dimitris67 (07-12-24)
Ο Τάιλερ έδενε σε μια ομάδα χωρίς σοβαρό ανταγωνισμόο στη θέση του, με τους Γουοκαπ και Παπ να δαγκωνουν, με τον Φαλ κερβερο και με μια επίθεση με συνεχή κίνηση που κατέληγε συχνά πάνω του. Τώρα που να χωρέσει; Ο Γκος παίζει πολύ καλύτερη άμυνα και παίρνει προσπαθειες πάνω του, ο Φουρνιε είναι γενικά καλύτερος του, ο Βιλντοζα δένει με τους υπόλοιπους και πάλι λόγω αμυνας, δεν υπάρχει σχήμα με καθαρό 3αρι που να βγάζει σκληραδα και να παίζει off ball.
Θα μείνει στην ομάδα επειδή έχει ελληνικό διαβατήριο και κάποια στιγμή θα φανεί. Όταν οι συγκυρίες τον ευνοήσουν. Εγώ τον βλέπω πολύ μυαλωμένο πλέον. Έχει ωριμάσει και εντός και εκτός γηπέδου.
Αυτό που θέλω είναι να πάρει περισσότερο χρονο στην Α1. Δηλαδή, δε έχει λογική να ξεσκίζεται στην Α1 ο Λαρεντζάκης και στην Ευρωλίγκα να προτιμάται ο Ντορσευ....
Υ.Γ. Χθες, ο Ντορσευ ήταν ο μοναδικός που βγήκε για έξτρα ζέσταμα μια ώρα πριν ξεκινήσει το ματς. Μαζί με τον Πιτερς και λίγο τον Μιλουτινοφ. Είμαι σίγουρος ότι αν είχε ευκαιρία να πάρει περισσότερες προσπάθειες, θα τα έσταζε
dimitris67 (07-12-24)
Αν ισχύει πως ο Κεμ Μπιρτς θέλει να φύγει από την Φενέρ ή πως οι Τούρκοι κοιτούν για άλλο σέντερ κλπ. μάλλον λύσαμε το πρόβλημα των αμυντικών ριμπάουντ, που και χθες μας προβλημάτισε. (Πολλά επιθετικά οι Γάλλοι)
Ο Κεμ, που το 2016/17 έπαιξε σε μας και το 21-23 στο ΝΒΑ είναι αμυντικό σέντερ πρώτης γραμμής και νομίζω πως ο κόουτς δεν θα κοιτάξει μακρύτερα απ' αυτόν.
pirateeeeeee (07-12-24)
Παίκτες όπως ο Γκος, έχουν τα χαρακτηριστικά να λάμψουν, αν έχουν δίπλα τους, τους παίκτες που πρέπει, όπως φέτος ή όπως προπερσι που ήταν στην Ρεάλ. Το περσινό, είναι παράδειγμα προς αποφυγή.
Πρώτη επιλογή ο Μπιρτς. Ελπίζω να μην ανοίξουμε το δρόμο στη Φενέρ όμως και υπογράψει τον Φερνάντο των Ράπτορς.
Κάτι γράφουν για να πάρουμε εμείς το μπιρτς και η Φενέρ το γιουρτσεβεν
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
O Μπιρτς ειναι πρωην παικτης και βγαζει τραυματισμους.
Αν παει απο ευρωλιγκα τοτε καλυτερα Gabriel Wenyen της μακαμπι.
ο Φερναντο δεν εχει αποδεσμευτει ακομα και αν γινει waive θα παρει καποιο χρονο, δεν νομιζω οτι θα περιμενουμε.επισης ακουγεται οτι εχει συμφωνησει με Φενερ αν ερθει Ευρωπη.
Εγω θα εφερνα πρωτοκλασατο ψηλο και ας περιμενα λιγο. Δηλαδη θα πηγαινα για ψηλο που θα ειναι και 2ος και 1ος.
Αν παρει η Φενερ Φερναντο την βλεπω για τοπ φαβορι για ευρωλιγκα.
hang your demons
chainsaw (08-12-24)
chainsaw (08-12-24)
chainsaw (08-12-24)
Ο ζερβας ειπε οτι ο Μπαρτζωκας θελει απο Ευρωλιγκα παικτη και δεν προκυπτει κατι απο ΝΒΑ.
Παντως αν περναμε Φερναντο θα γινομασταν πανισχυροι μονο με φερναντο και μιλου. πιο πολυ απ'οτι με μιλου,φαλ και ραιτ.
hang your demons
chainsaw (08-12-24)
Άσχετο, ο Φαλ επιστρέφει την επόμενη ή την μεθεπόμενη βδομάδα. Πάλι καλά. Είχα την εντύπωση ότι θα λείψει πάνω απο μήνα.
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα εμμονής,ο Μπαρτζώκας είναι από τους κοουτς που έχει φέρει κατά καιρούς διαμάντια από χαμηλότερης δυναμικής διοργανώσεις όπως τέτοιο είναι και ο Ράιτ. Τον ψηλό όπως είσαι τώρα τον θέλεις να σε βοηθήσει άμεσα όμως και η επιστροφή του φαλ είναι μεν καλό αλλά πλέον χωρίς το Ράιτ δε βγαίνουν τα κουκιά, αφού είναι και οι δύο βαριά κορμιά και κάθε μικροτραυματισμος τραβάει παραπάνω.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τα τελευταια 3-4 χρονια εχει σταματησει να επενδυει σε παικτες απο χαμηλοτερες λιγκες παντως. Ο Ραιτ ηρθε κατ'αναγκη. Καλοκαιρι δεν εχει φερει ουτε ενα. Δε γνωριζω το λογο. Ισως νιωθει πιεση και θελει να παει σε safe επιλογες, τι να πω. Φετος, εχουμε τεραστιο μπατζετ, αλλα τις προηγουμενες σεζον δε θα ελεγε κανεις οτι ψωνιζαμε απο το πρωτο ραφι της ευρωπαϊκης αγορας
Trevion Williams ακούγεται για αντικατάσταση του Μωυσή!
Τον ξέρουμε τον παίκτη οι διαμένοντες στη Γερμανία και περισσότερο αυτοί που είμαστε Βερολίνο.
Κλώνο του Ράιτ θα τον χαρακτήριζα! Ούτε καλύτερος, ούτε χειρότερος. ( Άθλιος στις βολές, τρίποντο πού και πού με χαμηλά ποσοστά, σουτάκι από τα δύο - τρία μέτρα συμπαθητικό, καλές κινήσεις κάτω από την ρακέτα και όταν έχει πολυκοσμία, κλπ)
Δεν ξέρω αν θα τον προτιμούσα, αλλά ο κόουτς, αν το κάνει, θα έχει τους λόγους του. (130 κιλά μου φαίνεται ο μάγκας. Και χτισμένος. Δυνατό παιδί)
Γύρισε ο Αρσέν Αντέ Μενσά;;;
Bookmarks