5αδα επος μιλάμε
Στο 65-65 με μηδέν φάουλ ενώ αυτοί συμπληρωμένα, ήταν ευκαιρία να πάρουμε το ματς και το γαμήσαμε και ψόφησε.
5αδα επος μιλάμε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Συνεχίζει ο μπετατζης και στον πάγκο ο αλλος εχει ντορσει βιλντοζα να κάθονται
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (04-10-24)
Δυστυχώς ξεκινήσαμε απο εκεί που τελειώσαμε.Σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Ο Ραιτ είχε 15 πόντους, εξαφανίστηκε. Ο Βιλντοζα με τον Ντορσει εξαφανίστηκαν επίσης.
Δεν είχες σκορ κ βαραγε σουτ Ο Ουοκαπ.
ΤΡΑΓΙΚΟ κοουτσαρισμα. Σκατα τα έκανε μιλαμε
Λίγο που οι διαιτητές επέτρεψαν το απίστευτο ξύλο στους Τούρκους,λίγο η μαλακια του ΜακΚίσικ που τσίμπησε στις προκλήσεις,λίγο που ο Γουόκαπ έκανε μαζεμένα λάθη στα τελευταία 4 λεπτά,λίγο που οι Φουρνιέ,Βεζένκοφ δεν έδωσαν αυτά που περιμέναμε ήρθε η ήττα φυσιολογικά
Μωρή Σαρούνα ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ γαμώ τα πάντα σου.
Μουνόπανο γαμημενε καριόλη Γιασικεβίτσιους...μια ζωή μπάσταρδος ήσουν.....απόψε έπρεπε να είχε αποβληθεί από το ημίχρονο και στο τέλος πούλησε και τσαμπουκά στον Μπαρτζώκα
Υπομονή μάγκες , να γυρίσουν και οι απόντες.
37-22 τα ριμπάουντ νομίζω.. τι άλλο να πούμε ;
Άλλο κι αυτό με τα ριμπάουντ....σε κάποια φάση μας πήραν 4 μαζεμένα σε μια επίθεση και τελικά έβαλαν τρίποντο αν θυμάμαι καλά....
Ούτε άμυνα έπαιζε ούτε καλάθι μπορούσε να βάλει
Κάναμε μεταγραφαρες για να παίζει πάλι ο μπετατζης κ ο αναιμικος ο Γκος? Ήθελα να σπάσω την τβ από τα νεύρα
Αμ που βάζεις το ότι εξαφάνισε ΚΑΙ τον Ραιτ??? 15π είχε, σωστά μπήκε ο Πετρουσεφ μετά όμως έπρεπε να ξαναμπεί ο Ραιτ όχι να ξεχαστεί. Ο Πετρουσεφ από ένα σημείο κ μετα δε μπορούσε να ακολουθήσει ενώ ο άλλος είχε 15π
chainsaw (04-10-24)
Όταν θες να έχεις Rolls Royce πρέπει να έχεις και καλό σοφέρ, να μη σου γαμήσει το εργαλείο.
Αυτό που είδα από τον πάγκο ήταν "σφάξε με παπά μου ν' αγιάσω" και η γνωστή μου γνώμη, για "γνωστά" πρόσωπα παραμένει αρνητική.
Χάλια μαύρα, άχρηστοι όλοι, μόνο ποδόσφαιρο φέτος να δούμε χαρά.
Και το 2011-12 με ηττα ξεκινησαμε
Εγώ το έλεγα από τον Ιούνιο ότι έτσι θα πορευτεί ο κοουτς. Με αυτούς τους παίκτες και αυτό το σχέδιο. Δε γίνεται να αλλάξει τώρα στα γεράματα. Απέναντι σε άλλου τύπου ομάδες θα δούμε και Ντορσευ και Βιλντοζα. Ελπίζω να ανέβει ο Φουρνιε γιατί φαινεται πως τον εμπιστευεται πολυ ο κοουτς. Ίσως είναι το κλειδί της φετινής σεζόν
Όλοι άχρηστοι. Άχρηστος και ξεχασιάρης προπονητής aka σοφέρ. Άχρηστοι μπετατζήδες, δρόμο όλοι.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-10-24)
Αυτό που μας διακρίνει είναι η υπομονή και η ψυχραιμία.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-10-24)
Αγγελοπουλοι πουλατε και φυγετε.
hang your demons
Bookmarks