evang (11-10-24)
evang (11-10-24)
Ανέτοιμος ομάδα
Κακή διαιτησία
Κακός Μπαρτζωκας
Επιστροφη Φαλ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Στα τρία κόρνερ πέναλτι
Γκος σακατης, μάλλον έχει πάθει θλάση
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
maniak7 (12-10-24)
An unusual approach from coach Bartzokas this season, as he searches for the right team chemistry.
#OlympiacosBC has already used 34 different lineups β€” that's almost double than the 18 from last season (after the first two games)!
Πείτε τα δικά σας τώρα.
redbaron (12-10-24)
κακό μπάσκετ. ευτυχώς το πήραμε
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Η νικη μετραει πανω απ'ολα. Κατα τα αλλα, τι θα γινει με την περιπτωση του Γκος ρε παιδια? Αφου το ξεραμε τι κουτσαλογο ηταν μια ζωη, γιατι τον πηραμε?
Αυτό το να διακόπτουν οι διαιτητές τον αγώνα κάθε 10" για 5 λεπτά για να δούνε και να ξαναδούνε μία φάση και να πάρουν μια απόφαση έχει κουράσει. Είχα καιρό να δω το ΣΕΦ γεμάτο και μπράβο σε όσους πήγαν να υποστηρίξουν την ομάδα αλλά δε νομίζω να το ξαναδώ σύντομα. Ο κόσμος θέλει να δει μπάσκετ και όχι καραγκιοζιλίκια, ειδεμή θα πήγαινε στο θέατρο σκιών.
Στα του αγώνα τώρα νομίζω είναι πάρα πολύ νωρίς να κρίνουμε οτιδήποτε. Το μόνο που κρατάμε είναι η νίκη και πάμε παρακάτω.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ο κακος μπαρτζωκας. ο κακος ο λυκος.πφφφ.
η ομαδα θελει χρονο. πρεπει να ενταχθουν οι νεοι στα συστηματα. αν παιζαμε μπασκεταρα τετοια εποχη θα ηταν ανησυχητικο. επισης χωρις τους πυργους ο μπαρτζωκας δεν μπορει να παιξει το λατρεμενο motion.κυριως χωρις Φαλ. 4 μηνες εχει να παιξει, θελει και αυτος το χρονο του.
τωρα που επιστρεφουν και φαλ και μιλου και καλυτερη αμυνα θα δουμε και να γυριζει η μπαλα και ελεγχο στα ριμπαουντ .ο Ραιτ οσο καλος ειναι επιθετικα τοσο yolo ειναι στην αμυνα.
το θεμα ειναι μεχρι να ρολαρουμε να νικαμε παση θυσια.
hang your demons
Ο Γκος είναι για δουλειά γραφείου
Ο Γκος είναι πάρα πολύ καλός, ως τώρα. Εξαιρετική περίπτωση για 5ο γκαρντ.
Έχω καημό να σκοράρουμε τόσο εύκολα όσο αυτός ο Σιρβιντις χθες. Με ένα απλό πικ εν ποπ ή με ένα σουτ μετά απο σκριν. Ούτε μια τέτοια φάση δε βγάζουμε. Μήπως παραείναι περίπλοκα τα συστήματα της ομάδας; Δε θα βγαίνουν πάντα τα τρίγωνα και οι Off ball κινησεις
Και τώρα τους έγινε δύσκολο; Από αυτούς που παίζουν άντε οι τρεις να μην τον είχαν ξανά προπονητή.
Ας γυρίσει ο ένας ψηλός για να επιστρέψει σε μία κανονική ρουτίνα η ομάδα και ξαναβλέπουμε μετά.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (12-10-24)
Συμφωνώ πως η ομάδα θέλει χρόνο και δεν παραβλέπω πως παίζει χωρίς τους καλύτερους ψηλούς της και το καλύτερο CG που είναι ο Έβανς.
Ανησυχώ όμως για μια διαφαινόμενη '' Ομάδα Βεζένκοφ " (mvp της αγωνιστικής με 5 μόλις προσπάθειες ο Μέγιστος) που για μένα δε θα φέρει την επιτυχία που περιμένουμε.
Μπορεί ο Σάσα να είναι δύο κλάσεις ανώτερος από τον δεύτερο καλύτερο παίκτη της Λίγκα ( αυτός για μένα είναι ο Ναν, αν και βλέπω σε δύο μήνες τον Φουρνιέ να του παίρνει τη θέση) αλλά μόνος του δεν νομίζω (ούτε ο Γκάλης τα κατάφερε) να μας οδηγήσει στο Ευρωπαϊκό.
Το Team Work είναι σήμα κατατεθέν του Μπαρτζώκα, αλλά οι υπόλοιποι θα πρέπει να μάθουν να μην τα περιμένουν όλα από τον Σάσα, ειδικά όταν η μπάλα καίει.
Το πρόβλημα, επίσης, με τις βολές ή θα λυθεί ή θα μας οδηγήσει στην κόλαση. Χθες, αν τις βάζαμε, θα είχαμε κερδίσει με είκοσι πόντους. Αυτό είναι τεράστιο θέμα, που τα τελευταία χρόνια έχει πολύ στοιχίσει στην ομάδα.
Παει με το δυσκολο τροπο ο κοουτς, να μαθουν ολοι μεσα απο τα παιχνιδια.... αλλιως θα εκλεινε το ροστερ σε 8 παιχτες max και θα πεταγαμε φωτιες σε ενα μηνα......Απο την αλλη βεβαια δεν μπορω να μην επισημανω οτι τα εχουμε σπασει στα πρωτα παιχνιδια, και οι βολες ειναι απαραδεκτο να χανονται απο παικτες 2 μυριων+...Να κατσουν να κανουν εξτρα προπονηση,να βαρανε 5000 βολες καθε μερα να τελειωνουμε..
maniak7 (12-10-24)
A ρε καυλιαρη Σακ. Απολαυστικος
Bookmarks