Δεν νομίζω να έχουμε κάνει χειρότερο ημίχρονο
Στα σοβαρά ο Μπαρτζώκας έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν κάνει παιχνίδια επιλογής οπότε νομίζω ότι απλά τον παίζουμε ασυστολα
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Tι φάση αυτός ο Teosty;
Auti i χαμουρα ο Κανααν με εμας ειχε γκρεμισει τα στεφανια
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αναίμακτη είναι τυχόν ήττα έτσι κι αλλιώς δεν έχεις ιδέα με ποιον θα σταυρώσεις έχει και play in.
Επίσης με το πρόγραμμα που έχουμε θέλουμε 3 νίκες για μαθηματικά σίγουρη πρώτη θέση σε 4 παιχνίδια σχετικά εύκολα. Αν και δε λέει τίποτα η πρώτη θέση.
Όντως με τις διασταυρώσεις δεν ξέρεις και δεν μπορείς να υπολογίσεις τίποτα. Αλλα να χάνεις έτσι δεν το λες και καλό, δεν πρέπει να προκαλείς κατά τη γνώμη μου. Κάναμε πολύ παράξενο ματς σήμερα.
Δεν έγινε τίποτα κουλο ρε μάγκες. Καλό προπονητή έχει ο Αστέρας, μας έπαιξε έξυπνα, εμάς δεν υπήρχε μεγάλο κίνητρο και γενικά δεν παίξαμε καλά. Ο Αστέρας την ήθελε πολύ τη νίκη από την άλλη. Μην τρελαίνεστε
Ούτε τους παίκτες πείραξε (μια χαρούλα έδειχναν μετά το τέλος) ούτε εμάς ή ήττα.
Το μόνο ανησυχητικό η ΤΡΑΓΙΚΗ (για μια ακόμα φορά) εμφάνιση του Εβάν.
Gtakis (20-03-25)
Ενδιαφέρον ματσάκι σήμερα. Πάμε χωρίς Λαρυ, Βιλντοζα, Μιλουτινοφ, Γουοκαπ. Γκος και Φουρνιε κανονικά στην αποστολή. Επέστρεψε ο Ράιτ!
Εγώ ζω για τη μέρα που θα είναι στην αποστολή ο Έβανς.
Bookmarks