Netscape (08-02-25)
Η euroleague θα γίνει ακόμα πιο τοπ όταν σταματήσει αυτό το κουλο σύστημα που μετά από 34 αγώνες regular season και best of 5 playoffs, έχει final four 2 αγώνες. Στην τελική είναι league, not cup.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Netscape (08-02-25)
Netscape (08-02-25)
Το θέμα με τον Φαλ είναι ότι δεν αντέχει πολλά λεπτά στον ιδιο ρυθμό. Αυτά τα νούμερα αντιστοιχούν περισσότερο στα πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου.
Εμένα πάντως μου βγάζει 125 πόντους ανά 100 όταν Πίτερς και Φαλ είναι μαζι στο παρκε. Και 129 για τοο δίδυμο Πιτερς-Σασα. Δεν ξέρω ποιο είναι πιο αξιόπιστο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Παιδιά το συγκεκριμένο στατιστικό είναι από τα ενδιαφέροντα. Πολλά από τα υπόλοιπα που συχνά κοιτάει ο κόσμος λένε τη μισή αλήθεια.
Το PIR για παράδειγμα είναι ψιλοαπάτη. Και από την άλλη ότι και να πουν τα νούμερα, υπάρχει και η προσφορά ενός παίκτη που δεν μπορεί να καταγραφεί, όπως το πόσο σωστός είναι τακτικά και κατά πόσο εκτελεί σωστά τα plays που καλούνται.
Στα νούμερα (και μάλιστα σε πιο ακριβή) έχει πάντα πρόσβαση και το τεχνικό team, είναι αφελές να πιστεύουμε πως δεν τα λαμβάνουν υπόψην τους ή εμείς ξέρουμε να τα διαβάζουμε κι αυτοί όχι.
(Δεν αναφέρομαι στα στατιστικά που αναφέρθηκαν στα πρόσφατα ποστ, τουναντίον, στην γενικότερη αντίληψη που επικρατεί και που βέβαια την αναπαράγουν και οι αρδ μιας και μέχρι εκεί τους κόβει)
O MακΚισικ δήλωσε οτι επιστρέφουν Ράιτ και Έβανς.
chainsaw (08-02-25)
Ο Ράιτ δε θα έχανε τη σεζόν;
Ο Έβανς με καίει να γυρίσει, μακάρι
Ντάνιελ Τάις, η επιστροφή. Επιστρέφει στην Ευρώπη, για την καράφλα του Βασίλη Σπανούλη, φτύνοντας στα μούτρα τον ΠκΠΓ
drizzt (Χθες)
chainsaw (Χθες)
Bookmarks