Όντως χωρίς ένα γκαρ και με τον Λαρεντζακη στον πάγκο ο χρόνος κατανεμήθηκε καλύτερα.
Στρωνει ή ομάδα σιγά σιγά. Δυναμώνω η άμυνα που για μένα είναι το ζητούμενο
Θα προτιμούσα να δω δίδυμα Γουοκαπ-Ντορσευ και Βιλντοζα-Φουρνιε. Τώρα που λείπει ο Γκος, οι ρόλοι και οι χρόνοι κατανέμονται λιγο πιο ομαλα
Όντως χωρίς ένα γκαρ και με τον Λαρεντζακη στον πάγκο ο χρόνος κατανεμήθηκε καλύτερα.
Στρωνει ή ομάδα σιγά σιγά. Δυναμώνω η άμυνα που για μένα είναι το ζητούμενο
Ο Μωυσής, αν μαζέψει το μυαλό του λίγο περισσότερο, μπορεί να εξελιχθεί σε σέντερ αναφοράς στην ΕΛ.
Καλό μπάσκετ και καλό αποτέλεσμα, χωρίς υστερήσαντες.
μπασκετικο δεν με λες αλλα εχω μια απορια... εχουμε γεμισει καλους σουτερ... ενα γαμοσουτ απο συστημα δεν εχω δει, ολα τραβηγμενα ολιγον τι, πανω σε αμυνα η απο τα μαλλια.Ενα συστημα να βγει το σουτ δεν υπαρχει? γυρω γυρω ολοι ζαλιζονται στο τελος και το χανουν....
Ούτε και εμένα μπασκετικό με λες, αλλά τα χάνουμε και χωρίς άμυνα αν χρειαστεί...
Θέλει λίγη δουλειά ακόμα η ομάδα και μερικοί να είναι πιο συγκεντρωμένοι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Gαμώ την πουτάνα μου. Κερδίσαμε και δεν θα έχει κίνηση το forum. Φτου
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
pirateeeeeee (16-10-24)
Ο βαζελος εκτός συγκλονιστικού κωλοφαρδου απροόπτου χάνει από την Παρί....απορίας άξιον πώς τα κατάφερε να χάσει από αυτούς τους τσουρουκάδες....
Καναν ενσταση οι ζελεδενιοι δεν ειναι σωστο που εχασαν λεει
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο Βεζενκοφ ειναι εξαιρετικος απο τοτε που επεστρεψε. Εχασε εναν χρονο αδικα στην Αμερικη.
Gtakis (16-10-24), pirateeeeeee (16-10-24), VasilisL7 (16-10-24)
H ομάδα έχει πολλές δεκάδες τρόπους να βγάζει ελεύθερα σουτ. Τα plays είναι πάρα πολλά, απλά επειδή τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, οι ομάδες πλέον δεν κάνουν προπονήσεις. Το τριπλό σκριν που λες για τον Έντι, είναι λίγο "αστείο" στο σύγχρονο μπάσκετ. Ρίξε μια ματιά σ αυτή την επίθεση.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
pirateeeeeee (16-10-24)
Du3lisT (16-10-24)
Αν θέλουν να λέγονται πρωταθλητές Eurocup, να νικήσουν τον βάζελο στο ΟΑΚΑ...
Αστεια η προσπαθεια των βαζελων να δικαιολογησουν τα χαλια του ηγετη Σλουκα και τα 15 λεπτα συμμετοχης που εχει εως τωρα. Ειναι λεει παικτης που καθε χρονο παιρνει μπρος απο το Γεναρη και μετα. Το εβγαλαν απο το μυαλο τους εντελως αυτο.
Να δουμε ποτε θα χωνεψουν οτι πηγε εκει στα γεραματα και απο'δω και περα θα γινεται ολο και χειροτερος.
Nikolaos_Kokkinos (16-10-24)
Αφού ξέρεις - μην το σπαμμάρουμε κιόλας...
Bookmarks