ο Βελντε ηρθε για βασικό εξτρεμ και ο Σταμενιτς για 2ος πισω απο Εσε και Γκαρσια. υπαρχει σαφης διαφορα
hang your demons
Eκτος 12αδας ο Ραιτ. Ρε κοουτς! Δηλαδη τα 5 λεπτα του Λαρυ και του Λι ειναι πιο σημαντικα;
Σιγή βλέπω όσο είναι μαγικό μπάσκετ άμα γίνει καμία στραβή επιστροφή στο κράξιμο![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Έσταξε καύλα η ομάδα στο 1ο δεκάλεπτο. Μακάρι έτσι ως το τέλος (και εννοώ όλη τη σειρά).
Θα θυμηθούμε σιγά σιγά πόσο διαφορετική είναι αυτή η ομάδα όταν υπάρχει και Γουόκαπ
Γιουλ πουσταρά θεατρίνε. Γαμημένα κωλόπαιδα.
Ποιες είναι αυτές οι μωράκλες που χαίρονται στα καλάθια της Ρεάλ;![]()
Paneas (23-04-25)
Ολόκληρη Ρεάλ έχει καταντήσει να είναι ένας μαλεσκος.
Αμυναρες ο Λη.
ΧΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝ
Mατσαρα κανουμε. Αλλαζουν οι παικτες και σχεδον δεν αλλαζει η ποιοτητα και η ενταση της ομαδας.
Εντάξει δεν έχουμε και προπονηταρα σαν τον αταμαν αλλά την παλεύουμε κάπως.
chainsaw (23-04-25)
Καθαρό επιθετικό φάουλ, μετά βήματα και γελάνε οι πουτάνας γιοι. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΤΕΟ ΡΟΥΦΑ ΚΑΥΛΙ ΜΑΛΑΚΑ
Ελπίζω να συνεχίσουμε χωρίς καρδιοχτύπι είναι σημαντικό να μην κουραστουμε πολύ αν γίνεται να είμαστε φρέσκοι για το 2-0.
Λίγο να συνέλθουμε τώρα
Κακή 3η περίοδος, αν μπούμε έτσι και στην 4η και ανέβουν λίγο, θα χάσουμε.
Bookmarks