Συνειδητοποιούμε τι κάνει αυτή η ομάδα; Ούτε η ομάδα του 2012-2013 δε θα μπορούσε να βγει πρώτη σε μαραθώνιο 34ων αγωνιστικών και αυτή εδώ το καταφέρνει για δεύτερη φορά σε 3 χρόνια. Ας ελπίσουμε να έρθει και η κούπα όμως στο τέλος
Μέτριος παίκτης ο Φουρνιέ. Να βρούμε καλύτερο άμεσα.
Συνειδητοποιούμε τι κάνει αυτή η ομάδα; Ούτε η ομάδα του 2012-2013 δε θα μπορούσε να βγει πρώτη σε μαραθώνιο 34ων αγωνιστικών και αυτή εδώ το καταφέρνει για δεύτερη φορά σε 3 χρόνια. Ας ελπίσουμε να έρθει και η κούπα όμως στο τέλος
Nikolaos_Kokkinos (17-01-25)
Επικη νικη, και συνολικα τρομερη πορεια μεχρι τωρα. Φαινεται να βρισκουμε ρυθμο και να σπερνουμε οπου κι αν παμε. Στο τελος ξυριζουν το γαμπρο ομως. Φετος πρεπει, κι αξιζουμε με βαση την εικονα ολων των ομαδων μεχρι τωρα, να το σηκωσουμε. Μη τη πατησουμε οπως προπερσι που ειχαμε παλι την καλυτερη ομαδα αλλα στο τελος μας το εκλεψε η Ρεαλ κυριολεκτικα. Σεμνα και ταπεινα μεχρι το τελος.
Και τώρα οι δυο μας. Ο πρώτος με τη δεύτερη. Την επόμενη Παρασκευή στο ΣΕΦ. Και μπορεί μέχρι τώρα να μην κοιτάμε τη βαθμολογία αλλά είναι μοναδική ευκαιρία να πάρουμε το ξεκάθαρο προβάδισμα στην 1η θέση και να εξαργυρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα 2 διπλά στην Ισπανία
Όπως το κάναμε το 2012 στην ΤΣΣΚΑ. Όπως μας το έκανε το 1994 η Μπανταλόνα - και εκεί είχαμε μακράν την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης. Όπως το έκανε η Παρτίζαν το 1992 στην Μπανταλόνα (και πάει λέγοντας...)
Κάτι τώρα που με ενοχλεί αφάνταστα στο σημερινό μπάσκετ: η συνεχείς διακοπές με τα challenge και τα instant replay και να δούμε τη φάση και όλες αυτές οι μ@λακίες. Από την άλλη βέβαια αναρωτιέμαι, εάν υπήρχαν αυτά το 1996, θα σήκωνε ο βαζελόπουστας την πρώτη του κούπα (στον τελικό με τη Μπαρτσελόνα με το κολλημένο χρονόμετρο και το αντικανονικό κόψιμο του Βράνκοβιτς και τα άλλα τραγελαφικά)?? Με την απορία θα μείνω φυσικά, η ιστορία έγραψε αυτά που έγραψε και σήμερα μετράνε 7 κατακτήσεις σε ισάριθμους τελικούς ενώ εμείς είμαστε η ομάδα με τις λιγότερες κατακτήσεις έχοντας παίξει τους περισσότερους τελικούς.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αναλαμβάνει ο Ντιφαλά σιγά σιγά, γιατί βλέπει ζόρια.
Ο Σλούκας μόλις έκανε ένα από τα καλύτερα φλοπιν που έχω δει ποτέ, έργο τέχνης
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (17-01-25)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τι φάουλ έδωσαν στο 3ποντο στον Ρογκαβόπουλο!! ΕΠΟΣ!!!
Και τεχνική ποινή καπάκι.
drizzt (17-01-25)
panahs7 (17-01-25)
Αυτό το φάουλ πρέπει να γίνει gif να παίζει παντού. Μιλάμε για τη μαϊμουδιά της χρονιάς που τους έδωσε 4ποντο.
Ένας ντιφαλα δε φέρνει την άνοιξη φέτος
Πάλι τα κατάφερε και αποβλήθηκε ο Ναν.
Στον δρόμο που χάραξε η πουστοΡεάλ. Παίρνουμε τεχνικές ποινές όταν μας σκίζουν τον πάτο, για να λέμε ότι μας αδίκησε η διαιτησία.
chainsaw (17-01-25)
Καμαρώστε φάουλ που έδωσε ο Ντιφαλά για 4 πόντους δώρο στον βάζελο (μαζί με την τεχνική ποινή). Γελάει όλη η Ευρώπη με το σίχαμα.
![]()
panahs7 (18-01-25)
Παίζει να 'ναι το 1ο φάουλ παγκοσμίως που οι 2 παίκτες δεν έχουν καν επαφή. Μια ζωγραφιά.
Ο βάζελος είναι το ΤΙΠΟΤΑ χωρίς τον Αράπη!
Οι αντίπαλοι βρήκαν τον τρόπο να περιορίσουν το μαύρο αγόρι (που με τα νευράκια που έχει, δεν θα έχει και μελλοντικά καλά ξεμπερδέματα) και το έργο <υπερομάδα βάζελος> δείχνει να έχει κακό φινάλε.
Ο Αταμάν, καλός προπονητής ψυχολογίας και επιδραστικός στους παίκτες του ΠΡΙΝ τον αγώνα, δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί αγώνες, όπου ο αραπάκος δεν βάζει πόντους με το τσουβάλι και γενικά σκληρά, εκτός έδρας παιχνίδια. Όταν δε το πράγμα στραβώνει, είτε μπαίνει μέχρι και μέσα στο γήπεδο φωνάζοντας και χειρονομώντας στους διαιτητές, είτε καταβάζει μορφάζοντας το κεφάλι στον πάγκο και αφήνει το παιχνίδι να πάει κατά διαόλου.
Τα δυο παιχνίδια στην Ισπανία, έδειξαν σε όλη την Ευρώπη πώς σταματάς τον Ναν και αυτό είναι πολύ χειρότερο από τις ήττες για τον λαγό. Ο μαύρος είναι σπουδαίος παίκτης αλλά και μεγάλος ψυχάκιας στα όρια του ερασιτεχνισμού, για ένα παιχνίδι που έχει τόσες σωματικές επαφές και τρεις διαιτητές στο παρκέ, οι οποίοι ΔΕΝ διστάζουν να σκίζουν νευρικά παιδάκια.
ΑΝ υπήρχαν VAR, Video Check, challenge και οι λοιπές (όχι άχρηστες μαλακίες) η Ρεάλ δεν θα είχε ούτε πέντε τίτλους στο ποδόσφαιρο και ο Βάζελος, σίγουρα, ούτε τους μισούς στο μπάσκετ (στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα, θυμηθείτε τον Φάρο, δεν θέλω ούτε να το σκέπτομαι) Μιλάμε για ομάδα, ειδικά στα χρόνια του Ζοτς, που είχε τουλάχιστον ένα 70% σε κάθε παιχνίδι από τα κοράκια, μίνιμουμ.
ΦΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Αυτό ονειρεύομαι στον ύπνο μου και περιμένω στον ξύπνο μου. Είμαστε η ομάδα με τα περισσότερα Φ4 και τις λιγότερες (αναλογικά) κατακτήσεις τροπαίου.
Παίζουμε το καλυτερο μπάσκετ στην Ευρώπη τα τελευταία 15 χρόνια και χάνουμε σε γαμημένες λεπτομέρειες τα τρόπαια.
ΦΕΤΟΣ αυτό θα σταματήσει! ΤΟ ΒΛΕΠΩ, σας λέω αλήθεια. Πλέον είμαστε μια γαμημένη Λερναία Ϋδρα, που όσα κεφάλια και αν της κόψεις, θα βγάλει άλλα και θα σε κατασπαράξει. Αφήνω στην άκρη, πως η ομάδα πίνει όλο και λιγότερο θάλασσα στο τέλος των κλειστών αγώνων.
(το παιχνίδι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, που ήδη διαφημίζουν οι γαμημένοι πράσινοι ΑΡΔ, το έχω γραμμένο στα αρχίδια μου! ΔΕΝ είναι αυτό που πρέπει να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ, φέτος. Αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσουμε είναι ΕΝΑ στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος και φυσικά το παιχνίδι στο ΣΕΦ για την ΕΛ.)
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί τα challenges και τα instant replays και όλες αυτές οι μ@λακίες δεν έχουν θέση ούτε στο σύγχρονο μπάσκετ ούτε πουθενά? Γιατί μόνο για να μας σπάνε τα νεύρα είναι και άμα θέλουνε οι διαιτητές να σε γ@μήσουν θα τον κάνουν και με αυτά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (19-01-25)
Bookmarks