Είμαι στη δουλειά και όποτε κοιτουσα το κινητό έβλεπα το σλουκα να εκτελεί βολές.
Είμαι στη δουλειά και όποτε κοιτουσα το κινητό έβλεπα το σλουκα να εκτελεί βολές.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (02-05-25)
Τι είναι αυτος ο μαλακας ρε τσακώθηκε κι εκεί είναι σα να έρχεται ο Μπαρτζώκας στο Σεφ του χρόνου και να τσακώνεται με την εξέδρα.
Ο άλλο βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι δεν σέβονται το πρωταθλητή Ευρώπης και τον Ναν , λες και είναι ο Μεσιας.
Και ότι βλέπουμε τι γίνεται σε κάθε αγωνιστική με υπονοούμενο και ο δημοσιογράφος δεν τον ρώτησε τι εννοεί, μιλάμε για ορισμό της δημοσιογραφίας. Μάλλον και αυτοί παίρνουν 50ρικακι τελικα
Gtakis (02-05-25)
"Ήσασταν Μαφία, είστε Μαφία, θα σταματήσετε να είστε Μαφία Euroleague. Ντάνιελ (Ιερεθουέλο) και Ντέγιαν (Μποντιρόγκα) ελάτε στο ΟΑΚΑ να δείτε το ματς. Υποτίθεται πως είναι σημαντικό. Όχι; Βάλτε Γιαβόρ, Ράντοβιτς, Πουλκ αν έχετε τα άντερα. Αυτό είναι το ΟΑΚΑ. Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα"
Αφήστε τον να μπαίνει γήπεδο Ευρωλίγκα. Όμορφα.
Gtakis (02-05-25)
ΨΌΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ
redbaron (02-05-25)
drizzt (02-05-25)
Η αλήθεια είναι έκανε το στεπ απ που ήθελαν οι ζελές. Στεπ απ φολ ντάουν, γουατεβερ
η Μπαρτσελονα εκανε το 2-2 και παει σε 5ο στο Μονακο.Προτιμω Μπαρτσελονα ημιτελικο. οχι οτι θα φοβηθούμε την Μονακο αλλα την Μπαρτσελονα την ματσαρουμε πολυ καλυτερα.
hang your demons
Gtakis (02-05-25)
Εγώ προτιμώ τη Μπαρτσελόνα γιατί δε μου αρέσουν τα παιχνίδια ειδικών συνθηκών βλ. Βασίλης προπονητής
Πιστεύω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα όποτε προτιμούσα Μπαρτσελόνα και Φενέρ
panahs7 (02-05-25)
Κρίμα θα 'ναι για τον Μπιλ, αλλά καλύτερα να τον αποκλείσει κάποιος άλλος, παρά εμείς.
Σας το είπα, το έπαιξα επίσης, πως ο λαγός θα τον πιει απόψε. Η Εφές δεν είναι καλύτερη ομάδα, αλλά είναι πιο ομάδα από τους πράσινους και στο ΟΑΚΑ δεν την ξεγράφω. Ο λαγός είναι σκασμένος, πολύ μικρό ροτέισον έχει ο ταβερνιάρης και, αν δε γίνουν τα γνωστά όργια υπέρ των πράσινων από τη διαιτησία, θα χάσει.
Από κει και πέρα, εμείς είμαστε κομπλέ και το μόνο που πρέπει να προσέξουμε για να πάρουμε την Ευρωλίγκα είναι οι βολές και η αυτοσυγκέντρωση στο τέλος του παιχνιδιού. Δύο λάθη από επαναφορά κάναμε χθες, όλα στο τέλος και οι βολές μας βασανίζουν διαχρονικά. Το τρίποντο, όταν απαγορεύουμε στους άλλους να το έχουν, παίζοντας καλή περιφερειακή άμυνα, θα το βρούμε.
Οι μεγάλοι παίκτες και προπονητές γουστάρουν τα δύσκολα. Αυτά περί άγχους, πίεσης κλπ. δεν τα συμμερίζομαι και τα θεωρώ δικαιολογίες. Συνεπώς, επειδή έχουμε και σπουδαίο ρόστερ και καλό προπονητή, μας θεωρώ φαβορί για τον τίτλο, που θα σβήσει το προπέρσινο κάζο από τους αλήτες της Ρεάλ.
Paneas (03-05-25)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks