Μπαρτζωκαρε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Στο τρίλεπτο θυμήθηκε Φουρνιε και Φαλ. Εύγε μαλακα
Νωρίς είναι Μπαρτζωκα βάλτον στο τελευταίο λεπτό ΥΠΝΕ ε ΥΠΝΕ
ΓΑΜΩ ΤΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μπαρτζωκαρε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Στο τρίλεπτο θυμήθηκε Φουρνιε και Φαλ. Εύγε μαλακα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δυστυχώς από δικά μας λάθη χάνουμε όπως φαίνεται το παιχνίδι....κρίμα γιατί είμασταν καλύτεροι συνολικά αλλά πέσαμε πάνω σε ένα Λάρκιν απίστευτο απόψε...
Αν χάσουμε είναι ΟΛΟ δικό του. ΟΛΟ.
Μετά από time out το play ήταν τρίποντο Ουοκαπ? Αλήθεια τώρα?
Ντορσει εξαφανίστηκε
Φουρνιε καβλας κ τον έβαλε να κυνηγήσουμε
Δεν έχω λόγια
Ταιμ αουτ οχι ε???
Αυτοκτονία τεράστια. Μπαρτζωκα καληνύχτα
Κλαίω ρε μαλακες.. τι παπαριες είναι αυτές;
Πηρε ταιμ αουτ αφού χάσαμε 3 επιθέσεις κ το φάγαμε.
Πολύ μεγάλος ύπνος. Τεράστιος. 2ο φετινό παιχνίδι με τραγική διαχείριση.
Καληνύχτα υπνε, δικό σου όλο.
Αδιανόητα πράγματα με αυτή την ομάδα.Όσο ποιότητα και να αποκτήσει δυστυχώς αυτός ο εθισμός στην ήττα δεν φεύγει εύκολα.Φοβερή λουσεριά.Κάθε φορά που είναι ντέρμπι στο τέλος απλα αρνείτε να κερδίσει όσες ευκαιρίες και αν της παρουσιαστούν.
Δυστυχώς τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους. Το τιμ είναι φανερά ανεπαρκές να διαχειριστεί τους κορυφαίους παίκτες και αδυνατεί να τους δώσει το πνεύμα του νικητή που χρειάζονται τα μεγάλα παιχνίδια. Τα τρομερά, απανωτά και αδικαιολόγητα λάθη, σταθερά στο τέλος κρίσιμων παιχνιδιών - όταν η μπάλα καίει, το μυαλό πρέπει να είναι καθαρό και τα αρχίδια των παιδιών στη θέση τους- μας έχουν στοιχίσει όσο δεν πάει.
Δεν βλέπω μέλλον με αυτό το τιμ και μακάρι στο τέλος της σεζόν να αποδειχθεί πως είμαι άσχετος με το παιχνίδι, καθώς η ομάδα θα κατακτήσει τους στόχους της.
Τι είδαμε?
Ότι είχε Ντορσει φωτια στο 1ο κ δεν έπαιξε λεπτό στο 2ο?
Ότι θυμήθηκε τον Φουρνιε όταν ήταν αργά και κρύος έκανε λάθος ενώ είχε 20π και καθόταν πάγκο?
Κανεις τη πρώτη επίθεση, λάθος.
Κανεις τη δεύτερη, λάθος.
Πάρε το γαμημενο ταιμ ουτ!!!!
Αντ αυτού άφησε τρίτη επίθεση, λάθος.
Καπάκι άμυνα τρώμε καλάθι.
Και ΤΟΤΕ πηρε ταιμ αουτ. Το ματς είχε τελειώσει.
2ο ματς αυτοκτονία φέτος και 2η ήττα.
Χτυπάνε καμπάνες.
Μόνοι μας χάνουμε τα ματς...![]()
Faithful (18-10-24)
Δρόμο απατεώνα Μπαρτζώκα. Ελπίζω να αλλάξουμε άμεσα προπονητή και επιτελείο, μήπως και μπορέσει να τους διαχειριστεί καλύτερα ο μεγάλος δάσκαλος, Ετόρε Μεσίνα που έχει και κολλητό ψυχολόγο.
chainsaw (18-10-24)
Το ματς το έχασαν στην αρχή ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ Φίλιπ Πετρούσεφ, που παίζει να το έκανε κι επίτηδες και αμέσως μετά ο ΣΑΠΙΟΣ Μόουζες Ράιτ.
Τα λάθη του Φουρνιέ και του Σακίλ στο τέλος, συμβαίνουν. Ήταν εξαιρετικοί σε όλο το ματς.
Ήττα εντός προγράμματος. Εσείς που ζείτε για να κραζετε, συνεχίστε, μη σας χαλάμε και το πρόγραμμα.
σορρυ παροτι ειμαι φαν του κοουτς τον πετρουσεφ και τον Ραιτ ο Μπαρτζωκας τους εβαλε στο 2ο δεκαλεπτο με την 2nd unit και μας ροκανισαν την διαφορα.
ειδικα που βγηκε ο γουοκαπ εκανε παρτι ο Λαρκιν και η εφες με την 2nd unit.
συν αφησε πολυ ωρα εξω τον φουρνιε και δεν εβαλε τον ντορσευ καθολου στο 2ο που ηταν πολυ ζεστος απο το τριποντο.
καποια στιγμη πρεπει να σταματησει να μετραει πως να παιζει ο καθενας ισοποσα και να αφηνει παικτες που ειναι ζεστοι να παιζουν και να αποκτουν ρυθμο.
αυτα ειναι τα μονα ελλατωματα του. το κομμουνιστικο του μπασκετ πρεπει να γινει σοβιετικα κομμουνιστικο και δεν χρειαζεται να παιζουν ολοι το ιδιο.
καποιοι θα ειναι ο Σταλιν,ο λενιν, ο τροτσκι και καποιοι θα ειναι απλα στρατιωτες.
hang your demons
Bookmarks